Artik cok sıkıldım. Yani kaybetmeyi de goze aldim. Sende konusmalisin bence. Sonucta kaybedicek biseyimiz yokki. Adamlar zaten hayatimizda değil. Tamamen ciksalar kafamiz rahatlar.İyi yapmışsın, keşke ben de böyle net olabilsem
Seviyorsun . Seven insan hep zayif taraf oluyor. Az seven iliskiyi yonetiyor maalesef. Bizim duzelecegimizi dusunmuyorum ama umarım sizin icin her sey duzelir insallahO kadar haklısın ki, benim aslında resti çekmek için başka sebeplerim de var ama nedense ilişkilerde net olan taraf olamıyorum. Zayıf mıyım neyim anlamadım?
Biz ayrildik .. sizin için iyi olsun umarim.Ya seviyorum evet ama aşık da değilim yani, bunun farkındayım. Nesini seviyorum onu da bilmiyorum? Umarım. Bakalım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun, akşam konuşalım demişti konuştunuz mu? Yoksa o konuşmadan sonra bitirdiniz mi?Biz ayrildik .. sizin için iyi olsun umarim.
Bitirmeyin de rahatsızlığınızı belirtin ama. Haklısınız insan bir zamandan sonra uğraşamıyor artıkkarar verdim zaten. Konuşacağım . Tepkisine göre de kararımı vereceğim.
Hatta aklımdan direkt bitirme konuşması da yapmak gelmiyor değil. İnsan belli bir yaştan sonra sorunlarla uğrasmak istemiyor sanırım. Yoruldugumu hissediyorum sevildiğimi değil. hemde en güzel olması gereken zamanlarda.
Konustuk ve bitti. Sevmedigi belliydi. En azindan artik bunu biliyorum.Hayırlısı olsun, akşam konuşalım demişti konuştunuz mu? Yoksa o konuşmadan sonra bitirdiniz mi?
Keske .. ama olmuyor maalesef. Tek tarafin cabasiyla bu kdr yürüyorKusura bakmayın diğer mesajları okumadan cevap verdim. Üzüldüm sizin adınıza ayrılıklar keşke hiç olmasa
sizin durum farklıymış. Orta yolu bulmuş olmanıza çok sevindim. Biz ilk kez konuştuk bu konuyu defalarca aramızda geçmiş bir konu değil. Bazı sorunları var o sebeple olduğunu söylese de ben öyle hissetmedim ve devam etmek istemedim. Zaten o da bunu bekliyormuş. Kibarca konuşup bitirdik. Kafam rahat en azından. Hayırlısı olsun ne diyelim.Kusura bakmayın daha yeni bakabiliyorum. Hayırlısı olsun. Siz huzursuzsanız hiçbir şeyin önemi yok. Benim durumum biraz farklı, ben onunla konuştuğumda bana telefonla çok ilgilenmediğini sakin yaşadığını söylemişti. Ki zamanla bunu gördüm hak verdim. Tabi bazen abartıyordu ama o durumlarda da ya morali çok bozuk ya da kafası çok dolu oluyordu. Bir de erkek kafası işte. Aynı zamanda ikizler burcubu telefon meselesi dışında pek bir sıkıntımız yok, çok üstüme düşer. O yüzden orta yolu bulmak için çabaladım. Yeri geldi çemkirdim yeri geldi kendimi geri çektim yeri geldi oturdum konuştum. Veya gerginlikten ötürü yüz yüze veya telefonda konuşamadıysam düşüncelerimi kağıda geçirdim onu okuttum üzerinde düşünmesini istedim. Uğraştım çünkü memnun olduğum çok sevdiğim yanları da azımsanmayacak derecedeydi. Şimdi birbirimize ayak uydurduk diyebilirim. Siz mutlu hissetmiyorsanız, umut görmüyorsanız en iyisini yaptınız. Şayet benim erkek arkadaşım da o kadar uyarıma rağmen devam etseydi ben de ilişkiye devam etmezdim. Bazen fedakarlık çaba gerekir ama bir yerden sonra boştur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım bundan sonra gönlünüze göre biri çıkar karşınıza. Çok mutlu olun
Resmen aynısını yaşıyorum, birebir. En son da ben yazdım dün ama yıldım artık. Konuşunca gayet güzel sonra adam yok oluyor. Bizim tek farkımız daha çok yeni bir ay olmadı . Ama asıl ilk başlarda insanda heyecan olur sürekli konuşmak ister. Ama yok.. siz ne yaptınız çözebildiniz mi?Konuyu ben açmışım gibi hissettim. 2 gün önce gün boyu yazmadı, akşamına ben yazdım ve biraz sitem ettim o da yoğunum, iş güçten başımı kaldıramadım vs. Dedi sonrasında muhabbetimizi ettik ama pazartesi akşamından beri ne telefon ne yazışma hiç bir şey yok ve ben çıldırmak üzereyim. İnsan hiç mi sevgilisinin ne yaptığını merak etmez, sesini duymak istemez ben anlamadım. Yaşımız küçük de değil, ilişkinin en başında niyetimizi belli etmiştik ikimiz de daha yeni sayılabilecek bir ilişkimiz var ama bu durum beni yıprattı. Normalde dayanamaz ben yazardım ama bu sefer gittiği yere kadar yazmıcam, sanırım taktik yapmak gerekiyor ben anlamıyorum bu işi.
dün konuşmak istediğimi söyledim. Hatta msjlasmalarımızı yazdım yukarda bir arkadaşa. Gayet ılımlıydı akşam konuşalım vs dedi. Akşam bambaşka adam olmuştu. Baya mesajlastık. Beni sevmediğine emin oldum. Hiç bir çaba göstermedi.Resmen aynısını yaşıyorum, birebir. En son da ben yazdım dün ama yıldım artık. Konuşunca gayet güzel sonra adam yok oluyor. Bizim tek farkımız daha çok yeni bir ay olmadı . Ama asıl ilk başlarda insanda heyecan olur sürekli konuşmak ister. Ama yok.. siz ne yaptınız çözebildiniz mi?
Resmen aynısını yaşıyorum, birebir. En son da ben yazdım dün ama yıldım artık. Konuşunca gayet güzel sonra adam yok oluyor. Bizim tek farkımız daha çok yeni bir ay olmadı . Ama asıl ilk başlarda insanda heyecan olur sürekli konuşmak ister. Ama yok.. siz ne yaptınız çözebildiniz mi?
Okudum canım. Aslında senin yaptığın doğru olan. Bende daha önceki ilişkilerimde ilgisizlik gördüğümde aynısını yapıyordum sabredemiyorum. Bitirip geçiyordum. Ama bu sefer farklı bir taktik uygulamak istiyorum. Bu sefer sabredicem umrumda olmadığını göstericem. Bakalım bu taktik nasıl olacakdün konuşmak istediğimi söyledim. Hatta msjlasmalarımızı yazdım yukarda bir arkadaşa. Gayet ılımlıydı akşam konuşalım vs dedi. Akşam bambaşka adam olmuştu. Baya mesajlastık. Beni sevmediğine emin oldum. Hiç bir çaba göstermedi.
Sordugum sorulara cevap bile vermek istemedi. Kararına saygı duyuyorum dedi.
Bende peki dedim. Koskocaman bir peki.
Çok kırgınım. Kalbim çok kırıldı. Bu kadar önemsenmemek.
insallah işe yarar. Ben 3 ay denedim . Adam odun gibi hiç bi etkilenme olmadı .Okudum canım. Aslında senin yaptığın doğru olan. Bende daha önceki ilişkilerimde ilgisizlik gördüğümde aynısını yapıyordum sabredemiyorum. Bitirip geçiyordum. Ama bu sefer farklı bir taktik uygulamak istiyorum. Bu sefer sabredicem umrumda olmadığını göstericem. Bakalım bu taktik nasıl olacak
Aynı resmen. Bende dün bir yeri sormak için yazmıştım tarif etti düzgünce o kadar ama. Dünden beri bizde de bişey yok. Bende sabredicem gittiği yere kadar. Ama çok benzediği için merak ettim bir gelişme olursa bana da söyler misinizBen malesef sorunu yok saydım dün kendim yazdım hiçbir şey olmamış gibi, sonrasında deprem oldu onu konuştuk falan dünden beri yine bir şey yok. Bilmiyorum nereye kadar gider benim de canıma tak edecek elbet bakalım
Tabi ama ben sanırım güçlü bi kadın değilim, kaybetmekten korkuyorum hayatımdakini. Bu konuda acınacak haldeyimAynı resmen. Bende dün bir yeri sormak için yazmıştım tarif etti düzgünce o kadar ama. Dünden beri bizde de bişey yok. Bende sabredicem gittiği yere kadar. Ama çok benzediği için merak ettim bir gelişme olursa bana da söyler misiniz
sizin durum farklıymış. Orta yolu bulmuş olmanıza çok sevindim. Biz ilk kez konuştuk bu konuyu defalarca aramızda geçmiş bir konu değil. Bazı sorunları var o sebeple olduğunu söylese de ben öyle hissetmedim ve devam etmek istemedim. Zaten o da bunu bekliyormuş. Kibarca konuşup bitirdik. Kafam rahat en azından. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Siz de çok çok mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?