- 19 Nisan 2017
- 328
- 15.957
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa teşekkür ederim ama bi daha görüşme garantimiz de yok :) Aynen hayırlısı olsun hepimiz için.Hayırlı olsun canım şimdiden
Açıkçası ben rüyalarımdan çok etkilenirim gördüğüm rüyalar genel olarak çıktığı için belki de rüyalarıma dikkat ederim sen gene de pek umutlanma rüya ile amel olmaz derler hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Cok heycanliymis ya.Bakarsin bi seyler olur belli olmaz.Eleleydik
İnşallahh hayırlısı olsun hepimiz için :)ilginç bir rüyaymış..gerçekten..hayrınıza olur inşallah.bazen banada bazı şeyler malum oluyor..aslında korkuyorum böyle durumlarda..hep güzel ve hayırlı şeyler malum olsun.amin
Bir daha görüşür müyüz bilmiyorum ama bakalım :))Cok heycanliymis ya.Bakarsin bi seyler olur belli olmaz.
:))) Boşuna ümitlenme mi diyosunuz yani :)Ben kendimi evlenirken gordum uzerinden 7 yil gecti hala o adami bulamadim :).
Benim ki cok gercekciydi inandim umutlandim bir gun gelecek diye bekledim ama malesef .:))) Boşuna ümitlenme mi diyosunuz yani :)
Daha iyisi olacağı için olmamıştır belki de hayırlısı.Benim ki cok gercekciydi inandim umutlandim bir gun gelecek diye bekledim ama malesef .
Yaaa :))) o da benden büyük biraz kesin oldu kesinn :))Bir tanıdığımı kocası görmüş, sonra sokakta karşılaşınca takip etmiş, evlenmişler. Kadın adamdan baya büyüktü bide ... ama aşka çıkmış rüya![]()
Evet ruyalarin ciktigi oluyor garip ama gercek.Tüm rüyalar olmasa da çoğu çıkar benim de.biraz ürkütücü olabiliyor ama ben görülebileceğini düşünüyorum