• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı koca terörü

Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum 🤷‍♀️ Kısaca kocası böyle olan varmı
araplar en son kadınların gözlerini bile ayıp olarak gördüde çarşaf yetmedi tül ile kapatıyorlar,sorunu kadında arayan zihniyet,namusun bir kişilik değilde kadınların bedeni zanneden bir topluluk nasıl gelişebilirki,dünyadaki bütün problemler çözüldü kadının kıyafeti kaldı tek derdimiz,erkeklerdeki özgüven eksikliğini kendinize mal etmeyin,ya başkasıyla tanışırsa,ya başkasının dikkatini çekerse beni napsınki vs. onların derdi bu inanınki sevgiden saygıdan değil yani.

Valla kardeşim kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Demek ki o takı takan bakımlı bayanlars bakıyo ki seni kendi gibi adsmlardan koruyo. Ben olsam bunu yüzlerim ve inadına süslenirim :) inadına yaptığımı da söylerim :)

Partnerim oldukça kıskançtır ama hiç böyle çirkin ithamlarla karşılaşmadım. İçine sinmeyen birşey giydiğimde kalbimi kırmaz, kendi alır kendi bırakır en kötü nereye gideceksem kafası rahat etsin diye . Konu burda kıskançlıktan ziyade insanı zan altında bırakan bir tutumla güven alanınıza girmesi. Çok kırıcı ve yıpratıcı konuşmalar bunlar. Bu hep böylemiydi, siz idare ederim ne olacak diye düşünüp mü evlendiniz yoksa sonradan mı oldu? Ki genelde kimse değişmez. Çözüm açık iletişim kurmak olabilir şöyle ki;
"Bu durum beni çok yıpratıyor, ben makyajı kendime olan öz saygımdan dolayı tercih ediyorum bunu hoş karşılaman gerekiyor" vb. ama dağ ayısı gibi duruyor adam. Makyaj malzemelerini atmak nedir? Ayrıca küfür de etmiş şimdi gördüm yazıklar olsun zihniyeti pis, buna bir çözüm olduğunu sanmıyorum..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum 🤷‍♀️ Kısaca kocası böyle olan varmı
Boşamak için neyi bekliyorsun?

Öfff benim kocam böyleydi Bi ara... Hiç boyun eğmedim ama baktı ki beni kaybedecek bu takıntıları kıskançlıkları yüzünden kendini törpüledi... Şuan bazı şeyler dışında pek karışmaz kıskansa da 😁
Yalnız benimki süsü makyajı seven biri kıyafet konusunda çok karışırdı
Ne kavgalar ettik kıskançlık yüzünden off.. Ayrılmaya da kalktım yalan yok dedim böyle ömür geçiremem ben seninle sevgi aşk Bi yere kadar.
Boyum eğme sende

Partnerim oldukça kıskançtır ama hiç böyle çirkin ithamlarla karşılaşmadım. İçine sinmeyen birşey giydiğimde kalbimi kırmaz, kendi alır kendi bırakır en kötü nereye gideceksem kafası rahat etsin diye . Konu burda kıskançlıktan ziyade insanı zan altında bırakan bir tutumla güven alanınıza girmesi. Çok kırıcı ve yıpratıcı konuşmalar bunlar. Bu hep böylemiydi, siz idare ederim ne olacak diye düşünüp mü evlendiniz yoksa sonradan mı oldu? Ki genelde kimse değişmez. Çözüm açık iletişim kurmak olabilir şöyle ki;
"Bu durum beni çok yıpratıyor, ben makyajı kendime olan öz saygımdan dolayı tercih ediyorum bunu hoş karşılaman gerekiyor" vb. ama dağ ayısı gibi duruyor adam. Makyaj malzemelerini atmak nedir? Ayrıca küfür de etmiş şimdi gördüm yazıklar olsun zihniyeti pis, buna bir çözüm olduğunu sanmıyorum..
Katılıyorum bir süre sonra artık o kıskançlığa değil sevgiye değil güvensizlik üzerine kurulan bir baskılamaya giriyor...

Her şeyi bir yere kadar anlarim ama 'dikkat cekmeye calisiyorsun' dediği an şalterler atar. Resmen hakaret. İnsan karısına bu yakiştirmayi nasıl yapar. Ona bu cümleye kırıldığınızı belirtin atlamayın derim

kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .
Offf korku filmi saykoları gibi. Paranoya bu.

Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş
İşte kendisi dışardaki bütün kadınlara bu gözle baktığı için...
Kişi kendinden bilir işi çünkü.

Böyle saygısız bir herif bana kötü ithamlarda bulunup, benligimi kaybettirmeye calisacak ve ben o evde onunla aynı havayı soluyacagim. Aslaaa..Eşyalarımı alır, lafımı sokarım ve mahkemede gorusuruz der çeker giderim.

Makyaj malzemelerimin cope atilmasi demek 3 kati alisverisle her seyin sevgili esimin cebinden tedarik edilmesi demektir cunku ben bunu yalnizca sen bunlardan daha iyilerini hak ediyosun diyen biri varsa kabul ederim😌
Yeni mi evlenmistiniz? Baslarda erkolar biraz abarti kiskanc olabiliyolar. Hastalik derecesinde takintiliysa ben evliligimi gozden gecirirdim. Gecici bi donemse eger bin misli karsilik verirdim burnundan getirirdim.

acil boşa, koy kapının önüne, böyle adamla ömür mü geçer, 3 gün iyi 10 gün kötü, huzursuz bi ev ortamı, çekilmez.

kocası böyle olan var mı diye sormuşsun, benim kocam dahil etrafımda böyle koca görmedim.

Hayır benimki böyle değil asla çok şükür. Hiçç ama hiçç çekemem
Hele de makyaj malzemelerimi benim bebeklerimi atacak ha !!:duduk:

Ama arkadaşımın eşi seninkinden de beter zaten bu konudan öyle muzdaribimki nerdeyse buraya konu açacaktım “paspal arkadaş zorluğu” diye
😅🙈🤣

Yahu kadına hiç bir şey giydirmiyor bol eşofman bol tişört dışında
Çıldırıyorum.
Hadi cafeye gidelim diyorum eşofman
Hadi gezmeye diyorum eşofman
Hadi sinemaya eşofman
Yemeğe eşofman
🙊
Geçen Kaynanasıgilin yazlığına gitmişti fotoğraf atmış yine eşofman
Kız delirtme beni giy artık bir elbise falan kusacam dedim gülüyo

Geçen kocası diyorki yenge sizde otururken camlı bölümde oturmayın
Karşı evin terası buraya bakıyor ben ayar olurum

İşleri yok bize mi bakacaklar dedim hem orda kimse yok kiralanıyor ara ara dedim
E yani gelecekler işte it kopuk diyor

Gitmiş evi tutacam ayağına içeri bakmış ki terastan bizim ev ne kadar görünüyor

🙈😑

Her şeyi bir yere kadar anlarim ama 'dikkat cekmeye calisiyorsun' dediği an şalterler atar. Resmen hakaret. İnsan karısına bu yakiştirmayi nasıl yapar. Ona bu cümleye kırıldığınızı belirtin atlamayın derim
Ne kırıldığını belirtmek ya yediririm ben o cümleyi ona, yedirir çıkartır tekrar yediririm.
Bir şeyi söylemenin de bir zarafeti olur. Benim eşim "çok güzel olmuşsun ama istersen başka şey giy, yine de sen bilirsin ama oturur kalkarken o açılır rahat edemezsin," der. "Makyaj yapma bence, makyajsız daha güzelsin, seni arabada öpmek isterim ağızıma ruj gelmesini sevmiyorum" der.

Back