Taksitli telefon almak

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
arkadaşlar taksitli telefon yasagı hala devam edıyor mu?
kredi kartıyla taksitle telefon almak ıstıyorum bı anda o parayı vermek zorlar benı.
bankadan kredi çekerekte almak istemiyorum.
goldda gözüküyor taksit seçeneği golddan kredi kartıyla telefon alan var mı ve ya baska bı elektronık marketten?

Ben alalı daha iki ay felan oldu ama bende nakit aldım canım okudum araştırdım taksit olarak tek şirket sahiplerine verilen özel bi kartla oluyormuş adamın zaten şirketi var ona ne gerek duyucaksa ışte adaletsiz dünya

Vatan Bilgisayarda artık satılıyor.
Sistem söyle..
Siz basvuru yapıyorsunuz ( Tc numaranızla felan ) banka sizin adınıza parayı veriyor ve sizde bankaya yatırıyorsunuz 36 ay vadeli.

Vatan Bilgisayarda artık satılıyor.
Sistem söyle..
Siz basvuru yapıyorsunuz ( Tc numaranızla felan ) banka sizin adınıza parayı veriyor ve sizde bankaya yatırıyorsunuz 36 ay vadeli.

işe bankayı karıştırmak ıstemıyorum dırek kredı kartyla almak istiyorum

Ticari kredi kartlrına taksit yapıyorlar, her karta yine yok yani. Şöyle yapabilirsiniz, kredi kartınızdan ihtiyacınız kadarını nakit çekip onu taksite bölebilirsiniz, en uygunu bu bence.

Maalesef halen devam ediyor diye biliyorum. Alamazsanız sanırım en iyi seçenek işe bankayı karıştırıp almak. Öyle de bankaya ödeyeceksin böyle de. 36 ay vade, 24 ay vade falan resmen bir ömür, bence imkan varsa en fazla 12 ay vade yapın. 36 ay vade nedir yani, zaten taksiti bitmeden telefon eskimiş olacak.

Bir diğer seçenek de operatörler.

Taksitli telefon satilmiyor. O sizin gördüğünüz firmanin sizin adiniza cekecegi ihtiyac kredisi. Ben daha yeni aldım eminim yani

Hat üzerinden almayı deneyebilirsin. Faturana yansıyor onu da kredi kartıyla ödeyebilirsin. Arkadaşım iphone 6 aldı böyle.

Hat üzerinden almayı deneyebilirsin. Faturana yansıyor onu da kredi kartıyla ödeyebilirsin. Arkadaşım iphone 6 aldı böyle.
oyle bı durumda da telefon fıyatı olması gerekenden bıraz daha fazla oluyor ve 2 sene kalmak sartyla.

off yaa..yapcagım zaten en fazla 2-3 taksıt olacaktı

Teknosa ydı sanırım %50 fiyat farkı koyup elden taksitle veriyordu.Bir kere söylemişlerdi

Taksitle telefon mu alınır ya. İyi ki yasakladılar taksitle telefon satışını. GSM operatörleri de hediye olarak veremese keşke.

off yaa..yapcagım zaten en fazla 2-3 taksıt olacaktı

Merhabalar.
En az ne kadar vade yapıyorlar bilmiyorum ama, bankadan çekilen -örnek veriyorum 12 aylık- ihtiyaç kredisini de toplu bir parayla 2, 3 aya indirebilirsiniz. Yani siz 3 aylık taksitle ödeyeceğiniz parayı, gidip gişeden "ben bu kadar para yatırıyorum, vadeyi azaltın" diyebilirsiniz. Tabi önce bankadan kesin bilgiler alın. Benim telefon için kredi çektiğim banka, vadeyi toplu parayla azaltmanın mümkün olduğunu söylemişti.
Taksit yapmıyorlar. Tek çare yönlendirdikleri ihtiyaç kredisi.
Bir de hatlı olanlar var ki, onda da 24 ya da 36 ay taahhüt istiyorlar. Onu azaltma şansınız yok.

Telefonun direkt fiyatı üzerinden sadece ticari kredi kartınız varsa taksitli satın alabilirsiniz.
Diğer türlü taksite girmek istediğinizde ya odeabank yada ing banktan tüketici kredisi kullandırılır ki bu da normal fiyatın üzerine faiz alarak olur.
Son seçenek elden taksit olayıdır o da evkur gibi mağazalarda ve şuanda bimekste var. Vade farkı arada banka olmadığı için daha yüksek kredi ile uğraşmıyorsunuz. Findex notunuzun yüksek olması gerekiyor 1,5tan yüksek gibi. O şekilde direkt onaylanınca telefonu 12 yada 24 ay taksitle satın alabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…