- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
böle bişy benimde başıma geldi çok korkmuştum
akşam karanlığı eşimin evine gidiyordum ozaman
evli değildik sanırım daha önce beni takip etmiş ben fark etmemişim gideceğim
yolları biliyor tenha yollar zaten ben salağı fark edince kalabalık yollara
sapdım ama o benim önceki kullandığım yollara giriyordu beni göremeyince çıkıyor
peşimden devam ediyor :mymeka:en son evin zilini çaldım demir kapı açıldı
eşime koş dedim gel bu salakda duydu kaçdı eşim kovaladı :roflol::roflol: adam
tazı gibi yakalayamadı napsın kocişim oda çok korkdu uzun bir zaman akşam vakti
yanlız çıkamadım birdahada görmedima.s ama şimdiki aklım olsa koşa koşa
düşerdim peşine allah yarttı demezdim basardım yaygarayı bizim mahalle bi
döküldümü linç ederlerdi valla yerlisiyizde:roflol:sende bence akşamdan çantana taş
doldur sabah olunca vur kafasına kafasına korkma canım kim nederse desin önemli
olan sensin ne münasebet peşine düşüyor dağbaşımı yane dediğimi yap öppdümmmmŞeniz
Öyle cok korktumki o korkunun acısını ondan cıkarmadan duramam acıkcasıcokacimcoook
Boyundan büyük işlere kalkışma la :mymeka:
Kaşıyanı kaşımak müstehakdırşakkıdı
Plakasını al polise şikayet et. Babanın öğrenmesinden korkma senin yaptığın bir şey yok takip ediliyorsun. Allah korusun yarın daha kötü bir şey olursa ailen ne durumda olur. Babanın bilmesi en doğrusu. Yapabilirsen sei takip edişlerini cep telefoun kameralı ise kameraya al. Daha sonra da babanla beraber karakola gidin plakasını verin görüntüleri gösterin ve şikayet edin. Bence en iyi yol bu. Unutmaki erkek gücüyle bayan gücü bir değil. Babanın duymasını istemiyorsun ama eve dayak yemiş halde döndüğünde ne olacak? Ya da o kavga sırasında mahallenin dedikoducuları görürse sana diyecek? En iyisi dediğimi yap. Yok polisi karıştırmak istemiyorsan babanla ve erkek kardeşinnle anlaş sen evden yalnız çıkmış gibi yap sen gittikten ve çocuk geçtikten sonra babanla kardeşin de peşinden seni takip etsinler. Olayı kendi gözleriyle görürler. Kavag çıkarsa da üçünüz haddinden gelirsiniz. Tek başına bir bayanın halledeceği bir sorun değil bu. En iyi çözüm bence polis.
Yok önce döveyimde sonrası allah kerim.Nasıl olsa birileri götürür karakolalaelaelaelaelae