- Konu Sahibi KarKralicesi
-
ey allahım şu mübarek günde seçerek mi yolluyorsun böyle salakları
töbe töbe
nan larisa kafa adamın niyeti sana hava atmak ya da başka bir şey bilemeyeceğim
gözünü korkutun desemm
seni tek gördüğünde üstüne gelir mi bilemiyorum
polise şikayet edin desem kesin uyarırlar sonra da serbest bırakırlar
gel biz bu adamı temizleyek
dünya bir sapıktan kurtulmuş olurÇok üzgünüm çoook:mymeka:
vazgecicegini sanmıyorum haddini bildirmeden...Çok üzgünüm çoook
akıllısı beni bulmaz delisi eksik olmaz işte
hay allah yaaa neyse sıkma canını o kadar.:teselli: baktın ki devam ediyor başta babana söylemen lazım
saol canım:1hug:
ya babama söyleyemem ben:1no2: Korkarım ondandakaydirigubbakcemile3
sen önceki gün kırcaktın kafasını el ne der düşüncesi yıllarca beni yedi bitirdi. :mymeka: Sende kendi kendini yemeyi bırak icabına bak şeker. :jeyyar: Benimde başıma geldi ama ben bi güzel döfdüm kaydirigubbakcemile3
hoplayanfil evet. Babam lebileyim farklı bi insan.Belki ben yanılıyorumdur. Belki her babanın yapması gerekeni yapıcaktır ama ben yiende korkuyorum söylemekte.Çekiniyorum paylaşmaktan onunla:1no2:
5-6 sene önce benim de başıma geldi ama benimki daha beterdi.
1sene boyunca evi arayarak rahatsız etti ve bu çocuktan gerçekten korkulurdu çünkü ne ararsan vardı onda. uyuşturucu, tiner, gasp, adam yaralama herşey ondaydı. milletin gözünün önünde arabalara giriyor kimse birşey diyemiyordu. yolda görmüş beni takıldı peşime, sonra telefonla rahtsız etmeye başladı. ben babamla herşeyimi paylaştığım halde söyleyemedim bu konuyu. birgün aşkım yakaladı yolda bayıltana kadar dövdü, daha da inada bindirdi olayı. karşı apartmanın duvarına yağlı boyayla ismimi yazdı ve ağza alınmayacak laflar. görünce şok oldum tabi bizimkiler görmeden hemen başka boyayla sildik okunmayacak hale getirdik. babam evi arayanı bulmak için savcılığa başvuracağım dedi. o sırada anneme anlattım herşeyi babannemle yolda giderken karşılaşmışlar annem elindeki çantayı kafasına yapıştırdığı gibi yere kapaklanmış çocuk:roflol: babannemle bir güzel pataklamışlar. annem o sırada eşim öğrendi senin yaptığını kaybol buralardan katil etme adamı demiş. çocuk kayboldu uzun bir süre sonra da hırsızlıktan yakalandı içeri girdi de rahatladık. 1 sene sonra da biz taşındık zaten. iğrenç bir duygu seni çok iyi anlıyorum:1no2:
senki daha fenaymış. Aslında benimkine söylemeyi düşündüm.
Tekrar vazgectim.(neden tam kestiremiyorum)
Bunun öyle sinsi hali varki anlatamam.Tipi cok sinsi duruyo
tipine şaptımmmmmm
kendi başını yiyesiceeeeeeee:mymeka:
gerçekten tam şapmalıkmış yaniiii
hiç söyleme burda yazışırken bile nerdeyse pceyi o sanıp pceye saldırcam o kadarki sinirlerimi zıplatıyor:mymeka:
elime bir gecerse göstericem ona... Yarın inşallah gelirde hain planımı uygularım:jeyyar:
allah yarattı demem öldürene kadar dövecem ibreti alem diyeeeeee:1closedeyes:
(caniyimmmmmmmgamyoncuiremsu caniiiiiiikafamçokkarıştı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?