• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taktik mi uygulamalıyım ? yoksa bırakayım gitsin mi ?

Konuyu ben açmışım gibi hissettim. 2 gün önce gün boyu yazmadı, akşamına ben yazdım ve biraz sitem ettim o da yoğunum, iş güçten başımı kaldıramadım vs. Dedi sonrasında muhabbetimizi ettik ama pazartesi akşamından beri ne telefon ne yazışma hiç bir şey yok ve ben çıldırmak üzereyim. İnsan hiç mi sevgilisinin ne yaptığını merak etmez, sesini duymak istemez ben anlamadım. Yaşımız küçük de değil, ilişkinin en başında niyetimizi belli etmiştik ikimiz de daha yeni sayılabilecek bir ilişkimiz var ama bu durum beni yıprattı. Normalde dayanamaz ben yazardım ama bu sefer gittiği yere kadar yazmıcam, sanırım taktik yapmak gerekiyor ben anlamıyorum bu işi.
ay aynı ben. Aynısını yaşıyorum birebir. Dün hiç konuşmadık mesela ben öldüm mü kaldım mı yani hiç mi merak etmiyor. Belki siz yazın diyeceksiniz ama bir gün öncesinde ben yazdım adım attım. Artık ondan bekliyorum. Sinirimden çatlasam bile yazmayacağım.

Taktikte hiç uygulayamıyorum. Sizin duruma gelince de yogunluk falan bahane ya. Mesela bende çalışıyorum ama ona zaman ayırıyorum . Ben hiç sitem etmediğim için sebebini de bilmiyorum . Etsem muhtemelen sizinle benzer şeyler duyacağım.

Günaydin,

yaziklarini okudum ve eger ki böyle vıç vıç iliski istemeseydin bunu sorun bile yapmazdin :-)
Yazismak konusmak bence karsindakinin sana deger verdigini anlamaktir. Eger gün icinde Nasil oldugnu merak etmiyorsa, ne yapiyor, nerde, bana ihtiyaci varmi diye kendine sormuyorsa.. ozaman büyük bir ihtimal merak etdigi baska biri vardir. Benim de basimdan böyle bir olay gecmisti. Sonu hayirli olur insallah diyorum ama tecrübelerime göre olmayacak..

vıç vıç her dk istemem ama 2 günde konuşmamak fazla ya. Söyledikleriniz ağır geldi :( ama haklısınız. Merak etmiyorsa sevmiyordur. Gerçi onun tarafından bakınca da bende aramıyorum , sormuyorum o da muhtemelen sende aynısın diyecek. Ya bir çıkmazda gibiyim . Bir taraftan da zaten günde bir bir mesaj atacaksa ya da arayacaksa buna ihtiyacım yok. Yani hayatımdan çıksa büyük bir kayıp yaşamayacağım. Zaten yok çünkü.

Gaza geldim bitti leennnn diyeceğim :KK53:

ay aynı ben. Aynısını yaşıyorum birebir. Dün hiç konuşmadık mesela ben öldüm mü kaldım mı yani hiç mi merak etmiyor. Belki siz yazın diyeceksiniz ama bir gün öncesinde ben yazdım adım attım. Artık ondan bekliyorum. Sinirimden çatlasam bile yazmayacağım.

Taktikte hiç uygulayamıyorum. Sizin duruma gelince de yogunluk falan bahane ya. Mesela bende çalışıyorum ama ona zaman ayırıyorum . Ben hiç sitem etmediğim için sebebini de bilmiyorum . Etsem muhtemelen sizinle benzer şeyler duyacağım.
Yoğunluk tabi ki de bahane, biz bir de ayrı şehirlerdeyiz. Sabah baktım belki mesaj atmıştır diye yok, bugün artık 3 gün olacak ben anlamadım

eger ki savasmak istiyorsaniz ozaman bitirmeden önce bir adim atin derim. :-) Sen yaz veya ara onu bu duruma alistir ki, yarin birgün sen aramadiginda o bosluk hissedip kendiliginden arasin seni.

Yoğunluk tabi ki de bahane, biz bir de ayrı şehirlerdeyiz. Sabah baktım belki mesaj atmıştır diye yok, bugün artık 3 gün olacak ben anlamadım
biz yan yanayız da ne oluyor sanki.Görüşme konusunda hakkını yemiyim hep o görüşmek istedi. Bu yönde benden hiç teklif gelmişliği yok. O kdr yabancı kı özledim gel diyemiyorum yani.

Baya olmuş sizinde. Biz dün konuşmadık bugun de konuşmayız yüksek ihtimal .

biz yan yanayız da ne oluyor sanki.Görüşme konusunda hakkını yemiyim hep o görüşmek istedi. Bu yönde benden hiç teklif gelmişliği yok. O kdr yabancı kı özledim gel diyemiyorum yani.

Baya olmuş sizinde. Biz dün konuşmadık bugun de konuşmayız yüksek ihtimal .
Ben mi yazmalıyım bilemiyorum, kafam çok karışık

eger ki savasmak istiyorsaniz ozaman bitirmeden önce bir adim atin derim. :-) Sen yaz veya ara onu bu duruma alistir ki, yarin birgün sen aramadiginda o bosluk hissedip kendiliginden arasin seni.
onu da ben yapamıyorum. Zorla yapışmış gibi. Yapımda yok yani.
Hem o kim ki peşinden koşayım :) Her şeyden önce ben değerliyim öyle düşünüyorum.
Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Onun hayatında yerim olmadığını bunu çok net belli ettiğini söylemeyi düşünüyorum. çok mu hızlı giriş olur ?:)

Ben mi yazmalıyım bilemiyorum, kafam çok karışık
valla ben sizin yerinizde olsaydım durumu netleştirirdim. Çünkü bu konuda çok kez tartıştık dediniz yani beklentinizi biliyor ve hala aynı devam ediyor. Ben hiç konuşmadım bu konuyu erkek arkadaşım rahatsız olduğumu bile bilmiyor ama ben bitirmeyi bile düşünüyorum şuan .

Yok bizim de bu konuda bir tartışmamız olmadı, geçen akşam sitem etmiştim sadece. Şu an benim böyle sinirlendiğimi yazmasını beklediğimi tahmin etmiyordur eminim, öncesinde 1 hafta haberleşmediğimiz olurdu ama işi dolayısıyla bi beklentide olmazdım bu durum sinirlendirmezdi beni ama şu an sinirleniyorum artık

onu da ben yapamıyorum. Zorla yapışmış gibi. Yapımda yok yani.
Hem o kim ki peşinden koşayım :) Her şeyden önce ben değerliyim öyle düşünüyorum.
Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Onun hayatında yerim olmadığını bunu çok net belli ettiğini söylemeyi düşünüyorum. çok mu hızlı giriş olur ?:)
eger böyle bir soru soracak olursan, karsindaki sana ayni soruyu sordugunda kala kalirsin.. Bence Tatli bir dil ile "birbirimize daha cok vakit ayirsak daha mutlu olabiliriz, seni iözlüyorum" gibilerinden cümlerler kurdugunda onunda hosuna gidecektir emin ol :cool:

günde kaç kere mesajlaşmalısınız yani sizce ? bir de insan sürekli yazışıp telefonda konuşunca yüz yüze geldiğinde konuşacak bişey kalmıyo ki. ben çok kritik bişi olmadan gün içinde ne olduğu ile ilgili bişi yazmam mesela. akşam buluşunca anlatırım. mesajla daha ziyade arada özledim yazarım. öylesine öpücük atarım. komik bişi görmüşsem onu paylaşırım gibi gibi.

bence fazla iletişim bozuyo bişileri.

günde kaç kere mesajlaşmalısınız yani sizce ? bir de insan sürekli yazışıp telefonda konuşunca yüz yüze geldiğinde konuşacak bişey kalmıyo ki. ben çok kritik bişi olmadan gün içinde ne olduğu ile ilgili bişi yazmam mesela. akşam buluşunca anlatırım. mesajla daha ziyade arada özledim yazarım. öylesine öpücük atarım. komik bişi görmüşsem onu paylaşırım gibi gibi.

Şehirdışı bir ilişki yaşıyorum, sürekli bir araya gelme gibi bir imkanım yok. Kaldı ki gün içinde her dakikayı paylaşmaktan bahsetmiyorum ama bi gün sonu raporu ya da iyi kötü hissetiklerimle ilgili konuşmamızı beklerdim açıkçası

vallahi aynı cevabı verse de söyleyeceğim. ona şirinlik yapmıcam gıcık oldum.
İstanbul'da büyük bir deprem oldu duymuşsunuzdur. Merak edip aramadı bile

2 gün hiç ama hiç konuşmamak normal mi peki.

Tamam bende sürekli msjlasmak isteyen biri değilim ama koskocaman 2 gün

Şehirdışı bir ilişki yaşıyorum, sürekli bir araya gelme gibi bir imkanım yok. Kaldı ki gün içinde her dakikayı paylaşmaktan bahsetmiyorum ama bi gün sonu raporu ya da iyi kötü hissetiklerimle ilgili konuşmamızı beklerdim açıkçası
aynı fikirdeyim 7/24 konuşmak değil ama yani hiç konuşmadan geçen günler normal değil.

kızlar,

sizce şimdi arayıp depremde de aramadı . İpleri koparsam mı?
Yoksa sessizce aramasını bekleyip aradığında mı söylesem?

Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum. Kararsız kaldım.

mesaj yazdım.

aynen şöyle:

İyiyim ben. Depremden etkilendik ama her şey iyi durumda şuan. Merak ettiğin için tesekkür ederim. Sende iyisindir umarım.

Bunu yazdım gönderdim. Çünkü whatsappta gayet ç.içi olmuş 5 dk önce. sinirimden çatlıcam burda.

kızlar,

sizce şimdi arayıp depremde de aramadı . İpleri koparsam mı?
Yoksa sessizce aramasını bekleyip aradığında mı söylesem?

Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum. Kararsız kaldım.

Ben nasılsın yazmıştım, deprem olduktan sonra iyiyim falan yazmış ben de o panikle depremden bahsettim aa haberim yok tv açmadım dedi. Neyse bugünlük konuşmamız buydu. Seni seviyorum bişeye ihtiyacın var mı dedi, sana dedim o da olacak dedi. Böyle bitirdik konuşmayı. Ben trip atmayı beceremiyorum, tatsızlık sevmiyorum eski ilişkimde de böyleydim hep kaybeden ben oluyorum. Bunları böyle mi kabul etmek lazım ya da yol vermek mi lazım bilemedim

Ben nasılsın yazmıştım, deprem olduktan sonra iyiyim falan yazmış ben de o panikle depremden bahsettim aa haberim yok tv açmadım dedi. Neyse bugünlük konuşmamız buydu. Seni seviyorum bişeye ihtiyacın var mı dedi, sana dedim o da olacak dedi. Böyle bitirdik konuşmayı. Ben trip atmayı beceremiyorum, tatsızlık sevmiyorum eski ilişkimde de böyleydim hep kaybeden ben oluyorum. Bunları böyle mi kabul etmek lazım ya da yol vermek mi lazım bilemedim
Benim mesajima dönus olarak aa haberim yok deprem mi olmus . Ben yeni uyandim sayilir demis. Bir yakin arkadasinin dugunu var çünkü orda suan ve aksam eglence yapmışlar (storylerden gördüm) gec uyumus geç kalkmış neyse aynen şöyle yazistik.

O bilmiyorum depremi diyince ;
Ben: bi insanin bi insani sormasi icin depreme de gerek yok ya neyse.
O: evet haklisin ama deprem oldu falan dedin gerçekten haberim yok. Sen söyleyince baktım net haberlerine. Gece çok gec yattim ondan.
Ben: sen dün de yoktun onceki gun de . Benim zaten msj beklemis olmam sacma.
O: ya ben boyle davrandiysam sen yapma o zaman benim gibi yapip bu tarz soylemde bulunmanda ironik ama.
Ben: iki gun önce yine ben yazdım sana. Gecen gun yine ben seni aradım. Nasilsin diye sormak için. Carsiya gidiyordun hatta hatirla.
O: şu cok duygusaldır. Bu doğru değil ( bu kisimda ne demek istedi anlamadim )çünkü islerimin olmasi ugrasmam falan yazmama engel degil tabi ama kafamda dolu. Düğün var ve cok şey bekliyorlar benden evin kucuk oğlu durumundayim ondan yoksa tabiki onlarin düğünü onlar ugrasmali ama olmuyor iste.
Ben: sorun düğün degil. Bu hep boyle bu haftaya ozgu bisey degil yani. Neyse ben seni hic bir şekilde zorlamicam zaten. Ben cekiliyorum artik zorla konusturmak tercihim olmadi hiç bir zaman. Hazir degilsin bir sey yasamaya belkide bilemem.
O: bunu aksam konusalim mi? Yoksa kararım karar mi diyosun? Zorla falan da konuştuğum yok.
Ben: olur konuşuruz .
O: ama bunu düşünmüş olmanda kirici ve üzücü neyse aksam konusuruz.

Burda bitti konusma. Sakin konuşmaya çalıştım. Bir de ben kiriciymisim nasil oluyorsa

Bir iki dk sonra da mesaj atmis . Korkuyorsan gelip alayim seni diye. Ne inandirici ne inandirici.

Back
X