Taktik mi değiştirdi?

Bence aynini yapin o nasil davraniyorsa sizde pyle olun ancak oyle esiniz bu konuda size iyi davranır. Bence kv size özel birsey soylemek isterse ya caktirmadan ortami degistirin o olmiyorsa çaktırmadan konuyi degistirin. Esinize de size iyi davranmasının bir sebebi mi var diye dusundugunuzu asla belli etmeyin hatta esiniz varken kv ile daha ıyi olun.

Hiç ta

İyi ama sürekli demiyor ki bunu zaten bunu. Bir anda gelişiyor o anı nasıl kollayıp ses kaydı alacağım. Hem sorun şuki eşim biliyor annesinin tehlikeli olduğunu ama kabul etmek istemiyor.

benim aklıma direk 2 ay sonra gideceğiniz geldi. Oğlunun ve senin kanına girecek muhtemelen. Çocuk düşünürseniz zor olur gibilerinden gitmekten vazgeçirecek.Böyle kv e yapacak en iyi şey eşinizin yanında melek olmak.O yokken de karşılığını veröek.

Eşim askeriye de olduğu için kendi memleketine ancak emekli olunca dönebileceğiz. Jandarma. Yani bence bizi gitmekten vazgeçirmek için değil de sanki benimle iyi olup görev yerine gittiğimizde sürekli evime gelebilmek için yapıyormuş gibi geldi.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Kayınpederinizi de sevmiyormus. Sizin yanınıza gelip uzun süre kalmak için şimdiden yer yapıyor gibi

Sözden anlamayana daha fazla keyfini kacirmadan kendi yormadan doğrudan mesafe ni koyucaksin ne bok anlarsa anlasin

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Kayınpederinizi de sevmiyormus. Sizin yanınıza gelip uzun süre kalmak için şimdiden yer yapıyor gibi
Evet maalesef yer yapıyor kendine. Benimle kötü olursa başka şehire gelmeyecek bari iyi rolü yapayım da giderim en azından diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…