Taktığım rüya

ilginç bir rüyaymış..gerçekten..hayrınıza olur inşallah.bazen banada bazı şeyler malum oluyor..aslında korkuyorum böyle durumlarda..hep güzel ve hayırlı şeyler malum olsun.amin

Yaaa teşekkür ederim ama bi daha görüşme garantimiz de yok :) Aynen hayırlısı olsun hepimiz için.

Tüm rüyalar olmasa da çoğu çıkar benim de.biraz ürkütücü olabiliyor ama ben görülebileceğini düşünüyorum

Önceden ben de pek inanmazdım ama gerçekten mesaj içerikli rüyalar olabiliyor. Erkek arkadaşımla tanışmadan önce onun tipine çok benzer bir adam gördüm rüyamda, bana yüzmeyi öğretiyordu ve elimde yeşilimsi bir taş vardı. Bayağı etkisinde kalmıştım. Bu rüyadan iki ay sonra falan tanıştım erkek arkadaşımla ve o gün yeşil renkte bi yüzük almıştım kendime, onu gördüğümde de hiç yabancılık çekmemiştim. Sonra zaman geçince rüyamı hatırlamıştım. Garip ama oluyor işte böyle şeyler.

Rüyamda bir adam gördüm. Evleneceğim kişiymiş. Ama uyandığımda yüzünü hiç hatırlamıyorum sadece görünce taniyacagimi hissettim. 3 sene sonra eşimin fotoğrafını gördüm. Bu o dedim ve bekledim. 3 sene sonra tanıştık 4 ay içinde evlendik. Diyeceğim o ki herşeyin bilimsel bir açıklaması olmak zorunda degil. Ya da varsa bile belki henüz kesfedilmemiştir :) Bilinmeyen açıklanamayan çok şey var. Garipsemeyin. Rüyalar çok özeldir hediye gibi. Çıkan da olur çıkmayan da. Anlamlı olan da olur olmayan da. Rüya görmek çok güzel bence :)

Ben genelde rüyalarımı değerlendirirken , acaba bu rüyayı görecek ne yaşamış olabilirim diye düşünüyorum.Yorumlamak etkilenmek gibi durumlarım olmuyor.Cok da anlam yüklememek lazım rüyalara.

felaket depresyonda olduğum bir dönem, bir rüya gördüm. rüyalarımı not alırım genelde. o gün de cep telefonumun not defterine kayıt etmişim tarihiyle falan kanıtlı yani

bir adama aşığım rüyamda, dört beş kişiyiz, bir mekanda ayakta duruyoruz. benim üzerimde gömlek varmış, gömleğimin düğmesi açılıyor gibi oluyor. içlerinden biri geliyor, beni çeviriyor, düğmeyi kapatıyor, alnımı öpüyor. ismi, tipi her şeyi belli. orada güya gruptakiler konuşuyor, "b... bu kıza çok aşık" falan diye.

boyu benden bir kafa uzun, saçları kısa.

sabah iş yerine gittiğimde rüyamdaki adama aşıktım resmen. iş arkadaşıma da anlattım hatta ve seninki gibi konuları da arattım.

şimdi not defterimden baktım 1 aralıkta görmüşüm rüyayı, 28 aralıkta da o adamla tanıştım. tip aynı, isim hemen hemen aynı. hani ilk iki harf aynı. hani ikiz olsa o iki ismi koyarsın o derece yakın ,isimler. boy pos da aynı. sevgiliyiz tabi, tanıştığımın üçüncü günü aşıktım, daha ilk buluşmamızda tuvalete gidip annemi aramıştım, rüyamdaki adamı buldum diye:))

umarım seninki de doğru kişi ise hemen gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…