talking angela???nedir bu ya

Bi'tek sitede çıkmadı ki ama baya çalkalandı bildiğin. Ben bir ay önce Almanya'da yaşayan arkadaşımdan duydum mesela dediğim gibi burada herkes sildi dedi:26:

Alttarafı bi'oyun durduk yere kurucuyu pedofil diye etiketleyeceklerini benim aklım almıyo şahsen. Bilmiyorum öyle bi'şey yoktur ya denilecek bi'oyun da değil açıkcası:44:

Evet haber 1 ay önce yayınlanmış zaten. Ondan sonra da sosyal paylaşım sitelerinde abartılarak paylaşıldığı için yanlış aktarılmış.

Huzlers' ı çok iyi bilirim, o yüzden bu kadar kesin konuşabiliyorum.

evet doğruluk payı yok bencede.
yine de dikkatli olmakta yarar var çünkü söz konusu çocuklarımız.

Benim de 4 yaşında kızkardeşim benimle yaşıyor.
O da oynar ara sıra.

okudum türkçesini ama yinede içim rahat etmedi valla,ne var ne yok sildim ben
eğer kurmaca bir asparagassa bu yani millette amma hayalgücü varmış ysni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen öyle.
Dediğim gibi özel sebeplerden dolayı Huzlers' ı çok iyi bilirim. Haber doğru değil, rahat olun.

Çok ürpertici bu teknoloji ya oğlum 2,5 yaşında susturmak için elinde hep bu tom var ya! Hatta tlf da benden iyi kullanıyor klasör içine atmıştım ordan açıp kendi bulmuş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar o masum görünen çizgi filmler aslında hep gizli mesajlarla dolu çocukların beynini yıkıyorlar bilinçaltını değiştiriyorlar klipler ve reklamlar da aynı şekilde dikkat etmek lazım..

Bunu bende okudum kare bilmem birşey tekniği diyorlar bilinçaltı na mesajlar veriliyormuş

Bunu bende okudum kare bilmem birşey tekniği diyorlar bilinçaltı na mesajlar veriliyormuş

belkide bu yüzden bu kadar şiddet cinayetler arttı öyle bi dünyaya kaldıkki çok dikkat etmemiz lazım biz bile fark etmeden neler dinleyip izliyoruz çocuklara daha çok dikkat etmemiz gerekiyor

Kesin yok da diyemeyiz var da.
Ama en masum sandığımız şirinlerde bile subliminal mesajlar var
Her şeye karşı dikkatli olmak gerek

Bu oyunları bilmiyorum ama 25.kare mesajları bir ara ciddi olarak araştırmıştım. Aklım durmuştu. Bayıla bayıla izlediğimiz filmler , çocuklarımıza oyalansın diye izlettiğimiz cizgi filmlerdeki alt mesajlar şoka girmeme sebep olmuştu.Şimdi çocuğumun izlediklerine dikkat etmeye çalışıyorum. Subliminal mesajlar her alanda ve çağın en büyük tehlikelerinden , oyunlarda da aynı tehlike söz konusu olabilir. Temkinli olmakta fayda var bana göre .

Gercek olmayacak kadar sacma bir idda uygulama telefonunuzdan eger onlineyse internet kullanimina ve mikrofona erisim istiyor iphone olanlar genel ayarlarindan girsin baksin gozun icinde adam var hayal gucu cok yuksek kim uydurduysa grafik ve piksel ayarlari cok devasa degil arkadaslar 4 piksele adam sigmaz ayrica bu uygulamayi kullanan milyonlarca kisi var hangisini izleyecek hadi izledi diyelim tom sizin soylediginizi tekrarliyor mikrofon erisimi sayesinde size kendi soru yoneltmiyor boyle teknolojik sahsatalara inanmayin tehlike okul cevrelerinde sokaklarda cocuklarinizin arkadaslarina dikkat edin malesef uyusturucu yayginlasti mahalle muhtarlari bile secim propagandasi olarak uyusturucuyu bitiricem yazmis sok oldum sanki asayis sube memuru

Back
X