Hiççç aklıma gelmemişti bu ya çok iyiymiş beyimle buluştuğumuzda yapayım bunuYemeğe gidince sandalyenizin yanında 1-2 saniye duraklamak olabilir (ki adam sandalyenizi çekmeyi akıl etsin).
Tabi yahu, ben flört zamanlarımda o duraksamayı "ay nereye otursam kararsızlığı" şeklinde kamufle ederdimHiççç aklıma gelmemişti bu ya çok iyiymiş beyimle buluştuğumuzda yapayım bunu
Ağızla biseyler istemek değil de dişil özellikleri ağır basan bir kadının ima etmesine bile gerek kalmıyor, adam onun için ne yapabilirim diye didiniyor sürekli mutlu etmek için biseyler alıyor zaten , mesela eşimle flört döneminde asla ama asla bişey istememe rağmen ( çok grurluyum) eşim sürekli hediyeler alır lüks yerlere yemeğe kahvaltıya götürürdü , yahu adam sevgili olmamıza rağmen formasyon para mi dahi zorla ödemeye kalktı ki ben çalışıyordum ihtiyacım yoktu biletabi ki kabul etmemiştim , ama ben de asla kendimi hicbir konuda öne atmam ) hesap ödeme, yada durduk yere borç için para verme falan) alma verme dengesi çok önemli, yani bir erkeğin jest yapmasına izin vermelisiniz hanımlar, evlenirken de gönlünüze göre abartmadan herşey alınmalı ve talep edilmeli , ben bu şekilde düşünüyorum Crilla...
İstemeden nasıl yaptırıyordun bunları bi taktik var mımesela eşimle flört döneminde asla ama asla bişey istememe rağmen ( çok grurluyum) eşim sürekli hediyeler alır lüks yerlere yemeğe kahvaltıya götürürdü , yahu adam sevgili olmamıza rağmen formasyon para mi dahi zorla ödemeye kalktı ki ben çalışıyordum ihtiyacım yoktu bile
Yemeğe gidince sandalyenizin yanında 1-2 saniye duraklamak olabilir (ki adam sandalyenizi çekmeyi akıl etsin).
eşimin bir lirasına ihtiyacım yok avukatım ama 6 senedir hem kendi maaşımı hem onunkini harcıyorum tek laf etmez hala pervane peşimde.Hiç talepkar bir insan olmadım, ilişkilerimde de hep eksiklerimi gizlemeye çalıştım asla maddi yönden bir şey istemedim, beğendiğim bir şey olup alamadığımda bütçemin yetmediğinde bunu dile getirmedim zaten utanırım böyle bir muhabbet çevirmeye. Ama Youtube’dan videolar izliyorum ilişki koçlarının hepsi talepkar olun, hesabınızı ödetin, beğendiğiniz bir şeyi kur yaparak aldırın, isteklerinizi gizlemeyin kendi mutluluğunuzu her şeyin önünde tutun diyorlar. Benim kişiliğime ters ama böyle yapan kadınların her zaman kazandığı, hiçbir şey talep etmeyenlerin ise değersiz görüldüğü ve çabuk gözden çıkarıldığını anlatıp duruyorlar. Sizce bu doğru mu gerçekten?
Yaşadığımız şartlarda (ülkemizde de, dünyada da ) hepimizin dişil enerjisi köreliyor. Eril enerji atılgan/girişimci/verici/hareket enerjisidir. Hepimiz öyle olmak zorundayız ve hayat şartları bizi erilimizi çalıştırmaya itiyor. Çok doğal.Dişil özellikleri herkes ayrı tanımlıyor bilmiyorum bazı okuduklarıma göre dişil değilim ben.
Nebileyim yani söylenmeden bir şey yapmayan erkeğin de ben yanında durmam zaten.
Yaşadığımız şartlarda (ülkemizde de, dünyada da ) hepimizin dişil enerjisi köreliyor. Eril enerji atılgan/girişimci/verici/hareket enerjisidir. Hepimiz öyle olmak zorundayız ve hayat şartları bizi erilimizi çalıştırmaya itiyor. Çok doğal.
Yukarda dediğim gibi hayatımızdaki erkeğin insiyatif almasına, bizim için bazen birşeyler yapmasına izin vermek önemli.
Yaşadığımız şartlarda (ülkemizde de, dünyada da ) hepimizin dişil enerjisi köreliyor. Eril enerji atılgan/girişimci/verici/hareket enerjisidir. Hepimiz öyle olmak zorundayız ve hayat şartları bizi erilimizi çalıştırmaya itiyor. Çok doğal.
Yukarda dediğim gibi hayatımızdaki erkeğin insiyatif almasına, bizim için bazen birşeyler yapmasına izin vermek önemli.
Ay hayır asla öyle değil.Katılmıyorum yahu, şu anda bütün kadınlara ayrımcılık oluyor buAkıllı, is bilen becerikli olmak demek erkek olmak demek oluyorsa da, beceriksiz ve akilsiz olmak da kadınlara düşüyor Başarılı olmak için erkek olmak gerekmiyor, başarılı insan kadın da olabilir erkek de olabilir bunun cinsiyete alakası yok kafayla alakası var.
Hiç talepkar bir insan olmadım, ilişkilerimde de hep eksiklerimi gizlemeye çalıştım asla maddi yönden bir şey istemedim, beğendiğim bir şey olup alamadığımda bütçemin yetmediğinde bunu dile getirmedim zaten utanırım böyle bir muhabbet çevirmeye. Ama Youtube’dan videolar izliyorum ilişki koçlarının hepsi talepkar olun, hesabınızı ödetin, beğendiğiniz bir şeyi kur yaparak aldırın, isteklerinizi gizlemeyin kendi mutluluğunuzu her şeyin önünde tutun diyorlar. Benim kişiliğime ters ama böyle yapan kadınların her zaman kazandığı, hiçbir şey talep etmeyenlerin ise değersiz görüldüğü ve çabuk gözden çıkarıldığını anlatıp duruyorlar. Sizce bu doğru mu gerçekten?
Evetttt.Hayır değil. Bakma sen öyle her her şeyi erkek arkadşsının/eşinin yaptığını. Halıyı bir kaldırsak altından neler neler çıkar. Burada okuyoruz, o kız arkadaşlarına tek kuruş ödetmeyen heriflerin rezilliklerinizi. Sağlıklı düzgün ilişkiler öyle yürümez.
O yaşam koçları, nişantaşının hayat boyu çalışmadan anne/baba parasıyla yaşabilecek tiplerine öneri sunuyorlar. Sıradan vatandaş dinlesin, uygulasın diye değil.
Evet erkek icinden gelirse alir, icinden gelmeyen erkeklerle birlikte olmak bir secimdir tercih meselesidir haklisiniz.Böyle yaparak erkekler de talepkar oldu. Bu durum sadece erkek içinden gelirse alır kimse birşey aldirmamalı asillikten birşey eksilmiyor ayrıca kendine yeten güçlü kadınları da çekici buluyorlar. İlişki koçu diye herkese güvenmemek lazım uyduruk uyduruk anlatıyor çoğu.
Karşılıklı olur bu işler içinden gelir sen alırsın içinden gelir o alır. Ne o 5 yaş küçük kız çocuğu gibi hesabımı öde bana şu çantayı al mıymıylık sıkıcı tarzım değil.
Evet erkek icinden gelirse alir, icinden gelmeyen erkeklerle birlikte olmak bir secimdir tercih meselesidir haklisiniz.
Erkegin artik icinden gelemiyor. Kadinlar cunku zaten kendilerini tatmin edebiliyor artik alim gucu sayesinde.
Bahsedilen sey baska, kadinin gucu bi yana dursun, bunu gorup "zaten senin hicbi seye ihtiyacin yok ki bensiz de gayet idare edersin" kafasina giren erkek bi sure sonra talepkar olmaya basliyor.
Esitlik var diyor sen bana bi hediye al bakalim ben de insanim diyor, ama kadin ozunde yine kadin her ne kadar eril enerji artmis olsa da ostrojen uretmeye devam eden her canli erkeginden hosluklar surprizler, guzellikler gormek ister.
Goremeyince de onca gucune ragmen kafasinin bi kosesinde "bana bir cicek bile almisligi yok" cumlesi doner durur. Maalesef.
Kucuk surprizler hediyeler bekleyen, bazen kendi istegiyle agziyla soyleyen kadinlara "cocuk gibi" diyerek kucultmeseydiniz keske. Biz kadinlarin oyle donemleri var ki gayet iyi biliyosunuz bazen koca olgun kadin bazen gencecik bi kiz bazense evet cocuk gibi olabiliyoruz :)
(Istedigini aldiran kadinlar kapsamina paraya tapmis hemcinslerim girmiyor yanlis anlasilmasin o tur iliskilerden bahsetmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?