taktik mi uygulamalıyım ? yoksa bırakayım gitsin mi ?

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.581
2.439
448
kızlar merhaba,

Hemen olaya geçiyorum. Daha önce bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili , hiç aramadığından falan bahsetmiştim. Bir arkadası trafik kazası geçirmişti durumu çok kötüydü onun yanına başka bir şehre gitmişti vs.

Erkek arkadaşım döneli 20 gün oluyor. Kaza geçiren arkadaşının durumu da şuan için iyi çok şükür. Erkek arkadaşımında psikoloji gayet normal doğru yorumlamanız için detay vereyim . Gayet keyifli yani.
Ama erkek arkadaşım hala aynı. Gün içinde hiç konuşmuyoruz neredeyse. Bende vıç vıç ilişki sevmem öyle her dk mesaj,arama ama bununla hiç konuşamıyoruz. Gün için de bir kere telefonda konuşuyoruz bazen o da olmuyor. yazısırsak 2/3 mesaj fazlası yok.
Yazdığımda konuşmak istemiyor gibi değil kesinlikle uzatıyor laf acıyor falan ama çok ötesine gitmiyor.
Paylaşacak şeylerimiz var. Yüz yüze geldiğimizde de keyifle sohbet ediyoruz.
Akşamına görüşeceksek o gün yazıyor , arıyor ama görüşme yoksa yok. Yani empati yaparsam bende hiç üzerine düşmüyorum. Sürekli yazmıyorum, aramıyorum. O da benim gibi benden bekliyor olabilir mi?
Ya da sizce her şey normal mi ?

Ben nasıl davranmalıyım sizce? aramalı mıyım ? hiç bir şey olmamış gibi mi davranmalıyım ? yoksa neden böyle konuşamıyoruz , etmiyoruz diye sitem edip bu durumları açıkça konuşmalı mıyım?

Gerçekten bir sevgilim var gibi hissetmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.

Benim sevgilim de böyle maalesef. İlk zamanlar çok şaşırdım ve alışamıyordum bu duruma. Bazen arıyor bazen aramıyordu. Hatta şimdiye kadar 2 kere gün boyu hiç aramayıp aramalarıma da yanıt vermemişti. Sonrasında aramamaya karar vermiştim. Üzüldüğümün ve kızdığımın farkına varınca daha çok arıyordu. Şimdi ise alıştım sanırım artık çok takmıyorum. Aramak istiyorsam arıyorum. Bazen de o arıyor. Tabi sık sık konuşmuyoruz. Hala sinirimi bozabiliyor bazen bu durum ama bazı insanlar böyle ne yazık ki. Benim erkek arkadaşım herkese karşı böyle telefon konusunda.
Siz ne kadar süredir birliktesiniz? Ve bu tavrı herkese karşımı böyle?

Belki de gerçekten sevgili değilsinizdir.
Öylesine takılıyor gibi duruyor buradan bakınca.
aslında sürekli ileriye yönelikte konuşuyor bilemiyorum.
Öylesine takılıyor bile olsa böyle mi olması gerekiyor ki kafam çok karışık.

Tarzı mı böyle diye düşünüyorum. Artık kafayı yiyeceğim. Onun tarafından bakınca da ben böyleyim sanırım. Bende o gelmediği için adım atmıyorum ararsam en fazla 1 kere falan.
Sizce nasıl davranmalıyım peki?

sizin erkek arkadaşınız da böyle yani hiç bir değişiklik olmadı mı ya

Biz 3 aydır birlikteyiz çok değil. Normalde de mesela yanımdayken falan hiç telefonla işi olmaz ama ben sevgilisiyim yani gün içinde hiç mi merak etmiyor.

Arayınca tripli de değiliz . Normal konuşup kapatıyoruz zaten bende böyle sürekli mesaj , konuş bu tarz biri değilim. Sevmem sıkılırım yani ama bu çok fazla gibi geliyor.
Bu zamana kadar hiç rahatsızlığımı dile getirmedim. Hiç tavırlı davranmadım o da öyle . Gerçi o bir kaç defa laf arası ''nerdesin? öldün mü ? 2 gündür yazmıyorsun''tarzında serzenişte bulundu , ben hiç öyle davranmadım. Acaba ben hiç ona bu şekilde yaklaşmadım diye benim konuşmak istemediği mi mi düşünüyor. karşılıklı birbirimizi mi yanlış anlıyoruz diye düşünüyorum.

Bende aramayayım diyorum hiç. Bakalım dün en son öğlen mesajlastık. Artık hiç bir adım atmayacağım . bakalım ne zaman aklına geleceğim.Yazdığında da biraz belli etmeyi düşünüyorum rahatsızlığımı. Ben söyledikten sonra yapınca da anlamı kalmayacak gerçi.

Laf değil icraattir önemli olan.
İleriye yönelik konuşuyor da sonuç nedir yani?
Ben olsam açık oynarım kartlarımı,bu şekilde soğuduğumu,ilişkiyi ilerletemeyeceğimi anlatırım.
O da ona göre yol alır.
Tarzı bu olabilir ama karşındakine göre davranışlarını yönetmeyi bilmiyorsa bana çok ters.

benim için şuan zaten önemli olan ileriye dönük mü değil mi değil . Daha çok yeni çünkü.

Ben nasıl davranacıgımı bilemedim sadece. Tepkimi koysam da bu kadar sert koymam.
Neden hiç arayıp sormadığını, merak etmediğini sorarım.
İçinden geliyorsa zaten düzelir. Benim zorlamamla yapıcaksa zaten yapmasın.

ben artık adım atmayayım değil mi ? o yazsın.

Adım atıp atmamak senin kararın bilemedim.
Zorlamak değildi zaten benim amacım.
Sadece adamın karakterini öğrenmeli.
Bahsettiğin gibi ilk dönemlerdeyseniz daha da ilgili olması gerekmez mi? Seni tanımak,kendini anlatmak adına daha çok aramalı,merak etmeli,kıskanmalı,sık sık buluşulmalı vs.

aslında birbirimizi zaten çok uzun süredir tanıyoruz bir 10 yıl olmuştur. Ortak arkadaşlarımız aracılığıyla sosyal medyada tanışmıştık. Sevgili olma anlamında yeni başladık öyle diyeyim.

aramıyor gerçekten nedenini de anlayamıyorum. Ama 10 defa buluşmuşsak 10 unda da o geleyim , özledim demiştir.
Benim hiç talebim olmadı mesela.

Empati yaptığımda o da benimle aynı şeyi düşünüyor olabilirde.
Yapısı gereği gereksiz bir kıskançlığı yok. Ama rahatsız olduğu sey olursa uyarır söyler. Hastaysam biliyorsa, moralim bozuksa haberi varsa ilgilenir. yalnız konuşmadığımız için bir şey beni üzüyor bile olsa paylaşamıyorum mesela. En yakınım gibi hissedemiyorum yani.

Buluşmak istediği günün gündüzünde hep arar, görüntülü arar, mesaj atar ama normalde yok.
hiç bir şey yazmayacağım. Elbet arayacak beni o zamanda düşündüklerimi söyleyeceğim. Çünkü artık bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Olmayacaksa daha fazla bağlanmadan sonlanması en iyisi

Hayırlısı olsun inşallah.

Bizim de 3 ay oldu. Aslında üzerine gittim ben ilk zamanlarda. Ben de her dk mesajlaşıp konuşma taraftarı değilimdir. Ama garipsedim doğal olarak. Sitem ettim. Aramaya devam da ettim. Kavgalarımız da oldu bu konu hakkında. Ama biz sanırım siz gibi değiliz. Ben aramazsam o illaki geç bile olsa arar. O aramazsa da illa ki ben ararım. Günlerce konuşmamazlık yapmıyoruz. Alın karşınıza konuşun bence. Bu şekilde aramasam mı arasam mı diye düşüne düşüne olmaz yıpranırsınız. Bence en başından konuşun bunları. Neden böyleymiş bir öğrenin.
Kimi insan herkese böyle olabiliyor, arkasında art niyet olmayabiliyor. O yüzden nedenini öğrenmek en iyisi

Erkek arkadaşınıza bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylemelisiniz. Neden kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ki. En güzel zamanlar bunlar ve böyle yaşanmaması lazım ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum

Konuyu ben açmışım gibi hissettim. 2 gün önce gün boyu yazmadı, akşamına ben yazdım ve biraz sitem ettim o da yoğunum, iş güçten başımı kaldıramadım vs. Dedi sonrasında muhabbetimizi ettik ama pazartesi akşamından beri ne telefon ne yazışma hiç bir şey yok ve ben çıldırmak üzereyim. İnsan hiç mi sevgilisinin ne yaptığını merak etmez, sesini duymak istemez ben anlamadım. Yaşımız küçük de değil, ilişkinin en başında niyetimizi belli etmiştik ikimiz de daha yeni sayılabilecek bir ilişkimiz var ama bu durum beni yıprattı. Normalde dayanamaz ben yazardım ama bu sefer gittiği yere kadar yazmıcam, sanırım taktik yapmak gerekiyor ben anlamıyorum bu işi.

Günaydin,

yaziklarini okudum ve eger ki böyle vıç vıç iliski istemeseydin bunu sorun bile yapmazdin
Yazismak konusmak bence karsindakinin sana deger verdigini anlamaktir. Eger gün icinde Nasil oldugnu merak etmiyorsa, ne yapiyor, nerde, bana ihtiyaci varmi diye kendine sormuyorsa.. ozaman büyük bir ihtimal merak etdigi baska biri vardir. Benim de basimdan böyle bir olay gecmisti. Sonu hayirli olur insallah diyorum ama tecrübelerime göre olmayacak..

yani illaki sonrasında biri arıyor. Ama sürüyor bu durum mesela dün hiç konuşmadık.
Cidden 3 ayda yoruldugumu hissediyorum. Bir şey yaşıyor muyum yaşamıyor muyum belirsiz. En nefret ettiğim şey belirsizlik bu hayatta. Aslında ben devam etmeyeceğim sanırım çünkü bana karşı bir şeyler hissettiği inancımı kaybettim. 2 gündür iş ile ilgili bazı sıkıntılarım var ciddi anlamda ve yanımda yok hatta haberi bile yok.
Ben 2 gün arayla önemsemediğim sıradan yakınlıkta arkadaşlarımla konuşuyorum.

Samimi kız arkadaslarımla bile aramıza 2 gün girmişliği yok yani. Bilemiyorum şuan biraz duygusalım. Hani konuşsak devam edemeyeceğimi söyleyecek kadar bunaldım.

Peki siz konuştugunuzda erkek arkadaşınız ne yorum yaptı ? Biz hiç tartışmadık bu sebepten çünkü ben bu kadar takılmıyordum buna artık ciddi anlamda gözüme batmaya başladı.

karar verdim zaten. Konuşacağım . Tepkisine göre de kararımı vereceğim.

Hatta aklımdan direkt bitirme konuşması da yapmak gelmiyor değil. İnsan belli bir yaştan sonra sorunlarla uğrasmak istemiyor sanırım. Yoruldugumu hissediyorum sevildiğimi değil. hemde en güzel olması gereken zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…