Tam 2 yıl oldu.. Ne yapmam lazım ?

Siz her hayalkirikliginda geriye sariyorsunuz. Eski konularinizi okumadim ama komiser icin aglamissiniz diye gecmis yorumlarda. Benim istedigim olmuyor demissiniz. Demek ki komiserle olan durum olumlu gitse , gecmis bu kadar can yakmayacak. Bence de odaginizi degistirin. Calisin. Kismetin nerde karsiniza cikacagi belli olmaz, dua edin. Uzuldugunuz bu durumun caresi sizde. Baska seylere odaklanin.
Gecmisinizdekini de Allah'a havale edin gecin, zira ahım tutar mi diye bekleyerek ömür gecmez. Haksizliga ugradiginizi dusundugunuz icin her olumsuzlukta akliniza geliyor, onu sorumlu tutuyorsunuz. Daha gencsiniz, insallah hayirli biri cikar karsiniza. Hem sizin hem ailenizin begenecegi...
İnşallah çok teşekkür ederim..

seninkini parayla satın almışlar.

boşver güzelim yoluna bak. daha nee kısmetlerin çıkar.
bi cibildiyetsizemi kaldın ?

ayol ellemeyin iyi dedim :KK70:

seninkini parayla satın almışlar.

boşver güzelim yoluna bak. daha nee kısmetlerin çıkar.
bi cibildiyetsizemi kaldın ?

ayol ellemeyin iyi dedim :KK70:
Gerçekten mi ya bende şok oldum yani Allah yaratmış mutlu olsun kız ama kıx yemin ediyorum bi tuhaf yüzü bi tane resmi yok kızla deli gibi saklanıyor. Kızın kendisinin facesini kapattı bende tesadüfen Öğrendim. aylar sonrada kızla resmini koymuş ama aynı ablası yani cidden abartmıyorım..

Gerçekten mi ya bende şok oldum yani Allah yaratmış mutlu olsun kız ama kıx yemin ediyorum bi tuhaf yüzü bi tane resmi yok kızla deli gibi saklanıyor. Kızın kendisinin facesini kapattı bende tesadüfen Öğrendim. aylar sonrada kızla resmini koymuş ama aynı ablası yani cidden abartmıyorım..
herkes hakettiğini yaşar.

komiser olmayınca belliki eski sevgiline atacaksın oltanı

kızım sen sen ol kimse için aglama bak burada kac tane ablan ardında dag gibi delikanlıları gözü yaslı bıraktı

azıcık gururlu ol azıcık

komiser olmayınca belliki eski sevgiline atacaksın oltanı

kızım sen sen ol kimse için aglama bak burada kac tane ablan ardında dag gibi delikanlıları gözü yaslı bıraktı

azıcık gururlu ol azıcık
Gururluyum zaten ne alaka ? Şu Yorumlarınızla beni kırıyosunuz hanfendi.
Gururum şerefim bana kalmış sadece içimi Döktüm eski umrumda değil ( ki saracak karakterdede değilim çok şükür ! )
Ayıp ya.

Gururluyum zaten ne alaka ? Şu Yorumlarınızla beni kırıyosunuz hanfendi.
Gururum şerefim bana kalmış sadece içimi Döktüm eski umrumda değil ( ki saracak karakterdede değilim çok şükür ! )
Ayıp ya.
bence gonul edıgın aynı anda 2 kısıyı sevmez bence sız once ne yapmak ıstedıgınıze karar verın

Bunu yaşayan ilk insan sen değilsin ki. Bazı insanlar martaval okur ama inanmak karşındakine bağlıdır. Sen çok saf davranıp hemen inandıysan onun suçu ne bu konuda? Hemen teslim olunca, tüm ümitlerini bağlayınca, hayatının merkezine koyunca tapusunu almış gibi olmaması lazım. İlişki nasıl başlıyorsa bitebilir. Aradan 2 yıl geçmiş kötü biriymiş insan gibi bitirmemiş. Hala o noktada takılı kalmanın anlamı ne?

Bunu yaşayan ilk insan sen değilsin ki. Bazı insanlar martaval okur ama inanmak karşındakine bağlıdır. Sen çok saf davranıp hemen inandıysan onun suçu ne bu konuda? Hemen teslim olunca, tüm ümitlerini bağlayınca, hayatının merkezine koyunca tapusunu almış gibi olmaması lazım. İlişki nasıl başlıyorsa bitebilir. Aradan 2 yıl geçmiş kötü biriymiş insan gibi bitirmemiş. Hala o noktada takılı kalmanın anlamı ne?
Çok üzüldüm çünkü. Ayrıca teslim olduğum felanda yok. Hayatının merkezine o koymuştu. Doğru benim suçum her şey benim hatam..

Çok üzüldüm çünkü. Ayrıca teslim olduğum felanda yok. Hayatının merkezine o koymuştu. Doğru benim suçum her şey benim hatam..
Hayatının merkezine koydunu söyledi. Sen de inandın. O çok inandırmadı belki ama sen inanmaya meyilli olduğun için inandın. Yaşadıklarını bilemiyoruz, ikinizi de tanıyoruz. Ama sen de hayatının merkezine koymasan 2 yıl uzatmazsın.

şuan bir boşlukta , arayışta olduğun için bunları hissediyorsun. sürekli birilerine karşı bir şey hissetmek zorunda değilsin. hayatında biri olmak zorunda değil.
sevmek sevilmek istiyorsun tamam ama istediğin zaman olmaz.
kendine zaman tanımalısın. bence biraz kafanı dinle.

bende arayışta olduğunu düşünüyorum.belliki ilişki istiyosun yalnız olmak istemiyosun.o yüzden bi ona bi buna üzülüyosun.ilişkiye değil başka şeylere odaklanırsan sorun hallolur diye düşünüyorum.

neden şu sizden ayrıldıktan sonra hayatına aldıkları yeni kadınları bi küçümsemeler bi hor görmeler?
bana bunu bi açıklasana sen önce.
kimse kimseyle iş olanağı sağladı diye evlenmez.
seni sevmiş olsa sabreder bekler ve orta yolu bulmaya çalışırdı.
seni sevmemiş.
beğeni de, ilgi de ama sevgi deme.

Çok çok zaman geçti, ilk sevgilimdi..
Bana evlilik sözü verdi deli gibi sevmiş, ailen vermezse mahfolurum sen benimsin, diyen adam.
Inandım işte, kıskanırdı her şeyiyle bağladı beni. ( Ben normalde çıkıp gezip tozma işlerine karşıydım. Oda bende muhafazakar aileydik.)
Neyse eğitim kariyer güzellik hepsi olan (detay bilin diye yazdım) birisiyim. O istemedi diye kariyer umrumda değildi.
Neyse bi gün ailem öğrendi, istemediler yani ( annem üstüme geldi dayak felan yedim) çok acı şeyler yaşadım. Ama pes etmedim.
Beni bekler misin dedim gizli aradım bana beklerim dedi ama ailen dedi neyse hallederiz dedi.
Sonra ben 2 hafta sonra buna ulaştım bana mesaj atma kızım bitti git ananla babanla hallet dedi, küfretti benim bi suçum yok dedi. ( inşallahı yok seni alıcam diyen adam ) hayaller kurma bitti dedi.
Babam iş yerine felan gitmiş galiba bilmiyorum..
Neyse bu kadar uğraşlarım bana söz vermesi hayaller kurmasıydı.
Sonra gizlendi saklandı bi duydum akrabasıyla sözlenmiş. Sustum..
Sonra evlenmiş. Göç etmiş gitmiş, başka Şehre ( istanbuldan asla ayrılamam diyen işi burda olan adam )
Ben mi ne oldum..(ben 2 yıldır öldüm, kimseyle yapamadım) kimseye güvenim kalmadı.
Evlendiği kişi çok zenginmiş iş bağlantıları varmış. Buna iş sağlamışlar. (Film gibi.. :). ) Bu arada deli gibi saklanıyo. Bildiğimi bilmiyor. Evlendiği kız Allah yaratmış ama ablası gibi yanında. Abartmıyorum kızın yüzü bir tuhaf. Ben onu Allaha havale ettim.. Sustum dedim ya. Her şey yalanmış dedim.
Bu arada bende fakir değilim ama babam ona iş sağlayamazdı.
Neyse içimi Döktüm şuan inanın bu süreçte daha güçlendim, ama ben onu unutamıyorum. Lanet olsun..
Sanki bi daha sevemiycem aşık olamıycam diyorum. ( ki cidden olmuyor )
Yani benim suçum ne bilmiyorum..
Ondan sonra olmadı, kimseyle yapamıyorum !
Bana şu kadir gecesi dua edin canım arkadaşlarım, kardeşlerim..
Aylar sonra eski whatsabına giriyo 3 günde bir biz hep oradan konuşurduk.
Resmini koymuş eşiyle.
9 aydır evli.
Ben ona eğer bizle olmazsak sakın bana nispet yapıp resim koyma demiştim bana saçmalama sen benimsin diyip alnımdan öpmüştü.
Öyle işte.. Asla amacım yuva yıkmak değil. Ama benim hakkımı kim vericek..
Yani bi şekilde olmuyo, aşık oldum sevicem diyorum hissediyorum ama bi şekilde olmuyo karşı cinsle. Sanki lânetlendim. O mutluysa ( bilmiyorum ama ) ben neden mutlu değilim..
Neden ? Hep ağlıyorum. İçim yanıyo her gece.. Ailemdende saklıyorum annem dalga geçiyo, sevseydi bırakmazdı diyo kullandı diyo susuyorum..
Bende mi evlensem beni seven ama benim sevmediğim biriyle..
Çözüm bumu ?
Anneme o iyi bi kız siz ona kızmayın olmuyosa zorlanmaz abla demiş.
( annem açıp yüzüne biz seni istemiyoruz Kızımın peşini bırak deyince ) :KK43:
Çok ah ettim. Çok.. Ne yapmalıyım ? :KK43:
Bana gelince bu süreçte eğitimimi tamamladım bol bol mutlu pozlar verdim güldüm eğlendim böyle yaptıkça o eski whatsabına girmeye başladı. Dediğim gibi umrum olmadı ama bir yandan acı çekmesini istedim hep..
Evden çıkmadan haberim olcak sen o evde misafirsin, dar kot giyme diyen, evlenince suda doğum yapcaksın yanındada ben olcam diyen.
Aşk bumu dedim kendi kendime..
Sarılmaya öpmeye bakmaya kıyamazdı..
Bana kendini zengin Tanıttı meğersem hiç bişeyi yokmuş :) benim önüm açık çalışmak istiyordum okulum bitince. Kariyer anlamında izin vermiyordu Bense kabul etmiştim..
Çocuk hayalleri kurdu benimle. Koca bir hiç. Bu arada ben onun bana hava atması felan değil Allaha şükür çok her şeyim var ama kendisini bir başkası gibi tanıtması saçma geldi.. 24 yaşındayız sonuçta..
İlk kez her şeyden çok sevmiş. .. Sadece gülüyorum..
abla deneme mi yapıyon kk da komserden nirelere atladın yoksa daldan dala daldan dala dal dal dal diye meşhur türkümüzü çığırmağa başlıycam:KK53:

Yani iyiki ne bu ilk sevgilinle evlenmissin ne de komiserle...yüzdeyüz pisman olurdun.
Saglikli düsünmüyorsun cunku.. bence bi dur bi napiyorum de kendine.
Hayatinin merkezine illa birilerini oturtmaya calisma kendin otur oraya artik ..
Yani kücük de degilmis yasin ..böyle kendine acimalarla ask acisi cekiyorumlarla yürümez hayat..biraz realist ol kendini kandirma..

Neden herşeyi güzelliğe falan bağlıyorsun? Kız bir tuhaf demende ayrı bir kibirlilik. Muhafazakar bi ailede yetişmişsin keza bende öyleyim, dinimizde en büyük Günahlardan birinin kibir oldugunu hatırlatmak isterim. Kız sana göre bir tuhaf çirkin yaslı olabilir ama farkındaysan acı gercek onu seçmiş seni değil. Kimse kimseyi silah zoruyla evlendirmez. Ha parayı tercih etti diyorsan o zaman düşünüp durma satılık insanları..

Çok çok zaman geçti, ilk sevgilimdi..
Bana evlilik sözü verdi deli gibi sevmiş, ailen vermezse mahfolurum sen benimsin, diyen adam.
Inandım işte,

Gerçekleri düşünmezsen, çok acı çekersin

beni sevmiormuş gerçekten de geç ! beni sevmişti diye düşünme, biz de birilerini seviyoruz sanıyoruz ilk engelde bitiyorsa gerçek sevgi değilmiş. yani cocuk seni sevidğini sanmış ama sevmemiş

zaten erkeklerin ne yaptığını ne hissettiği de belli değil, çok takılma sen kendine bak..

bu cocuk ilk engelde kaçmış + küfür etmiş

bence şükür secdesi yap, Allahım beni hak etmeyen ve kendine güvensiz bir koca vermediğin iin sana hamdolsun de.
bence o beğenmediğin kadın belki bu cocuktan cok daha üstün bir bayan ve
çekiyor belki onu.

daha yaşın küçük inşaalalh allah hayırlı uzun ömür versin kimbilir kimler giricek hayatına en hayırlısı olsun inşaallah

engelle whatsupdan sil hiç bakma , işin mi yok,
başkası sana bunları anlatsa sen ne fikir verirdin o fikirleri düşün kendine uygula

X