Tam 2 yıl oldu.. Ne yapmam lazım ?

canim sana sunu söyleyim, hiç bir insan vazgeçilmez degildir. bunu bil ve unutma
bu simdiki üzüntün, geçici bir durum. Benim 7 yillik iliskim bitti ve bu kiside beni istemeye geldi,vermediler.. ve ayrildi benden. bende çok agladim durdum.. ama ne geçti ki sanki elime? Bende birdaha kimseyle beraber olamam diye düsünmüstüm, ama inan zaman herseyin ilacidir. Simdi onun için agliyorsun ya, neden ben mutlulugu hak etmiyorum diyorsun ya. Bir zaman sonra o adam aklina bile gelmeyecek, hatta söylediklerine bile güleceksin.. 7 yillik iliskim bitti...ondan sonra kaç insanla tanistim hiç kimseyi onun yerine koyamadim...ve simdi bak : nisanliyim, ve Allah'in izniyle agustosda dügün var. Yani bukadar kendini üzmeye yipratmaya degmez... hersey olacagina varir. Ve söyle düsün..Yüce Rabbim onu sana layik görmemis, ve o yüzden hayatindan çikti belkide...belkide daha iyi biri çikacak karsina..

Çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattınız ki.. İnşallah kardeşim dualarında beni unutma. Varol.

anladığım kadarıyla onun sizden bu kadar kolay vazgeçip mutlu olmasına dayanamıyorsunuz. ama ailenle başedemiyeceğini anlamış ve direnmeden kendi yoluna bakmış. o yüzden ah etmeyin derim.
kızlar sevgilerine erkeklerden daha fazla sahip çıkıyorlar, ailelerine daha fazla direniyorlar. erkekler bu konuda bizden zayıf.
burada bizler hemcinslerimize hep aynı şeyi söylemiyor muyuz, aileyle başedemezsin yol yakınken dön diye.
hem annen hem baban evliliğe giden bütün yolları kapamış ve bunu da direkt çocukla konuşarak yapmış.
bakma takip etme sadece üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…