Talepkar kadın daha mı çok sevilir?

Dişil özellikleri herkes ayrı tanımlıyor bilmiyorum bazı okuduklarıma göre dişil değilim ben.
Nebileyim yani söylenmeden bir şey yapmayan erkeğin de ben yanında durmam zaten.

İstemeden nasıl yaptırıyordun bunları bi taktik var mı ben sevgilimden istiyorum ama şöyle mesela canım starbuckstan kahve çekiyor diyorum ki ''canım da kahve çekti bu saate ya'' bir bakıyorum eve kahve siparişi gelmiş. Parfüm, kıyafette alıyor bazen ama öğrenci olduğu için ben de çok üstüne düşmüyorum

Yemeğe gidince sandalyenizin yanında 1-2 saniye duraklamak olabilir (ki adam sandalyenizi çekmeyi akıl etsin).

Ben bunu kapılarda da yapıyormuşum ama farkinda değildim daha doğrusu taktik olsun diye yapmıyordum.
Eşim bir gün dedi ki kapıya benden önce gidince hep elinle saclarini düzeltip bekliyorsun kapıyı acmami ozellikle. Dikkatini çekmiş.

eşimin bir lirasına ihtiyacım yok avukatım ama 6 senedir hem kendi maaşımı hem onunkini harcıyorum tek laf etmez hala pervane peşimde.
Fazla iyi olmak işe yaramaz

Hicbir sey talep etmeyen guclu kadin halleri erkekleri kadinlastiriyor. Sen zaten guclusun istedigini yaparsin diyip gtunu buyuten, hicbir plan yapmayan hediyelesmeye gereksiz harcama olarak bakan erkekler cogalmadi mi sizce de. Fakat kadin her turlu kadin, hormon ayni hormon gudu ayni gudu. Burda ben gucluyum ihtiyacim yok demeyelim hanimlar. Arkamizda sapasaglam duracak maddi manevi bizi kusatacak erkeklere asla hayir demeyiz. Biz talep etmeyelim ok ama sanki bi kusurumuz varmis da zar zor koca bulmus gibi onu istemem bunu istemem kafasindan cikmaliyiz tecrube ettim. Deger bilinmiyooor.

Dişil özellikleri herkes ayrı tanımlıyor bilmiyorum bazı okuduklarıma göre dişil değilim ben.
Nebileyim yani söylenmeden bir şey yapmayan erkeğin de ben yanında durmam zaten.
Yaşadığımız şartlarda (ülkemizde de, dünyada da ) hepimizin dişil enerjisi köreliyor. Eril enerji atılgan/girişimci/verici/hareket enerjisidir. Hepimiz öyle olmak zorundayız ve hayat şartları bizi erilimizi çalıştırmaya itiyor. Çok doğal.

Yukarda dediğim gibi hayatımızdaki erkeğin insiyatif almasına, bizim için bazen birşeyler yapmasına izin vermek önemli.

Benim enerji durumlara göre değişiyor. Ikisinde de biraz.

Katılmıyorum yahu, şu anda bütün kadınlara ayrımcılık oluyor bu Akıllı, is bilen becerikli olmak demek erkek olmak demek oluyorsa da, beceriksiz ve akilsiz olmak da kadınlara düşüyor Başarılı olmak için erkek olmak gerekmiyor, başarılı insan kadın da olabilir erkek de olabilir bunun cinsiyete alakası yok kafayla alakası var.

Ay hayır asla öyle değil.
Bi dakka açayım o konuyu:
Bedenlerimizde eril/dişil enerji eşit çalışmalı. Yani erkeklerde %50 dişil, bizlerde %50 eril çalışmalı. Fakat bizler hayat şartları yüzünden erilde %80-90'lara çıkıyoruz mesela, hatayı orada yapıyoruz.
Dengelemek için yapılabilecek çok şey var, merak edilirse anlatırım onları da.

Başarılı olmak için asla erkek olmak gerekiyor diye bir şey yok, asla.
Dengede olmak gerekiyor.

Konuya yorumumu yapayım, ben nazik ve centilmen erkeklerden hoşlanıyorum. Benim açımdan önemli olan adamın değer vermesi ve verdiği değeri göstermeyi bilmesi aksi türlü hödük bir tiple zaten işim olmaz. Olmuyorsa olmuyor yani kalas gibi bir tipe bana onu al bunu al diyince zorla aldığımız hediyenin zaten bir kıymeti olmuyor.

Böyle yaparak erkekler de talepkar oldu. Bu durum sadece erkek içinden gelirse alır kimse birşey aldirmamalı asillikten birşey eksilmiyor ayrıca kendine yeten güçlü kadınları da çekici buluyorlar. İlişki koçu diye herkese güvenmemek lazım uyduruk uyduruk anlatıyor çoğu.
Karşılıklı olur bu işler içinden gelir sen alırsın içinden gelir o alır. Ne o 5 yaş küçük kız çocuğu gibi hesabımı öde bana şu çantayı al mıymıylık sıkıcı tarzım değil.

Hayır değil. Bakma sen öyle her her şeyi erkek arkadşsının/eşinin yaptığını. Halıyı bir kaldırsak altından neler neler çıkar. Burada okuyoruz, o kız arkadaşlarına tek kuruş ödetmeyen heriflerin rezilliklerinizi. Sağlıklı düzgün ilişkiler öyle yürümez.

O yaşam koçları, nişantaşının hayat boyu çalışmadan anne/baba parasıyla yaşabilecek tiplerine öneri sunuyorlar. Sıradan vatandaş dinlesin, uygulasın diye değil.

Evetttt.
Benim erkek arkadaşım tek kuruş harcatmazdi kızardı. Bende hediyeler alırdım heryerden kendi alır kendi götürürdu sorsan cok aşıktı yapmadığı kalmadi itin.

Evet erkek icinden gelirse alir, icinden gelmeyen erkeklerle birlikte olmak bir secimdir tercih meselesidir haklisiniz.
Erkegin artik icinden gelemiyor. Kadinlar cunku zaten kendilerini tatmin edebiliyor artik alim gucu sayesinde.
Bahsedilen sey baska, kadinin gucu bi yana dursun, bunu gorup "zaten senin hicbi seye ihtiyacin yok ki bensiz de gayet idare edersin" kafasina giren erkek bi sure sonra talepkar olmaya basliyor.
Esitlik var diyor sen bana bi hediye al bakalim ben de insanim diyor, ama kadin ozunde yine kadin her ne kadar eril enerji artmis olsa da ostrojen uretmeye devam eden her canli erkeginden hosluklar surprizler, guzellikler gormek ister.
Goremeyince de onca gucune ragmen kafasinin bi kosesinde "bana bir cicek bile almisligi yok" cumlesi doner durur. Maalesef.
Kucuk surprizler hediyeler bekleyen, bazen kendi istegiyle agziyla soyleyen kadinlara "cocuk gibi" diyerek kucultmeseydiniz keske. Biz kadinlarin oyle donemleri var ki gayet iyi biliyosunuz bazen koca olgun kadin bazen gencecik bi kiz bazense evet cocuk gibi olabiliyoruz :)

(Istedigini aldiran kadinlar kapsamina paraya tapmis hemcinslerim girmiyor yanlis anlasilmasin o tur iliskilerden bahsetmiyorum :))

Karsinizdaki insana bagli. Esim ve ben ikimizde boş trip atan ve boşuna isleri zorlastirmayi seven insanlar degiliz. Birbirimize ve ailemize dügün süreci zorlastirmadik. En büyük talebimiz sevgi, saygi ve sadakat olmali. Gerisini iyi kötü hallediyorsun

Tabi tabi anladım tabi ki. Ben o istediğini aldıran kısma dedim zaten hemen herşeyi aldıran demek istedim. Ama ciddi anlamda parazit kadınlardan bahsediyorum ve bunlar erkege hiçbir duygu da beslemiyor.
Arada sırada insan tabi ki birşeyler bekleyebilir bu güven verici ve değerli hissettirir erkek de işe yaradığını hisseder çünkü tamamen ilkel beyine sahipler genlerin de var. Biz de severiz elbette Ama herşey de olduğu gibi bunun da ölçüsü olmalı diyorum.
Bizde onlara değerli hissettirebiliriz bundan mutlu oluyor onlar da anlıyorlar zaten bazen test eden bile oluyormuş , maddiyat için mi yanımda diye.

İlişki koçlarından hoşlanmıyorum. İnsanlar köpek cinsi değil, her ilişki biricik. Eğer biri beni çok yatırım yaptık ya diye unutamıyorsa da öyle zihniyetle olmasam daha iyi ya.
kendi adıma bir şeyler talep etmeyeyim diye en ufak şeye kadar alman hesabı şu bu işine de girişmem. Bunları önceleyip dillendirmem.

Eğer bilerek para harcamamaya çalışıyorsa da uzatmam. Zaten kendimden gelir olarak çok farklı durumu olan biriyle de baştan olmam. Bana şunu al bunu al demem çünkü içinden gelmiyorsa ne gerek var yani. İlişkide olayın duruş sergilemek, sınır çizmek ve iletişim olduğunu düşünüyorum. Başka ilişkilerle koçlarla bilmem neyle sürekli ilişkisinde sorun arayan insan türedi. Bu bir sektör ve insanlar sömürülüyor. Tehlikeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…