Tam 2 yıl oldu.. Ne yapmam lazım ?

Yok arayışta değilim mutlu olmak istediğim için..

Amin inşallah çok teşekkür ederim..

Yok kendime acımıyorum sadece bende mutlu olmak istiyorum o Yüzden..

abla deneme mi yapıyon kk da komserden nirelere atladın yoksa daldan dala daldan dala dal dal dal diye meşhur türkümüzü çığırmağa başlıycam
Yok canım daldan dala değil geçmişte Yaşadığım olay yüzünden oluyo geleceğim. Yani onun yüzünden. Bende mutlu olmak istiyorum dedikçe bocalıyorum. Demekki zamanı değil..

zorla sevemezsin kimseyi içten gelir , hiç zorlama oldurmaya calışma, şimdi kafanı buna odaklamaktan vazgeç inşaallah güzel haberlerini verirsin buradan...

Yok canım arayışta değilim sadece mutlu olmak istiyorum bende ama zamanı değil demekki..

Gerçekten anlamıyorum. Birlikte olmanıza karşı olan aileniz. Babanız iş yerini basıyor, anneniz telefonla arıyor kim bilir neler diyor. Sonra bu adam sizden ayrılmak isteyince suçlu o oluyor. Siz de ah ediyorsunuz öyle mi? Tutmaz o ah...

İlişkiler başlar, biter. Sırf sizinle bir ilişkiye devam etmek istemedi diye ah etmeye ne hakkınız var? Aldatmamış, dövmemiş, sövmemiş sadece bitirmiş. O da aileniz yüzünden. Ah edecek biri varsa o da karşıdaki adamdır. Belki onun ahı tutuyordur da siz bu kadar mutsuzsunuzdur.

Evlendiği insana söyledikleriniz çok çirkin. Yüzü tuhafmış, annesi gibiymiş bilmem ne. Yüzü çirkindir belki ama kalbi güzelmiş demek ki onunla evlendiğine göre. Siz de kendi kalbinizdeki pisliği akıtabilirseniz mutlu olma şansı yakalarsınız belki.

Olayın iç yüzünü bilmeden konuşmayın. Ben kibir kızı küçümsemek için yazmadım. Detayları bilin yorumlayın diye yazdım. Benim kalbim kara kirli değil. (bilmediğiniz buraya yazamadığım şeyler var ! ) kırıcı olmayın.

aynen katiliyorum

okurken icim daraldi. adam ailenin baskisi üyerine senden ayrilmis gitmis baskasiyla evlenmis. simdi karisina kulp bulmakla ancak kendi kendini yer bitirirsin. ah etmeklede sen hakli o haksiz olmuyor
ailen karsi cikmis, adamda anlattigi gibi seni sevmiyormus gitmis baskasini bulmus

zaten erkekler tarafindan yapilan anam avradim olsun seni alicam muhabbetleri bana samimi gelmiyor

Ben içimi Döktüm arkadaşım niye beni almadı evlenmedi diye yakınmıyorum zaten.. Neyse sağolun.

Şu hayatta insan ne yaparsa, kendisine yapar. Geçmişle yaşamak insanı sadece yerin de saydırır. Siz kafaya takıp, mutsuz oldukça, o bir başkasıyla gayet mutlu ve huzurlu. En azından bunu düşünüp, hayatınıza bir yön vermelisiniz. Boşlukta olduğunuz için, hayatınıza alacağınız kişi, daha sonra size, eski sevgilinizin yaptıklarını mumla aratabilir.

Ben içimi Döktüm arkadaşım niye beni almadı evlenmedi diye yakınmıyorum zaten.. Neyse sağolun.

bende onu demedim zaten. ama sen bahsettigin hislerinden kurtulamazsan hic unutamazsin yasadiklarini.
birak evlenmis gitmis, mutlu mu oluyor mutsuz mu oluyor sen kafani ne yoruyorsun
karisiyla resim koymus ama koymicakti bana söz vermisti gibi biseyler yazmissin, bunlari ne takiyorsun daha kafana
tamam icini dök hakkindir ama kendine zarar veriyorsun, karsi tarafi kücümsüyorsun
yazik günah

Yok küçümsemiyorum.. Sağol tmm.

Boşluk değil canım 2 yıl oldu.. Çok kişi girdi hayatıma ama onun gibi olmadı yapamadım bitirdim. Sonra kapandım içime.. Sadece Allaha havale ettim.

Takıntılısın ve acı çekmekten, birileri için ağlamaktan keyif alıyorsun resmen. Yaşının olgunluğu yok.
Haftalarca herkes dil döktü, ortada olmayan belirtilerden anlamlar arayıp çıkarıp adamı aşık ilan ettiniz. Olmadı hemen hoop tee iki yıl öncesinde kalan evlenmiş gitmiş adamlara ağlayıp sızlamaya başladınız.
İlla ki üzülecek birilerini kafa meşgul edecek birilerini arıyor gibisin.
Kafanda yada kalbinde yada düşüncede birileri olmadan da mutlu olabilirsin, yaşayabilirsin.
İki yıl olmuş bitmiş ağlamak düşünmek ne değiştirir?
Biraz kendini yüksekte görmenin verdiği bir şey bu. Ben güzelim kariyerliyim neden kimse yok hırsı bu. Olmayadabilir her güzel evlenmiyor. Güzellikle evliliğin yada sevilmenin bir alakası yok. Ayrıca evliliğe beni almadı olarak bakıyorsun kırk kere alıcam dedi almadı gibi cümleler kurmuşsun. Bu şekilde birinin seni alması olarak bakarsan da mutlu olamazsın. Önce bir kafanı toplayıp hatalarını fark etmen lazım.
Kendi kafanı netleştirmeden mutlu olamazsın. Bu yaşındaki olgunluk yokken, mutluluğu erkeğe ve evliliğe endekslemişken mutlu olamazsın evlensen dahi

Beni alsın neden almadı demiyorum sadece içimi Döktüm arkadasım. Beni yargılayın diye yazmadım... Neyse.

Ne anlatıyorsan ona göre yorum yapıyoruz. İç yüzünü anlatsaydın ona göre yapardık. Anlatmadıklarını hissedip yazmamızı bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…