Kocandaki zerafeti bak ne güzel nerde açık sacık makyajlı birini görse bakar bana gelince de böyle yapıyor.kendi ne düşünüyorsa başka erkeklerde benim için aynı şeyleri düşünüyo demekki dedim .evet dedi bana erkeklerim hepsi aynı şeyleri düşünür dedim .ne düşündüğünüz umrumda değl dedim .yeter artık dedim .başkasından banane dedim bana bak sen millete değil dedim .ben bakıyormuyum ona bak dedimNe kırıldığını belirtmek ya yediririm ben o cümleyi ona, yedirir çıkartır tekrar yediririm.
Bir şeyi söylemenin de bir zarafeti olur. Benim eşim "çok güzel olmuşsun ama istersen başka şey giy, yine de sen bilirsin ama oturur kalkarken o açılır rahat edemezsin," der. "Makyaj yapma bence, makyajsız daha güzelsin, seni arabada öpmek isterim ağızıma ruj gelmesini sevmiyorum" der.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Takıntılı koca terörü
- Konu Sahibi annemm1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cinsellik yokmuş sadece konuşmuş gezmiş o tam aldatma sayılmazmışZaten hiçbiri ben p*ştluğumdan yaptım, ilkel güdülerime yenik düştüm, iflah olmaz bir vajinas*lağım ondan yaptım demiyor ki.
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Sizin ruj sürmeniz bile aldatma teşebbüsüyken kendi elin kadını ile sürtünce neden aldatma olmuyor? Pipisinden mi alıyor bu yetkiyi?Cinsellik yokmuş sadece konuşmuş gezmiş o tam aldatma sayılmazmış
Ohaaaaa benım kocadan da varmış .yok ben eşofman giymiyorum allahtan pantolon giyiyorum oda bol pantolon kavga dövüş giydim popom belli oluyormuş .erkekler bakarmış o yüzden hep bir sorun var her kıyafet giymemde begenmedigi kıyafetlerimi yırtar.amannnn Allah düşmanıma vermesin böyle koca artık hevesim de kalmadı evden de çıkmıyorum .iyice hayattan sogudumHayır benimki böyle değil asla çok şükür. Hiçç ama hiçç çekemem
Hele de makyaj malzemelerimi benim bebeklerimi atacak ha !!
Ama arkadaşımın eşi seninkinden de beter zaten bu konudan öyle muzdaribimki nerdeyse buraya konu açacaktım “paspal arkadaş zorluğu” diye
Yahu kadına hiç bir şey giydirmiyor bol eşofman bol tişört dışında
Çıldırıyorum.
Hadi cafeye gidelim diyorum eşofman
Hadi gezmeye diyorum eşofman
Hadi sinemaya eşofman
Yemeğe eşofman
Geçen Kaynanasıgilin yazlığına gitmişti fotoğraf atmış yine eşofman
Kız delirtme beni giy artık bir elbise falan kusacam dedim gülüyo
Geçen kocası diyorki yenge sizde otururken camlı bölümde oturmayın
Karşı evin terası buraya bakıyor ben ayar olurum
İşleri yok bize mi bakacaklar dedim hem orda kimse yok kiralanıyor ara ara dedim
E yani gelecekler işte it kopuk diyor
Gitmiş evi tutacam ayağına içeri bakmış ki terastan bizim ev ne kadar görünüyor
Bir hata yapmış o konuyu sürekli açmayacakmişim takıldığı kzlarda da tam ooo.rs bu zaten bekar tanıtmış kendini .süslenince aynı kaşara benzedin diyor .güzel olmuşsun bile diyemiyo.kaşarlar güzelmiş öyle diyormuşSizin ruj sürmeniz bile aldatma teşebbüsüyken kendi elin kadını ile sürtünce neden aldatma olmuyor? Pipisinden mi alıyor bu yetkiyi?
Ne güzel bana mı denk geldi 2 gün görseniz dünyamın en iyisi ama kendi istedig olmayınca deliye dönen birisiacil boşa, koy kapının önüne, böyle adamla ömür mü geçer, 3 gün iyi 10 gün kötü, huzursuz bi ev ortamı, çekilmez.
kocası böyle olan var mı diye sormuşsun, benim kocam dahil etrafımda böyle koca görmedim.
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Siz aynı hatayı yapsanız cezanız çocuğunuzun elinizden alınıp çırılçıplak soyularak sokağa atılmanız. Ama kendinin pipisi olduğu için sus unut açma. Pipisini kesicen bunun hiçbir ayrıcalığı kalmayacak.Bir hata yapmış o konuyu sürekli açmayacakmişim takıldığı kzlarda da tam ooo.rs bu zaten bekar tanıtmış kendini .süslenince aynı kaşara benzedin diyor .güzel olmuşsun bile diyemiyo.kaşarlar güzelmiş öyle diyormuş
Ah valla demek istedim ama kendime yakıştıramadım ondan bir farkım kalmayacak bu gidişle buna benzer şeyleri dedim şort giyme sende dedim.şortlu bir erkeğe bır kadının bakması sorun değilmiş.erkelerin normal kıyafetiymiş oSiz de onun renkli tişörtlerini, varsa parfüm ve traş losyonlarını, ne bileyim fön makinesini falan atın. Bunlarla kendini çekici göstermeye çalışıyorsun. Kadınlar seni aranıyor zannedecek. Rahatsız oluyorum. Sen evli bir erkeksin, kısa kollu gömlek,(baba gömleği) bol kumaş pantolondan başka bir şey giymeyeceksin. Sen nasıl beni seviyor kıskanıyorsan ben de seni pis düşünceli kadınlardan koruyorum deseniz????
- 10 Temmuz 2023
- 411
- 941
- 18
Hayat böyle çekilmez bu size eziyetOhaaaaa benım kocadan da varmış .yok ben eşofman giymiyorum allahtan pantolon giyiyorum oda bol pantolon kavga dövüş giydim popom belli oluyormuş .erkekler bakarmış o yüzden hep bir sorun var her kıyafet giymemde begenmedigi kıyafetlerimi yırtar.amannnn Allah düşmanıma vermesin böyle koca artık hevesim de kalmadı evden de çıkmıyorum .iyice hayattan sogudum
Bir kere geliyorsunuz bu dünyaya ve birilerinin kuklası gibi onun istediği hayatı yaşıyorsunuz
Ben çekemem böyle adamı, Sizin hayatınız tabi siz bilirsiniz diyeceğim de işte diyemiyorum
Çünkü eşinizin hayatı o bilir ne diyelim
Aksine herşeyini alırım ütüsüz gezdirmem en iyi kıyafetleri alırım .bakım malzemelerini alırım.erkekler dikkat cekmıyormuş kadınlar dikkat cekıyormul bir de kaldgım yer sahil beldesi.gelişmiş turistik yer herkes burda şort crop elbiseli .yabancılarda var Ruslarda kalıyor ama gel gör ki benim koca onlara baka baka bana da böyle yapıyorSiz de onun renkli tişörtlerini, varsa parfüm ve traş losyonlarını, ne bileyim fön makinesini falan atın. Bunlarla kendini çekici göstermeye çalışıyorsun. Kadınlar seni aranıyor zannedecek. Rahatsız oluyorum. Sen evli bir erkeksin, kısa kollu gömlek,(baba gömleği) bol kumaş pantolondan başka bir şey giymeyeceksin. Sen nasıl beni seviyor kıskanıyorsan ben de seni pis düşünceli kadınlardan koruyorum deseniz????
Biliyorum herşeyinn farkındayım ama işte çocuk olunca insan 2 kere düşünüyor herşeyi.birde maddiyatszlıık oluncaHayat böyle çekilmez bu size eziyet
Bir kere geliyorsunuz bu dünyaya ve birilerinin kuklası gibi onun istediği hayatı yaşıyorsunuz
Ben çekemem böyle adamı, Sizin hayatınız tabi siz bilirsiniz diyeceğim de işte diyemiyorum
Çünkü eşinizin hayatı o bilir ne diyelim
- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.703
- 53
- 29
Sizin değil eşinizin tedavi olması lazım. Ayrıca yetişkin bir bireysiniz boşanmak ailenizden onay almanıza gerek yokBiliyorum herşeyi düşünere hareket etmem lazım ailem bu sebepten dolayı boşandırmaz ben tedavi olacağım bu gidişle takıntılı biri yaptı resmen beni
Öyle ama ailem cok karışan bir aile o yüzden her yerde öyle olmuyorSizin değil eşinizin tedavi olması lazım. Ayrıca yetişkin bir bireysiniz boşanmak ailenizden onay almanıza gerek yok
- 25 Eylül 2015
- 243
- 486
- 103
- 36
Çalışmaya baslasan, birikim yapsan? Ailen bakabilir mi çocuğa bu sırada?Bu yüzden kadınların kendi ayakları üzerinde durmasından yanayım, ilerde hayatın ne göstereceği belli olmuyorki..Keşke o kadar kolay olsa o cesaretin binde biri yok bende cocgumun da var maddiyatszılık işte Herşey
KPSS hazrlanıyorum annem bakamaz belinden ameliyat olacak.pek iç acıcı değil aile durumlarım bir süre kalmak zorundayım..o kadar boguluyorım bunalıyorum ki artık ne düşünüyorsan bana söyleme içinde kalsın dedim sırf kıme baktgını görmim diye biyere gitsek arkasından gelirim yada onden giderim o kadar yıprandım kiÇalışmaya baslasan, birikim yapsan? Ailen bakabilir mi çocuğa bu sırada?Bu yüzden kadınların kendi ayakları üzerinde durmasından yanayım, ilerde hayatın ne göstereceği belli olmuyorki..
- 7 Kasım 2022
- 945
- 1.719
- 28
Allah yardımcın olsun.... Hepsi aynı degil. Onlar sapik. Başkalarına da gavat derler. Ex sevgilim öyleydi benim. Ben gavat değilim erkekler bakiyo diyodu. Haljuki hiç alakası yok yazlık yerde bile şort giydirmezdi. Çoğu arkadaşım güzel giyinirken bende paspal hissediyodum kendini mesela.Kendi bakıyor zaten bütün erkekler aynı düşünüyormuş.ona hiç böyle şeyler konduranazdım şimdi ise yolda giderken bir kıza baksa aklından ne geçti hoşlandı mı acaba düşür düşünüleyecekse başladım
İyide bakıyorsa niye benim özgürlüğümü kisitliyosun? Pantolon üstüne uzun giydiigmde de bakacak. Her yere giderken makyaj ypmak zorunda değilsin demişti sanki kendi karar veriyor. Degiisr mi diyodum hep yoksa artar mı diye.
umarım çıkış yolu bulabilirsin...
- 25 Eylül 2015
- 243
- 486
- 103
- 36
Ouff yaa ( kpss ye gir ve kazan bir şekilde hayatına devam etmelisin.Bazen karşılaştığımız zorlukların arkasından güzel bir kapı açılabilir.Bu iş sende bitiyor, bu zorluklar sayesinde hayata dair plan yapabiliyoruz, sen de öyle yapmaya calıs..KPSS hazrlanıyorum annem bakamaz belinden ameliyat olacak.pek iç acıcı değil aile durumlarım bir süre kalmak zorundayım..o kadar boguluyorım bunalıyorum ki artık ne düşünüyorsan bana söyleme içinde kalsın dedim sırf kıme baktgını görmim diye biyere gitsek arkasından gelirim yada onden giderim o kadar yıprandım ki
- 7 Kasım 2022
- 945
- 1.719
- 28
Şerefsiz. Hiç şaşmaz ya. Benimkide böyleydi aldatma değilmiş hajajaja evdeki kadını kisitla kapat kendin her haltı ye umarım bı an önce kurtulursunCinsellik yokmuş sadece konuşmuş gezmiş o tam aldatma sayılmazmış
Değişmez iyiki ayrılmışsın sende evlenmedemAllah yardımcın olsun.... Hepsi aynı degil. Onlar sapik. Başkalarına da gavat derler. Ex sevgilim öyleydi benim. Ben gavat değilim erkekler bakiyo diyodu. Haljuki hiç alakası yok yazlık yerde bile şort giydirmezdi. Çoğu arkadaşım güzel giyinirken bende paspal hissediyodum kendini mesela.
İyide bakıyorsa niye benim özgürlüğümü kisitliyosun? Pantolon üstüne uzun giydiigmde de bakacak. Her yere giderken makyaj ypmak zorunda değilsin demişti sanki kendi karar veriyor. Degiisr mi diyodum hep yoksa artar mı diye.
umarım çıkış yolu bulabilirsin...
Bende buna tahammül edemiyorum takıldıg kızlar taytlı şortlu gece bardan cluplardan cıkmayan kzlarŞerefsiz. Hiç şaşmaz ya. Benimkide böyleydi aldatma değilmiş hajajaja evdeki kadını kisitla kapat kendin her haltı ye umarım bı an önce kurtulursun