- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
hmmm
adamın enteresan bi fantezisi varmış laris
seni takip ediyo yüzüne bakmıyo
acaba ne giydiğini falan mı merak ediyo örnek alıyo seni belki
neyse gırgırı kesiyorum daha önce bu tarz bi salaklık başıma gelmedi ve açıkçası adamın niyetini de anlayamadım azıcık ayılayım döncem sana ok yerimseniben
Senden hoşlanıyor olabilir bence kaydirigubbakcemile3
Senden hoşlanıyordur utangaclığından söyleyemiyodur. Ama çok sinir bozucu bir durum ben olsam elalem falan dinlemem o kadar korkutmuş seni baksana icabına kötükedihüso
laris valla senden korkulurkötükedihüso çocuğa şimdiden acımaya başladım, başına gelecerklerden habersiz takip ediyor ama farkında değil zavallım bundan sonra ne o altındaki motor, ne onu kullanacak bir kol, ne de bunları düşünmeye yarayacak bir kafası olmayacaksositososito
şaka bir yana şimdi sana birşey yapma desem dinlemezsin biliyorum, dikkat et kendine böylelerinin ne yapacağı belli olmaz. inşşallah bir an önce kurtulursun. bana da çocuk sana karşı boş değil gibi geldi ama bilemeyiz tabii kia.s.
Birilerine söyle...
Anladın dimi
yarın bakıcam icabına. O korku onun sonu olucak inş.
ya kızım kırsana kafasını geçirsene kafasına çantanı geç bile kalmışsın bunları yapmamakla senden hoşlanıyo heral bu adam cuvapla gitsin kafasını kırarak seni takip etmek neymiş göster ona kaydirigubbakcemile5:lepi:
amannn..
seni matah bişe sanmıştır garip..
yarın gerçek yüzünü gördüğünde eminim kendine gelecektirkaydirigubbakcemile
gecmıs olsun larısacım
benıde takıp etmıstı bı adam cok korkuyo ınsan gercekten ama senınkı bayadır bırakamamıs pesını süprizzzzz
napcanıda anlamadım gercekten ama goster gununu şutarafagitti:mymeka:
ınsanın elı ayagı tıtrıyo gercekten tenha yerde bıse yapma sakın ortalıkta hallet ısınıhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?