• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takmamaya karar verdim yardım

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
merbalar arkadaslar.öncelikle şunu açıklayım hep aynı konu içerikli yazmamadan rahatsızlık duyanlar vardır muhakkak ama ben burayı dertleşme yeriyle beraber hayatımda olan biteni anlatıp rahatlıycaım byer olarak görüyorum aynı zamanda şimdi geleyim konuma
kaynanamlada k.pederimlede aram bi şeklde düzeldi şuanlık hersey yolunda en azından öyle görünüyor yaşananlar unutulmasada.
samimimi rolmü yapıyor bilmiyorum ama k.validem sedef yüzünden sorunlar yasadık ama belli baslı problem yok ikinizde boşyere soğuksunuz vs bi sürü nasihat verdi herkes yaptığıyla kalsın sen bi adım at dedi pek içimden gelmesede o adımı attım .çünkü sivrileşmek bana hep kaybettrdi açıkçası daha fazla uyum gstermeye çalışıorum artık
msj attım sedefe nasılsın vs şeklinde sonra konusmaya basladık ztn k.validemde sorunlarınız konusun demişti.yaptıklarını ve soktuğu lafları bana karsı kötü yaklasımlarını anlattım oda kendince bişiler anlattı ama hc bi konusması brbryle baglantılı değildi.açıkçası yaptıklarını savunamadı hep kendiyle çelişti.iyi kötü konustuk son olarak benm sennle bi problemm yok die konustuk karsılıklı olarak ve öylece kapandı konu
yani ben kapandığını sanmıştım.aksam oldu eşi eşimi aradı.telefon hoperlerde sedef in sesi geliyo kaba tabrle konusmuyor çemkiriyodu ben eşini eleştrmişim eşi hakkında savruk vs die msj atmısım.asala yapmadım öyle bişi benm yazdığım herseyi işine geldiği seklde anlatmıs söylemediklerimi söylediye çıkardı.konusmanın detaylarınainersem uzayacak ama en çok beynmden vuranları söylemek istiyorum sedef eşime 2 gnlük kız için bizi sattın dedi.düşünebiliomusunuz kadındaki beynin işleyişini.eşi ise malesef amanedede bizim aileye dahl oldu biz onun notunu verdik sen nasıl bryle evlendiysen nasıl bi evlilik yaptysan 2 günlük evlyken kayınçonun evindeydin dedi eşime.(bu cümlenin anlamını hala tam olarak bulabilmiş deilim ne demek istediğini anlayan varsa banada söylesin rca ediyorum)şimde savundu tabiki
uzun süren konusmadan çekişmeden sonra sedefin eşi ben diğer abimle olduğum gbi olmak ietemiyorum yapıcı olalım herkes unutsun kötü şekeleri sısıfrdan baslayalım vs tarzı konustu gıkımı çıkarmadım yne olumlu yaklastık olay tatlıya baglandı.
sonra sedef telefonu istedi eşinden amanedeyle konusayım die telefon ikimizden hoperlrdeydi rahat konusalım ahizeye al dedi aldım kendi eşinede sen çocukla ilgilen gelme falan dedi.sonra kibar bi şklde ama laf sokarak konusmaya basladı.ztn olay tatlıya baglandı ama ikimizde memnun deildik bu durmdan bu açık.oyzden gergndik bana sen msj attın vs ama iyinyetle atmadın art netnlisin gbi bişiler söledi.artniyetli olsaydım senn yaptıını yapar yalan yanlış anlatr kocama arattrrdım dedim.bnmle konusma üsturubuna dikkat et dedi üstürüb deil üslüb denir cnm dedim.konusmayı sendenmi ögrencem die baırmaya basladı.yne sinrleniosun bu seklde konusmak istemiyorum kavga cekemiyorum artık eşime veriyorum dedim gerizekalı dedi anandır dedim o sinrle o çıktı agzımdan direk.sonra basladı senn saçını basını yoların agzını yrtarım etlerini parcalaraım vs saçma sapan bişiler geveledi susutum dnledim sadece kötü bişi söyleyip yne suçlu çıkmaktan korktum.baktım suscaı yok mahalle karıları gbi çemkriosun bnm harcım deilsin dedm telefonu kapadım
kapadığım gbi tekrar çalmaya basladı arayan eşi iki arada bi derede sadece sunu söylemiş sedef anneme gerizekalı dedi eşide onun hesabını sormaya aramıs eşim açtı önce sedef gerizekalı dedi falan die anlatmaya çalıştı bni istemiş kaynım.aldım telefonu sedefin sölediklerinide kendi sölediklerimide eksiksiz anlattım verdiği cevap sen bnm eşimin annesine gerizekalı diemessn hakkın yok dedi.senn eşinde bana gerizekalı diemez k.bakma dedm yalancı vs bişiler dedi sedef ordan hala baırıp duruo tabiki.bak abi ben esimin hatrına saygımdan açıklamaya çalışıorum sana durumu eşine inacanı bildiğim halde dedim.sen kmsnki neyi açıklıcan dünkü s.çtığım b.ksun dedi saçma sapan konusosun burnunuz çok büyük sin dedim onunda yüzüne kapadım.tekrar aradı eşim açtı hala annesine gerizekalı demişim onu anlatıo karsını savunuo diemez falan die eşimde ben senn karına neolursa olsun kötü bişi demiosam sende benm karıma diemessn dedi.he ölemi dedi abisi öle dedi eşimde hadi hadi demiş suratına kapamıs kaynım.bu su demek oluyor abimle olduğu gbi seninlede grsmüyorum ki grsmüyolar artık açık ve net.
telefonu kapttıkları gbi k.pederimi aramıslar şikayete bunca dnen laftan olaydan k.pederime anlatılan tek şey ben sedefn annesine gerizekalı demişim.güleymmi aglayaımmı sasırdım.
artık bu insanları takmak kafamda kurmak istemiyorum kendimi rahatlatıp huzur bulmak istiyorum yuvamda.ama bi şklde yne hayatımızın içinde olcaklar kaynanada falan karsılascaz muhakkak nasıl davarnamalıyım bu insanları takmamayı nasıl basarabilirim fikir ve yorumlarınıza konusp rahatlamaya ihtyacım var.teşekkürler herkese

sanırım bu konuşmadan sonra aranızdaki ipler kopmuştur bir daha görüşmezsiniz olur biter, eşiniz abisiyle ister görüşsün ister görüşmesin karısına bu kadar laf edildikten sonra

yine karışmış ortalık...
görüşmeyi tamamen kes artık...
karşılaşma olasılığın olan yerlere gitme...

sanırım bu konuşmadan sonra aranızdaki ipler kopmuştur bir daha görüşmezsiniz olur biter, eşiniz abisiyle ister görüşsün ister görüşmesin karısına bu kadar laf edildikten sonra

zaten birdaha görüşmek gibi bir niyetim yok canım.ama tahamül edilcek insanlar değiller ve malesefki aklıma geliyolar sinrlerm alt üst oluyor
işin kötü yanıda kaynana ve k.peder adım gbi biliyorumki aynı ortama gelnmesi durmunda ki bu kaçnılmaz mutlaka gelicez konusmasakta nabarlarsa yapsınlar onları haklı görüyolar biz küçüğüz biz adım atmalıyız biz küçüğüz biz yapmalıyız gtmeliyiz o abidi,r büyüktr vs .bnm bunları gögüzliycek gücüm kalmadı uğrasamıyorumartık

zaten birdaha görüşmek gibi bir niyetim yok canım.ama tahamül edilcek insanlar değiller ve malesefki aklıma geliyolar sinrlerm alt üst oluyor
işin kötü yanıda kaynana ve k.peder adım gbi biliyorumki aynı ortama gelnmesi durmunda ki bu kaçnılmaz mutlaka gelicez konusmasakta nabarlarsa yapsınlar onları haklı görüyolar biz küçüğüz biz adım atmalıyız biz küçüğüz biz yapmalıyız gtmeliyiz o abidi,r büyüktr vs .bnm bunları gögüzliycek gücüm kalmadı uğrasamıyorumartık

belli ki bu kadın seni kızdırmanın yollarını çok iyi biliyor , kendine telkinlerde bulunarak takmamayı öğren ve emin ol o da buna çok sinir olacaktır, onu takmayarak en güzel cevabı vermiş olucaksın , o da abiyse abiliğini bilecek kardeşinin karısına doğru düzgün konuşacak, kv birşey derse açıklamanı yaparısn ama diğerlerine muhattap olmana gerek yok

Zaten bi bu kalmıştı..
Bence bi daha konuşmayın siz..
Yoksa bi dahakine cidden saç başa girecekseniz, telefonla olduğundan bu kez ıskalamışsınız..

yine karışmış ortalık...
görüşmeyi tamamen kes artık...
karşılaşma olasılığın olan yerlere gitme...

ztn benm için tamamen btmiştir cnm grşme olayı.bi başaka arkadasın dediği gbi eşim abisiyle ister grssün ister grsmesn karısmam.görüşme olasılığım olan yerlerede gtmem ztn ama
bu sedef biz k.valimdelere gttiğimizde bile bunu duyar duymaz orda olduğumuzu ögrendiği gbi zırt pırt kaynanamaı k.pederimi arıyo bende burdayım diyo resmen rahat vercek bi insan deil yani bnm orda olcaım kesin zmnlar bayramlar hastalıklar özel gnler vs asla kaçırmaz bu sinr bozm fırsatını oda gelr oraya biliyorum.aynı oratam gelmek bu yüzden kaçınılmaz işte

Zaten bi bu kalmıştı..
Bence bi daha konuşmayın siz..
Yoksa bi dahakine cidden saç başa girecekseniz, telefonla olduğundan bu kez ıskalamışsınız..

çok haklısın aynı ortamdayken aynı seklde davransaydı yemişti tokadı.kendimi biliyorum sabırlı değil sinrili bi insanım çünkü

belli ki bu kadın seni kızdırmanın yollarını çok iyi biliyor , kendine telkinlerde bulunarak takmamayı öğren ve emin ol o da buna çok sinir olacaktır, onu takmayarak en güzel cevabı vermiş olucaksın , o da abiyse abiliğini bilecek kardeşinin karısına doğru düzgün konuşacak, kv birşey derse açıklamanı yaparısn ama diğerlerine muhattap olmana gerek yok

evet cnm nasıl snir bozcaını çok iyi biliyor malesef ama sennde dediğin gbi bnm takmıyo grnmem yada onu kahaleye almamam yoksaymam da o derece onun sinirini bozuyo tecrübe ettm bu konuyu

bence bu olayın en güsel yanı eşinizin sizin yanınızda olması bırakın çok üstünde durmayın ve eşinizi daha çok sevin diğer tarafla düzelecek gibi deil çünkü mutluluklar :)

çok haklısın aynı ortamdayken aynı seklde davransaydı yemişti tokadı.kendimi biliyorum sabırlı değil sinrili bi insanım çünkü

Sedef'in eli de armut toplmazdı
Hatta sollardı gibi
Etlerini parça parça ederim bilmem ne diyomuş:30:

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, hatta siz birbirinizden ne kadar uzak olursanız o kadar iyi
Ama eşlerinizi de çok tuhaf buldum, herkes karısını yüreklendirip duruyo.. Makul olup ortayı bulmaları lazımdı..
Neyse artık o iki kardeşin problemi, sen Sedef'i görmezsen birşey kaybetmezsin

Sedef'in eli de armut toplmazdı
Hatta sollardı gibi
Etlerini parça parça ederim bilmem ne diyomuş:30:

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, hatta siz birbirinizden ne kadar uzak olursanız o kadar iyi
Ama eşlerinizi de çok tuhaf buldum, herkes karısını yüreklendirip duruyo.. Makul olup ortayı bulmaları lazımdı..
Neyse artık o iki kardeşin problemi, sen Sedef'i görmezsen birşey kaybetmezsin

evet hayatım o senin tuhaf bulduğun şeyi bende çok tuhaf buldum.ama karsı taraftan eşim basta arayaı bulmaya çalıştı abi ikiside brbrine söyledi falan diye baktıki karsı taraf anlıcak gbi değil mecbur eşimde beni savunmaya gecti.yoksa tabiki kardes onlara araları bulmaaları gerekiyodu ama nerde

benim anlamadığım senin kocan neden bukadar pasif canım...nasıl sedefin kocası karımın anasına gerizekalı diyemessin diye arayıp size hakaret ediyosa sizin eşinizde açsın telefonu sedefe ağzına geleni söylesin sen benim karıma nasıl gerizekalı dersin diye...büyükse büyüklüğünü bilecek kimse kusura bakmasın deli deliyi görünce sopasını saklarmış...

bide sen bu sedefi bi temiz döveceksin gibi geliyo bana çok hadsiz bi kadın çünkü diğer konularınıda biliyorum az çok...

benim anlamadığım senin kocan neden bukadar pasif canım...nasıl sedefin kocası karımın anasına gerizekalı diyemessin diye arayıp size hakaret ediyosa sizin eşinizde açsın telefonu sedefe ağzına geleni söylesin sen benim karıma nasıl gerizekalı dersin diye...büyükse büyüklüğünü bilecek kimse kusura bakmasın deli deliyi görünce sopasını saklarmış...

nerde bende canım o koca abiciğiyle arası iyice mahvolurdu nasıl yapcak öyle bişeyi:(

bide sen bu sedefi bi temiz döveceksin gibi geliyo bana çok hadsiz bi kadın çünkü diğer konularınıda biliyorum az çok...

banada öyle geliyo cnm malesef bu böyle bu seklde devam ederse olcağı o ztn.daha öncede dediğim gbi sabrım yok çok sinrli bi yapım var malesef.yüzyüzeyken olmus olsaydı bu olaylar bu kadarla kalmazdı

diğer konularında da defalarca yazıldı sana,sedefi unut ,görmezden gel,evliliğine odaklan diye...

aynı evin gelinisiniz diye,kayınvalideniz istedi diye ,sevmediğiniz bi insanla muhatap olmak zorunda deilsiniz.

sedefi ve kocasını öldü diye düşünün..

zaten bunca konuşmanın,kavganın üstüne halen konuşur ve buraya sedef konusu açarsanız pes derim sadece..

gerçekten bu kadar yazıyı okuyan arkideşleri tebrik ediyorum
ben okuyamadım ama sanırım yine sedef
görüşmeyinde bitsin olay

diğer konularında da defalarca yazıldı sana,sedefi unut ,görmezden gel,evliliğine odaklan diye...

aynı evin gelinisiniz diye,kayınvalideniz istedi diye ,sevmediğiniz bi insanla muhatap olmak zorunda deilsiniz.

sedefi ve kocasını öldü diye düşünün..

zaten bunca konuşmanın,kavganın üstüne halen konuşur ve buraya sedef konusu açarsanız pes derim sadece..

ben onları öldü saymayı çok istiyorumda gerek sedef kendini gözüme gözüme sokuo hatrlatıo gerek kaynanam kçpedrm bahsedio bi muhabbette yne atıyo sartellerm cnm keske yapabilsem becereblsem takmamayı

nerde bende canım o koca abiciğiyle arası iyice mahvolurdu nasıl yapcak öyle bişeyi:(

olurmu canım öyle şey eş dediğin nedir ozaman sana kol kanat germiycekse...madem kendisi seni savunmayı bilmiyor o halde sen savunduğunda çirkef terbiyesiz olduğun zaman sana niye böyle yaptın demiycek...al karşına konuş ben kendimi savunursam çok çirkinleşir bu olay demedi deme de...benim eşimin abisi yok bitane ablası var ve bana bunların birini diycek abooo gider onun evini yakar...

Back