Bilemiyorum. Başta benzettiğimi karıştırdığımı düşündüm ama yüzü şuan bile kafamda netNe duydum ne gördüm muhtemelen sizde bir kavram karmaşası yaşıyorsunuz
Ya peki rüyanda gördüğün gibi mi oldu yoksa sadece görüp öylece kaldı mıEvet bende de oldu bu 2 ya da 3 defa...
Düşük bir ihtimal gibiBilim adamları diyor ki rüyanızda tanımadığınız birini göremezsiniz hayatınızda 1 saniye de olsa dışarıda yolda v.s gördüğünüz kişileri görürsünüz siz hatırlamasanız da bilinç altı hatırlar yani yüzü netse eğer görmüşsünüzdür dünya küçük hiçbir şey imkansız değil
Ben rüyalarıma çok dikkat ederim çünkü genelde yaşarım. O yüzden etrafında ne gördüğüm de önem kazanıyor. Misal sonuncusunu söyliyeyim. Çok büyük yeşillik içerisinde bir parkta bankta bir kadınla oturuyorum ve sohbet ediyorum. Etrafta devaza havuzlar var ve su o kadar berrak ki ayna gibi yansıtıyor herşeyi. Biz bir sürü plan yapıyoruz birlikte vs. uyandım ve o konuştuğum kadını ben hayatımda hiç görmedim ve kesinlikle aynı ortam vs denk gelmedik ama rüyada etrafta gördüklerimlerim çok güzel birşeyler olacağını anlatıyordu.Ya peki rüyanda gördüğün gibi mi oldu yoksa sadece görüp öylece kaldı mı
Yaaa çoook güzel. Bende çok dikkat ediyorum çıkıyo da bazen. Dediğim kişiyle karşılaştıktan sonra bir rüya daha görüdüm bana kırmızı şal veriyordu. İyice düşündürttü beni. Ama bi daha görmem gerçekte gibi de geliyo. İnşallah benim de öyle olur.Ben rüyalarıma çok dikkat ederim çünkü genelde yaşarım. O yüzden etrafında ne gördüğüm de önem kazanıyor. Misal sonuncusunu söyliyeyim. Çok büyük yeşillik içerisinde bir parkta bankta bir kadınla oturuyorum ve sohbet ediyorum. Etrafta devaza havuzlar var ve su o kadar berrak ki ayna gibi yansıtıyor herşeyi. Biz bir sürü plan yapıyoruz birlikte vs. uyandım ve o konuştuğum kadını ben hayatımda hiç görmedim ve kesinlikle aynı ortam vs denk gelmedik ama rüyada etrafta gördüklerimlerim çok güzel birşeyler olacağını anlatıyordu.
1 hafta sonra aynı günün sabahı bu kadın karşımdaydışimdi birlikte çalışıyoruz ve birlikte beyin fırtınası yapıyoruz
İnşallah hayırlara çıkar :) Ben bu rüyalarım yüzünden geçen seneden buyana defter tutmaya başladım çünkü yaşadıklarım hep "yeaahhh ben bunu rüyamda görmüştüm" şeklindeydi. Şimdi teker teker içindekilerin çıktıklarını gördükçe daha da hevesle not alıyorum. Boşa çıkan bir tane yok içinde.Yaaa çoook güzel. Bende çok dikkat ediyorum çıkıyo da bazen. Dediğim kişiyle karşılaştıktan sonra bir rüya daha görüdüm bana kırmızı şal veriyordu. İyice düşündürttü beni. Ama bi daha görmem gerçekte gibi de geliyo. İnşallah benim de öyle olur.
Çok iyi fikirmiş aslında yaa :)) Şuan tekrardan bi umutlandım. Genelde rüyamı anlatırken heyecanlanıyorum ama karşımdakiler nedenini pek anlamayınca hevesim kaçıyoİnşallah hayırlara çıkar :) Ben bu rüyalarım yüzünden geçen seneden buyana defter tutmaya başladım çünkü yaşadıklarım hep "yeaahhh ben bunu rüyamda görmüştüm" şeklindeydi. Şimdi teker teker içindekilerin çıktıklarını gördükçe daha da hevesle not alıyorum. Boşa çıkan bir tane yok içinde.
Bazaende elime defteri alıp okuyrum hepsini o zaman dahi ayrıntılar fark ediyorum hemen işaretliyorum bu da oldu diye. Kısaca anlamlarını da not alıyorum, çok keyifli hale geldi bu şekilde
az ama mumkun. ve acıklması birazda ütopik...İyi kandiller kızlaar. Bir şey sormak istiyorum. Daha önce hayatında hiiiiç görmediği birini rüyasında görüp daha sonra onunla karşılaşan oldu mu ? Şimdi diceksiniz ki birini görmeden rüyanda göremezsin, ama şehirler bile farklı onu da belirtmek istedim. Kafama çok takıldı kızlar ya bi görüş alabilirsem.
İyi kandiller kızlaar. Bir şey sormak istiyorum. Daha önce hayatında hiiiiç görmediği birini rüyasında görüp daha sonra onunla karşılaşan oldu mu ? Şimdi diceksiniz ki birini görmeden rüyanda göremezsin, ama şehirler bile farklı onu da belirtmek istedim. Kafama çok takıldı kızlar ya bi görüş alabilirsem.
Ben anlamlarına bir siteden bakıyorum ve genelde oradakiler hep tutuyor. o sayfanın bir güzel yanı da ilgili yorumun en altında psikolojik açıklamasını da yapıyor ve mutlaka onu da okurum. Eğer dediği ruh halindeysem evet bak bundan dolyı görmüşüm derim. Rüyalarıma güvenirim ama rüyaya göre hayatımı yaşamam yani gördüğümün yorumuna bakarım notlarımı alırım geçerim zaten karşıma çıkar bir şekilde.Çok iyi fikirmiş aslında yaa :)) Şuan tekrardan bi umutlandım. Genelde rüyamı anlatırken heyecanlanıyorum ama karşımdakiler nedenini pek anlamayınca hevesim kaçıyokırmızı rengin anlamını biliyor musun
Evet karşılaştım :)) 3 4 gün görüştük işle ilgili birşey için. Aslında biraz ilgili gibiydi ama ben yanlış olur ya da belki yanlış anlamışımdır diye normal bile gülümseyemedim . Sonra ikinci rüyayı gördüm işte. :)Ben bundan seneler seneler evvel birini görmüştüm rüyamda, benimle çok ilgiliydi bana çiçek veriyordu fakat ben istemiyordum yaklaşık bir hafta sonra çıktı karşıma şaşırdım epey, tıpkı rüyamda gördüğüm gibi ilgisi bakışlarından bile belli oluyordu güya ilk görüşte aşık olmuş ,tanışmak istemişti bir süre sonra, bende rüyamda gördüğüm için tamam demiştimrüyalardan epey etkilenirim de aslında hoş biriydi ama fazla ilgisi bunalttığı için istemedim sonra da başıma bela olmuştu çok ısrar etti peşimi bırakmadı zor kurtuldum
İkinci ilginç rüyamda ise pek hatırlamasam da eşim ve bir adam vardı, adamın ad soyad her şeyini gördüm , eşim o adama mı ne dönüşüyordu rüyamda tam hatırlamadım sonra o adam şehit mi ne oluyordu, kalkar kalkmaz adı merak edip faceden araştırdım rüyamda gördüğüm adamın aynısının tıpkısıo da bulunduğum şehir de yaşıyor fakat adamın ne adını önce duymuşluğum ne görmüşlüğüm vardı , sokakta yanımdan geçtiyse bilemem
Hayırdır sen rüyanda gördüğün biri ile mi karşılaştın ?
Yoksa rüyanda gördüğün kişiyle mi karşılaşmak istiyorsun
Evet karşılaştım :)) 3 4 gün görüştük işle ilgili birşey için. Aslında biraz ilgili gibiydi ama ben yanlış olur ya da belki yanlış anlamışımdır diye normal bile gülümseyemedim . Sonra ikinci rüyayı gördüm işte. :)
EleleydikRüyanda nasıldı peki aranızda var mıydı birşeyler
Bende not tutmayı düşünüyorum sanırım :)Ben anlamlarına bir siteden bakıyorum ve genelde oradakiler hep tutuyor. o sayfanın bir güzel yanı da ilgili yorumun en altında psikolojik açıklamasını da yapıyor ve mutlaka onu da okurum. Eğer dediği ruh halindeysem evet bak bundan dolyı görmüşüm derim. Rüyalarıma güvenirim ama rüyaya göre hayatımı yaşamam yani gördüğümün yorumuna bakarım notlarımı alırım geçerim zaten karşıma çıkar bir şekilde.
Hayırlı olsun canım şimdidenEleleydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?