Tam 2 yıl oldu.. Ne yapmam lazım ?

Nileda90

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
272
59
Çok çok zaman geçti, ilk sevgilimdi..
Bana evlilik sözü verdi deli gibi sevmiş, ailen vermezse mahfolurum sen benimsin, diyen adam.
Inandım işte, kıskanırdı her şeyiyle bağladı beni. ( Ben normalde çıkıp gezip tozma işlerine karşıydım. Oda bende muhafazakar aileydik.)
Neyse eğitim kariyer güzellik hepsi olan (detay bilin diye yazdım) birisiyim. O istemedi diye kariyer umrumda değildi.
Neyse bi gün ailem öğrendi, istemediler yani ( annem üstüme geldi dayak felan yedim) çok acı şeyler yaşadım. Ama pes etmedim.
Beni bekler misin dedim gizli aradım bana beklerim dedi ama ailen dedi neyse hallederiz dedi.
Sonra ben 2 hafta sonra buna ulaştım bana mesaj atma kızım bitti git ananla babanla hallet dedi, küfretti benim bi suçum yok dedi. ( inşallahı yok seni alıcam diyen adam ) hayaller kurma bitti dedi.
Babam iş yerine felan gitmiş galiba bilmiyorum..
Neyse bu kadar uğraşlarım bana söz vermesi hayaller kurmasıydı.
Sonra gizlendi saklandı bi duydum akrabasıyla sözlenmiş. Sustum..
Sonra evlenmiş. Göç etmiş gitmiş, başka Şehre ( istanbuldan asla ayrılamam diyen işi burda olan adam )
Ben mi ne oldum..(ben 2 yıldır öldüm, kimseyle yapamadım) kimseye güvenim kalmadı.
Evlendiği kişi çok zenginmiş iş bağlantıları varmış. Buna iş sağlamışlar. (Film gibi.. :). ) Bu arada deli gibi saklanıyo. Bildiğimi bilmiyor. Evlendiği kız Allah yaratmış ama ablası gibi yanında. Abartmıyorum kız bir tuhaf. Ben onu Allaha havale ettim.. Sustum dedim ya. Her şey yalanmış dedim.
Bu arada bende fakir değilim ama babam ona iş sağlayamazdı.
Neyse içimi Döktüm şuan inanın bu süreçte daha güçlendim, ama ben onu unutamıyorum. Lanet olsun..
Sanki bi daha sevemiycem aşık olamıycam diyorum. ( ki cidden olmuyor )
Yani benim suçum ne bilmiyorum..
Ondan sonra olmadı, kimseyle yapamıyorum !
Bana şu kadir gecesi dua edin canım arkadaşlarım, kardeşlerim..
Aylar sonra eski whatsabına giriyo 3 günde bir biz hep oradan konuşurduk.
Resmini koymuş eşiyle.
9 aydır evli.
Ben ona eğer bizle olmazsak sakın bana nispet yapıp resim koyma demiştim bana saçmalama sen benimsin diyip alnımdan öpmüştü.
Öyle işte.. Asla amacım yuva yıkmak değil. Ama benim hakkımı kim vericek..
Yani bi şekilde olmuyo, aşık oldum sevicem diyorum hissediyorum ama bi şekilde olmuyo karşı cinsle. Sanki lânetlendim. O mutluysa ( bilmiyorum ama ) ben neden mutlu değilim..
Neden ? Hep ağlıyorum. İçim yanıyo her gece.. Ailemdende saklıyorum annem dalga geçiyo, sevseydi bırakmazdı diyo kullandı diyo susuyorum..
Bende mi evlensem beni seven ama benim sevmediğim biriyle..
Çözüm bumu ?
Anneme o iyi bi kız siz ona kızmayın olmuyosa zorlanmaz abla demiş.
( annem açıp yüzüne biz seni istemiyoruz Kızımın peşini bırak deyince )
Çok ah ettim. Çok.. Ne yapmalıyım ?
Bana gelince bu süreçte eğitimimi tamamladım bol bol mutlu pozlar verdim güldüm eğlendim böyle yaptıkça o eski whatsabına girmeye başladı. Dediğim gibi umrum olmadı ama bir yandan acı çekmesini istedim hep..
Evden çıkmadan haberim olcak sen o evde misafirsin, dar kot giyme diyen, evlenince suda doğum yapcaksın yanındada ben olcam diyen.
Aşk bumu dedim kendi kendime..
Sarılmaya öpmeye bakmaya kıyamazdı..
Bana kendini zengin Tanıttı meğersem hiç bişeyi yokmuş :) benim önüm açık çalışmak istiyordum okulum bitince. Kariyer anlamında izin vermiyordu Bense kabul etmiştim..
Çocuk hayalleri kurdu benimle. Koca bir hiç. Bu arada ben onun bana hava atması felan değil Allaha şükür çok her şeyim var ama kendisini bir başkası gibi tanıtması saçma geldi.. 24 yaşındayız sonuçta..
İlk kez her şeyden çok sevmiş. .. Sadece gülüyorum..

Son düzenleme:
Kuzum senin yakışıklı komiser noldu?
Daha geçen hafta ağlıyordun burda...
Canım o yok ya boşver.. Yani dedim ya aşık oldum ama olmuyo. Olmuyo yani bi şekilde olmuyo. Bende mutlu olmak istiyorum çabam o yüzdendi. Ama bıraktım artık. Hayırlısı..

Canım o yok ya boşver.. Yani dedim ya aşık oldum ama olmuyo. Olmuyo yani bi şekilde olmuyo. Bende mutlu olmak istiyorum çabam o yüzdendi. Ama bıraktım artık. Hayırlısı..
Bak ablan belki annen yaşındayım...Diğer konularını takip etmiştim...o zaman da uyardik seni işine odaklan diye..gül gibi mesleğin var...çalış çalış çalış...inan en iyisi bu...sen üstüne gittikçe aşk meşk konuları daha da sarpa sarıyor...mesleğe başla hele ne aşklar çıkacak karşına...bunlara peh deyip guleceksin....engelle onu watsaptan...
bile bile acı çekmek niye?

Aynen komiser icin tonla konu acmistin oysa ki..? .
Yani psikolojimi bilemezsiniz evet vardı zaten mutlu olmak istediğim içindi. Anlamıyorum böyle üstüme geliyosunuz.. İçimi döküyorum kardeşlerim.
Aşık oldum ama olmadı olayın sebebi bu yani. Bende mutlu olmak istedim. Ama artık kapadım kendimi. Yani olmaz onunlada olmaz. Beni seveni ben sevemiyorum. Benim sevdiğim olmuyo. Öyle işte..

onu düşünerek yada hep unutamıyorum diyerek düşünürsen, yapabileceğin biri de çıksa karşına yapamazsın. söz vermiş tutmamış demekki karakteri buymuş demen gerekiyor.herkes mükemmel olsa bu kadar aldatılan kandırılan insan neden var olsun.o yüzden onu whatsaptan falan sil takip etmeyi bırak ve azçok anlaşabielceğin kişilere şans ver.böyle devam edersen kendini yıprattığınla kalırsın .o çoluk çocuğa karışır sen hala yerinde sayarsın.hayat birisi için bu kadar üzülmeye değmeyecek kadar kısa

24 yaşındayım. Teşekkür ederim. Bi kere baktım zaten daha bakmam..

Teşekkür ederim.. Tmm.

Ovv gerçekten çok zor bir acı , bu arada, benim için dua edin yazmışsın ettim canım ben :) umarım bu mübarek kadir gecesinde kabul olur :)

Siz her hayalkirikliginda geriye sariyorsunuz. Eski konularinizi okumadim ama komiser icin aglamissiniz diye gecmis yorumlarda. Benim istedigim olmuyor demissiniz. Demek ki komiserle olan durum olumlu gitse , gecmis bu kadar can yakmayacak. Bence de odaginizi degistirin. Calisin. Kismetin nerde karsiniza cikacagi belli olmaz, dua edin. Uzuldugunuz bu durumun caresi sizde. Baska seylere odaklanin.
Gecmisinizdekini de Allah'a havale edin gecin, zira ahım tutar mi diye bekleyerek ömür gecmez. Haksizliga ugradiginizi dusundugunuz icin her olumsuzlukta akliniza geliyor, onu sorumlu tutuyorsunuz. Daha gencsiniz, insallah hayirli biri cikar karsiniza. Hem sizin hem ailenizin begenecegi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…