Kusura bakmayın daha yeni bakabiliyorum. Hayırlısı olsun. Siz huzursuzsanız hiçbir şeyin önemi yok. Benim durumum biraz farklı, ben onunla konuştuğumda bana telefonla çok ilgilenmediğini sakin yaşadığını söylemişti. Ki zamanla bunu gördüm hak verdim. Tabi bazen abartıyordu ama o durumlarda da ya morali çok bozuk ya da kafası çok dolu oluyordu. Bir de erkek kafası işte. Aynı zamanda ikizler burcu

bu telefon meselesi dışında pek bir sıkıntımız yok, çok üstüme düşer. O yüzden orta yolu bulmak için çabaladım. Yeri geldi çemkirdim yeri geldi kendimi geri çektim yeri geldi oturdum konuştum. Veya gerginlikten ötürü yüz yüze veya telefonda konuşamadıysam düşüncelerimi kağıda geçirdim onu okuttum üzerinde düşünmesini istedim. Uğraştım çünkü memnun olduğum çok sevdiğim yanları da azımsanmayacak derecedeydi. Şimdi birbirimize ayak uydurduk diyebilirim. Siz mutlu hissetmiyorsanız, umut görmüyorsanız en iyisini yaptınız. Şayet benim erkek arkadaşım da o kadar uyarıma rağmen devam etseydi ben de ilişkiye devam etmezdim. Bazen fedakarlık çaba gerekir ama bir yerden sonra boştur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım bundan sonra gönlünüze göre biri çıkar karşınıza. Çok mutlu olun