- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
Ay hayır asla öyle değil.
Bi dakka açayım o konuyu:
Bedenlerimizde eril/dişil enerji eşit çalışmalı. Yani erkeklerde %50 dişil, bizlerde %50 eril çalışmalı. Fakat bizler hayat şartları yüzünden erilde %80-90'lara çıkıyoruz mesela, hatayı orada yapıyoruz.
Dengelemek için yapılabilecek çok şey var, merak edilirse anlatırım onları da.
Başarılı olmak için asla erkek olmak gerekiyor diye bir şey yok, asla.
Dengede olmak gerekiyor.
Ay yok insana fenalık gelir yahu.Ben dişil enerji şeyi okudum popüler bi seydi alip bir karistirdim ama hep böyle mıy mıy olmayi ögütlüyordu. Hep erkeğinizi dinleyin az konuşun, ses tonunuz hep yumuşak olsun, hep sakin olun. Adam sizi kızdırsa da açık açık eleştirmeyin vittiri zittiri şeyler. Hep alttan al, anlayışlı ol şeylerini dişilik olarak göstermiş filan. Okurken fenalık basmıştı açıkçası. Yani 7/24 adamın psikolojisine göre hareket edeceğiz, hep aman ne guclusun amma cok sana ihtiyacim var diye pohpohla dur.
Ay yok insana fenalık gelir yahu.
Öyle bir şey değil dişil enerji çalıştırmak. Adama cevap verme, sus, alttan al, oldu bi de ölelim. Önüne gelen kitap yazıyor, atın çöpe gitsin.
Hiçbirşey istemeden kendi ayaklarım üzerinde özgüvenli durarak ve basit kötü seçimler yapmayarak, mesela tarzım gereği konforlu olmayan hicbir şeyi sevmem ve ona göre yasarım, hayatıma girenler de tarzımı az çok anlayıp ona göre davranıyorlar, beni rahat ettirmek için çabalıyorlar çünkü cabuk sıkılan birisiyim , ağzımla istemem ama tercihlerim az çok bellidir yani...İstemeden nasıl yaptırıyordun bunları bi taktik var mıben sevgilimden istiyorum ama şöyle mesela canım starbuckstan kahve çekiyor diyorum ki ''canım da kahve çekti bu saate ya'' bir bakıyorum eve kahve siparişi gelmiş. Parfüm, kıyafette alıyor bazen ama öğrenci olduğu için ben de çok üstüne düşmüyorum
Bu bana da doğruymuş gibi gelmeye başladı. Ben hep karsı tarafın cebine kıyamayan kişi oldum. O hesap oduyorsa bir sonrakinde ben ödedim. Erkekler guclu kadın seviyor gibi gözükse de aslında kendilerine muhtaç kadın seviyorlar. Guclu kadından korkuyorlar ezik hissediyorlar benceHiç talepkar bir insan olmadım, ilişkilerimde de hep eksiklerimi gizlemeye çalıştım asla maddi yönden bir şey istemedim, beğendiğim bir şey olup alamadığımda bütçemin yetmediğinde bunu dile getirmedim zaten utanırım böyle bir muhabbet çevirmeye. Ama Youtube’dan videolar izliyorum ilişki koçlarının hepsi talepkar olun, hesabınızı ödetin, beğendiğiniz bir şeyi kur yaparak aldırın, isteklerinizi gizlemeyin kendi mutluluğunuzu her şeyin önünde tutun diyorlar. Benim kişiliğime ters ama böyle yapan kadınların her zaman kazandığı, hiçbir şey talep etmeyenlerin ise değersiz görüldüğü ve çabuk gözden çıkarıldığını anlatıp duruyorlar. Sizce bu doğru mu gerçekten?
MerhabaHiç talepkar bir insan olmadım, ilişkilerimde de hep eksiklerimi gizlemeye çalıştım asla maddi yönden bir şey istemedim, beğendiğim bir şey olup alamadığımda bütçemin yetmediğinde bunu dile getirmedim zaten utanırım böyle bir muhabbet çevirmeye. Ama Youtube’dan videolar izliyorum ilişki koçlarının hepsi talepkar olun, hesabınızı ödetin, beğendiğiniz bir şeyi kur yaparak aldırın, isteklerinizi gizlemeyin kendi mutluluğunuzu her şeyin önünde tutun diyorlar. Benim kişiliğime ters ama böyle yapan kadınların her zaman kazandığı, hiçbir şey talep etmeyenlerin ise değersiz görüldüğü ve çabuk gözden çıkarıldığını anlatıp duruyorlar. Sizce bu doğru mu gerçekten?
Onu al bunu al demek değil, mesela hesabı ödemek istediği zaman zorla yarısını ödemeye gerek yok. Bazen ödemesine izin verin bence. Bazen de siz ödersiniz.bu tarz olabilirO kadarı da utanmazlık bence, bana onu al bunu al nasıl denir kihayatta yapamam, ilişki koçları kadınları da erkekleri de bu şekilde maddeci ve yüzeysel bir bakış açısına yönlendiriyor,gayet yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?