talking angela???nedir bu ya

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.678
3.619
333
Ankara
İyi geceler arkadaşlar,başlıkta yazdığım gibi nedir bu "talking angela" oyunu hakkında ki haberler ve yorumlar?

doğru mu değil mi bilmiyorum,ama kanım dondu resmen,gerçekten etkilendim,

aranızda bu oyunu indirip oynayan oldu mu?

ve söylenenler yazılanların aslı var mı?
çok samimi söylüyorum ensemdeki tüyler havada geziyorum,eğer gerçekse insanlar canavarlaşmış demektir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

durumu bilmiyorum merak ettim anlatır mısınız

Evet Almanya'dan bir tanıdığım uyardı beni de.
Silin onu burda baya olay oldu dedi.
Sanırım oyunu yapan adam pedofilmiş.
Oyun esnasında ön kamerası olan telefonların ön kamerasının habersizce açıldığı ve çocukları ordan görüp ona göre sorular sorup oyunu daha da çekici hale getirdiklerini falan söyledi.

Hatta tom diye bi'kedi var sanırım o oyunun sahibi de aynı adammış.

Silin gitsin. Yabancı kaynaklar hep pedofili diye haber yapmış:26:

Son düzenleme:
evet hakkında ki söylenenler bu ya aklıma yatmıyor ama çok da ürktüm açıkçası

ebeveynlerin ortağa attığı bir iddia.
çocukların oyunu oynadıktan sonra kaybolduğunu iddia etmişler.
karşı taraf iddiaların gülünç olduğunu söylemiş.

bu oyunda ki.kedinin gözünde kamera varmış,ve oynayan.kişiyi izleyip resimlerini çekiyormuş

evlerini tespit ediyormuş,ve aslı varsa 7 yaşında bir çocugu kaçırmış

Yok artık .. !

arkadaslar kusura bakmayın telden giriyorum

nasıl yani ya şakamı?? şoktaym şuan... bende talking tom var iphone kullandığmdan beri hep yüklüdür aman diym onun da varmıdır o tarz birşeyi gerçi beni kaçırcak halleri yok ama kuzenlerde yeğenlerde flan da yüklü.. malum hepsi teknoloji çocuğu ipadler telefonlar bütün gün ellerinde... nasıl iğrenç birşey o ya ben ilk defa burda duyuyorum.. eğer doğruysa kaldırılması lazm o oyunun acilen. Büyük rezalett ama bir de şöyle birşey var ebeveynler belki onun başında çocukları çok fazla zaman geçirmesn diye böyle birşey uydurmuş olabilirlermi?? :44:

Gözüne bakar misiniz ?
Bir adam var mi cidden ?

evet insanın inanasi gelmiyo ama ben.korktum

Yabancı kaynaklar diyo ki oyunu açıyosunuz oyunu oynayan var mı bilmiyorum sorular yöneltiyo sevimli bi'pisicik.
O esnada ön kamera açılıyo ve siz izleniyosunuz.
Ee karşıdaki bi'çocuk olunca ona gözünde gözlük mü var desen "aaa biliyo ne güzel oyun" der.
Noluyo lan demez.

Zaten oyun indirirken açılan uyarı sayfalarını okuyun. Bazı oyunlar telefona her türlü müdahale edebiliyo biz çoğu zaman önemsemiyoruz ama ön kamera gibi bi'tehlike var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…