önemli olan yapıştırıcının kalitesi...
çok kere desem :))) kullanımına bağlı.ama sanırım en az 10 sefer tabi kaliteside önemli.rimel sürersen eğer kirpiklerinle iyice bütünleşir daha derin bakışlara sahip olursun.albümümler kısmında albümümden bakabilirsin sadece kirpik ve rimelli farkını.eye liner sürebilirsen daha güzel duracaktır.öncesinde sürüp üstüne yapıştırsanda olur.eğer oturmayan yerler olursa bu şekilde kamufle olacaktır sonrasında sürebilirsen ohh ne ala :))) takma kirpiklerini normal temizleme ürünlerinle temizleye bilirsin sanırım burada nasıl olacağını anlatmıştım.ve evet tutkal kalıntılarını dikkatlice temizlemelisin çünkü tekrar kullanımlarda kaba olacak ve iyi yapışmayacaktır.tutkalı temizlemek için tırnaklarını kullana bilirsin.başka bir soru :))
ben düğün için MAC aldım
ve deiğim gibi kremedim temziledim kaldırdım
günlük kullanırım diyede saçmasapan bir marka aldım
dün dıasrı çıktım hatta guzellik merkezine gittim
ama kimse çakmadı
ya kurbaaaa senin makyajlarını görmüştüm bens
üper yavrucakım ya
senin ihitiyacın yokkine
MAC'teki takma kirpiklerin fiyatı nedir? Ben de almayı çok istiyorum ama cesaret edemedim henüz :/[/QUOT
bende mac takma kirpik istiyorum ne kadar? orda takıyorlarmı ?
benimde çok hoşuma gidiyor ya takma kiprikler. Hiç kullanmadım şimdiye kadar yapay durur komik olur diye ama yorumlardan okuduğum kadarıyla.doğal gibiymiş.
Aklıma yattı ama bir kaç sorum var;:uhm:
şincik , bu kiprikleri yapıştırdık diyelim düşme ihtimali varmı?cadıarzu
diyelimki düşmedi çıkartırken, kendi öz kipriklerimizde yapaylarla beraber yolunup bize veda edebillirmi?:teytey:
Kiprikleri yapıştırıp ne kadra zaman kullanabiliriz çıkartmadan. Uuzn süre dayanırlarmı?cadıarzu
sudan nemden etkilenip çıkarlarmı. Denizde havuzda kullanabilirmiyiz?cadıarzu
birde bunların fiyatları nedir. Kazık yemeyelim!!!...:1shok:-tatlicadiarzu-
MAC'teki takma kirpiklerin fiyatı nedir? Ben de almayı çok istiyorum ama cesaret edemedim henüz :/