banada öyle geliyo cnm malesef bu böyle bu seklde devam ederse olcağı o ztn.daha öncede dediğim gbi sabrım yok çok sinrli bi yapım var malesef.yüzyüzeyken olmus olsaydı bu olaylar bu kadarla kalmazdı
valla bende böyle konularda çok sabırsız bi insanımdır hakaret el hareketi olduğu an gözüm döner malesef...böyle birisi karşımda olunca elim ayağım titriyo hemen böyle midemde bişeyler oluyoeşim bile der sende bu sinirle bu reflex olduğu sürece hayatta kimseden bi tokat bile yemessin der...bu abide çok boş boğazlı kendini bilmez bi adam belliki nasıl bir insan gelinlerine s... b...sun der ya kafam almıyo bence sen hiç bi şekilde muhattap olma zira siz kavga etsenizde o sedef gider kafasını duvarlara sürtüp amanede bana yaptın bakın der
ben onları öldü saymayı çok istiyorumda gerek sedef kendini gözüme gözüme sokuo hatrlatıo gerek kaynanam kçpedrm bahsedio bi muhabbette yne atıyo sartellerm cnm keske yapabilsem becereblsem takmamayı
zaten birdaha görüşmek gibi bir niyetim yok canım.ama tahamül edilcek insanlar değiller ve malesefki aklıma geliyolar sinrlerm alt üst oluyor
işin kötü yanıda kaynana ve k.peder adım gbi biliyorumki aynı ortama gelnmesi durmunda ki bu kaçnılmaz mutlaka gelicez konusmasakta nabarlarsa yapsınlar onları haklı görüyolar biz küçüğüz biz adım atmalıyız biz küçüğüz biz yapmalıyız gtmeliyiz o abidi,r büyüktr vs .bnm bunları gögüzliycek gücüm kalmadı uğrasamıyorumartık
arkadaslar bu böyle kalmaz bu kadın uğrasır demiştim.dediğime geldim.biz msjlasırken senin hakkında çok şey duydum demişti bende senle ilgili çok şey duydum ama önyargıyla yaklasmak istemedim sen de bana karsı tepkili davranınca duyduklarımın doğru olabilceni düşünüp kendimi çektim demiştim.çok iyi yaklasmıs duyduklarımı anlatmamı bu sorunu çözmek istediğini söylemişti.bende duyduğum herseyi anlattım ama isim vermedim yalvardığı halde kimsenin ismini vermedim.iyiliğin için uyardım seni ama insanları birbrine katamam demiştim.şimdide teyze kızlarına falan ortalığı karıtırcam kaynanama gelicem benim arkamdan konusanlar varmıs vs diyormus yine bişilerin peşinde beni kötü etcek.iyiki kimden duyduğumu söylememiş ispiyonlamamışım.bide o kadar yalvarmıstı asla gidip hesap sormam bişi demem sadece bileyim diye iyiki saflığıma gelmemiş
arkadaslar bu böyle kalmaz bu kadın uğrasır demiştim.dediğime geldim.biz msjlasırken senin hakkında çok şey duydum demişti bende senle ilgili çok şey duydum ama önyargıyla yaklasmak istemedim sen de bana karsı tepkili davranınca duyduklarımın doğru olabilceni düşünüp kendimi çektim demiştim.çok iyi yaklasmıs duyduklarımı anlatmamı bu sorunu çözmek istediğini söylemişti.bende duyduğum herseyi anlattım ama isim vermedim yalvardığı halde kimsenin ismini vermedim.iyiliğin için uyardım seni ama insanları birbrine katamam demiştim.şimdide teyze kızlarına falan ortalığı karıtırcam kaynanama gelicem benim arkamdan konusanlar varmıs vs diyormus yine bişilerin peşinde beni kötü etcek.iyiki kimden duyduğumu söylememiş ispiyonlamamışım.bide o kadar yalvarmıstı asla gidip hesap sormam bişi demem sadece bileyim diye iyiki saflığıma gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?