talking angela???nedir bu ya

arkadaşlar o masum görünen çizgi filmler aslında hep gizli mesajlarla dolu çocukların beynini yıkıyorlar bilinçaltını değiştiriyorlar klipler ve reklamlar da aynı şekilde dikkat etmek lazım..

Tom da da varmı aynı şey??? yani kamera falan.. eğer öyleyse acil siliyorum ve kuzenlere de haber verip sildiriyorum...... :18:

Son düzenleme:
$lll.webp bir haberde bulduğum resim doğrumudur bilmiyorum

Yaaa nasl şey bu valla artk indireceğimiz app i bile güvenliğimize göre seçecez olcak iş değil.... :19: whatsapp flan da öle olmasa barii kendimi keserim valla 7/24 ordayım :1:

Tom da da varmı aynı şey??? yani kamera falan.. eğer öyleyse acil siliyorum ve kuzenlere de haber verip sildiriyorum...... :18:

yok canım ya diğerinide yükledim baktım onda bir kamera var ama karşı taraf seni nasıl görüyo onu anlamadım ben neyse zaten sildim hemen

ay hanımlar teknolojinin bu kadar ilerlemesi aslınds cokya iyi değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tom var ablamda da.
Sen ne dersen onu diyor.
3 yaşındaki kuzenim oynadı bugün.
İncelemedim ama gözünde de bir adam görmedim ben onun :45:
Hatta yataktayken tokat falan atıyorsun ne ilginç bişeymiş diye düşündüm.
Tövbe yarabbi kaldırtayım bari onu da. Gerçi 24 yaşındaki kızı kim kaçırcaksa :3:

Valla Almanya'da baya yankı olmuş ve sanırım oyunu yapan aynı kişi.
Silin bence risk sonuçta:26:
Ben kardeşimin telefonundan sildirdim hemen ona benzer oyunları.

GELİŞTİRİCİ OUTFIT7: BİLGİ TOPLAMIYORUZAncak elbette ne böyle bir kaçırılma hikayesi var; ne de uygulama kullanıcılarla ilgili bilgi toplama derdinde değil. Uygulamanın geliştirici ismi Outfit7'nin Talking Angela hakkındaki açıklamaları gayet açık ve net aslında: "Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hiçbir şekilde 13 yaş altı çocukların kişisel bilgilerini toplamamaktadır. Eğer böyle bir şey söz konusu olursa anında müdahale edip içerikleri temizliyoruz."
Uygulama zararsız da olsa siz siz olun çocukların telefon kullanırken internette neler yaptığını iyi izleyin veya interneti tamamen kapatıp sadece oyunları oynamalarına izin verin. Hiç değilse böyle iddialarla hem kafanız karışmaz, hem de içiniz rahat bir şekilde telefonunuzu çocuğunuza teslim edebilirsiniz.

Hürriyetin haberinden alıntıdır..

olurmu olur. cocuklarda dikkatli olmak lazım.yuva bile yıkar bunlar bi foto cekmesi nelere mal olabilir. tom bendede var. on kameram yok. besle bak okadar. ama şüphe düştü. bilemedim ya ki bir ruh hastası sapıgın ürününü kullanıp prim yaptırmak istemem şahsen...

hoş bu oyunu binlerce kişi oynuyor,hangi birini izleyecek
aslında mantıksız bir iddia
ama naparsın bi tarafım ya doğruysa diyo

GELİŞTİRİCİ OUTFIT7: BİLGİ TOPLAMIYORUZAncak elbette ne böyle bir kaçırılma hikayesi var; ne de uygulama kullanıcılarla ilgili bilgi toplama derdinde değil. Uygulamanın geliştirici ismi Outfit7'nin Talking Angela hakkındaki açıklamaları gayet açık ve net aslında: "Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hiçbir şekilde 13 yaş altı çocukların kişisel bilgilerini toplamamaktadır. Eğer böyle bir şey söz konusu olursa anında müdahale edip içerikleri temizliyoruz."
Uygulama zararsız da olsa siz siz olun çocukların telefon kullanırken internette neler yaptığını iyi izleyin veya interneti tamamen kapatıp sadece oyunları oynamalarına izin verin. Hiç değilse böyle iddialarla hem kafanız karışmaz, hem de içiniz rahat bir şekilde telefonunuzu çocuğunuza teslim edebilirsiniz.

Hürriyetin haberinden alıntıdır..

Evet Türkçesini koyduğunuz iyi olmuş .

http://grahamcluley.com/2014/02/eli-moreno-abducted-talking-angela/

Bu linkte de orjinali var. Dediğim gibi haberi yapan site Zaytung tarzı bir site, haberlerin doğruluk payı yok, panik olmaya gerek yok.

Arkadaşlar, haberi yapan site bizdeki Zaytung tarzı bir site, yani haber doğru değil.

İngilizcesi olan arkadaşlar bu linkten okuyabilir.

Bi'tek sitede çıkmadı ki ama baya çalkalandı bildiğin. Ben bir ay önce Almanya'da yaşayan arkadaşımdan duydum mesela dediğim gibi burada herkes sildi dedi:26:

Alttarafı bi'oyun durduk yere kurucuyu pedofil diye etiketleyeceklerini benim aklım almıyo şahsen. Bilmiyorum öyle bi'şey yoktur ya denilecek bi'oyun da değil açıkcası:44:

Evet Türkçesini koyduğunuz iyi olmuş .

Bu linkte de orjinali var. Dediğim gibi haberi yapan site Zaytung tarzı bir site, haberlerin doğruluk payı yok, panik olmaya gerek yok.

okudum türkçesini ama yinede içim rahat etmedi valla,ne var ne yok sildim ben
eğer kurmaca bir asparagassa bu yani millette amma hayalgücü varmış ysni

Bende duydum ama pek inanmadım saçma geldi ama silmekte fayda var tabi çokda gerekli değil yani oğlum tabletten oynuyo arasıra ama izin vermem bundansonra telime indirmemiştim zaten

Back
X