Canım o yok ya boşver.. Yani dedim ya aşık oldum ama olmuyo. Olmuyo yani bi şekilde olmuyo. Bende mutlu olmak istiyorum çabam o yüzdendi. Ama bıraktım artık. Hayırlısı..Kuzum senin yakışıklı komiser noldu?
Daha geçen hafta ağlıyordun burda...
Bak ablan belki annen yaşındayım...Diğer konularını takip etmiştim...o zaman da uyardik seni işine odaklan diye..gül gibi mesleğin var...çalış çalış çalış...inan en iyisi bu...sen üstüne gittikçe aşk meşk konuları daha da sarpa sarıyor...mesleğe başla hele ne aşklar çıkacak karşına...bunlara peh deyip guleceksin....engelle onu watsaptan...Canım o yok ya boşver.. Yani dedim ya aşık oldum ama olmuyo. Olmuyo yani bi şekilde olmuyo. Bende mutlu olmak istiyorum çabam o yüzdendi. Ama bıraktım artık. Hayırlısı..
Yani psikolojimi bilemezsiniz evet vardı zaten mutlu olmak istediğim içindi. Anlamıyorum böyle üstüme geliyosunuz.. İçimi döküyorum kardeşlerim.Aynen komiser icin tonla konu acmistin oysa ki..? .
24 yaşındayım. Teşekkür ederim. Bi kere baktım zaten daha bakmam..Bak ablan belki annen yaşındayım...Diğer konularını takip etmiştim...o zaman da uyardik seni işine odaklan diye..gül gibi mesleğin var...çalış çalış çalış...inan en iyisi bu...sen üstüne gittikçe aşk meşk konuları daha da sarpa sarıyor...mesleğe başla hele ne aşklar çıkacak karşına...bunlara peh deyip guleceksin....engelle onu watsaptan...
bile bile acı çekmek niye?
Teşekkür ederim.. Tmm.onu düşünerek yada hep unutamıyorum diyerek düşünürsen, yapabileceğin biri de çıksa karşına yapamazsın. söz vermiş tutmamış demekki karakteri buymuş demen gerekiyor.herkes mükemmel olsa bu kadar aldatılan kandırılan insan neden var olsun.o yüzden onu whatsaptan falan sil takip etmeyi bırak ve azçok anlaşabielceğin kişilere şans ver.böyle devam edersen kendini yıprattığınla kalırsın .o çoluk çocuğa karışır sen hala yerinde sayarsın.hayat birisi için bu kadar üzülmeye değmeyecek kadar kısa
Anlamadım :)A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım. O zaman a=x+y+z.
X çalışmaktır, Y oyundur, Z ise çeneyi tutmasını bilmektir.
İnşallah kardeşim..yalnızlıktan böylesin,unutamadığın falan yok bence.
karşına birisi çıkınca düzelecek,göreceksin.
Teşekkür ederim..Ovv gerçekten çok zor bir acı, bu arada, benim için dua edin yazmışsın ettim canım ben :) umarım bu mübarek kadir gecesinde kabul olur :)
Ne demek rica ederim :))Teşekkür ederim..