• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı koca terörü

Siz de onun renkli tişörtlerini, varsa parfüm ve traş losyonlarını, ne bileyim fön makinesini falan atın. Bunlarla kendini çekici göstermeye çalışıyorsun. Kadınlar seni aranıyor zannedecek. Rahatsız oluyorum. Sen evli bir erkeksin, kısa kollu gömlek,(baba gömleği) bol kumaş pantolondan başka bir şey giymeyeceksin. Sen nasıl beni seviyor kıskanıyorsan ben de seni pis düşünceli kadınlardan koruyorum 😎 deseniz????

Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum 🤷‍♀️ Kısaca kocası böyle olan varmı
Müge anlinin bı sözü vardı bı adam karisinda neyi yasakliyorsa dışarda da kadınların orasına bakiyordur diye. Ben kapaliyim yani saçımı kapatıyorum popomu belli etmeyecek örtecek şekilde giyiniyorum diyelim. Eşimde boynum her gozuktugunde beni sinir edecek bı şekilde uyarır disarda. Dengesiz ama tatile gidince hasema üstüne bone takıyorum boynum açık foto paylaşıyorum ona bişey demez 🤦🏻‍♀️

Bu hareketleri evlenmeden önce yapıyor muydu yoksa son zamanlarda mı çok arttı?

Sonradan çıktıysa aldatmaya yönelik şüpheli hareketleri var mı bir bakın, aldatan erkeklerde kıskançlık krizleri olabiliyor. Veya aile/arkadaş ziyareti yaptıysa orada doldurulmuş olabiliyor.

İkinci olasılık ise özgüveninin düşük olması ki her durumda aklınızda çocuk varsa öteleyin.

Zira bir arkadaşımızın dediği gibi bu bir şiddet cinsi ve bir şiddet tipi diğerlerini çağırır.

Makyaj malzemelerini atması, kısıtlayıcı davranması falan bunlar zaten kabul edilemez
Yerine göre uygun giyinen biriyseniz taviz vermeyin

Ama şu da bir gerçek ki afganlar suriler durmadan türk kadınları diye tiktok çekip çekip yayınlıyorlar. ha bizim giyinişimiz çarşaf olsa bile pis sapık ruhlu insanları engelleyecek mi hayır ama ben bir yere kadar anlayabiliyorum eşinizin rahatsızlığını. Kendi yaptığından ziyade erkeklerin zihniyetini bildiğinden de rahatsız oluyordur.

Geçen eşimle yürüyoruz, önden de bir genç kız gidiyordu işte klasik kızların giydiği crop ve altta bir tayt vardı. Kız da hafif balık etli olunca tayt bayağı vücut hattını gösterir şekildeydi. Kız normal yolunda yürüyor herkes de normal yani kimsede acayip bi davranış yok derken arabasıyla oradan geçen dayının biri kafası kopana kadar kıza baktı öndeki arabaya vuruyordu hatta kıza pis pis bakarken. O iğrenç bakışları beni o kadar tiksindirdi ki erkeklerden :/

Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen vardır belki .direk konuya geleyim .orta güzellikte bir kadınım yaşımda 27 .kilom boyum orantılı neyse ben pantolon tişört giyiyorum açık falan da değil de makyaj yapıyorum takıları severim takı da takarım dişarı çıkarken en son kocamla bu yüzden kavga ettik kendimi erkeklere göstermek için süsleniyormuşum .Dikkat çekmeye çalışıyormuşum herkes bana bakıyormuş falan .Bende dedim ki:Bir erkeğin bana bakmadı önemli değil ben bakıyor muyum önemli. Olan o …ded Kendisi için erkeklerin bakması önemliymiş çünkü erkeklerin hepsi aynı şeyleri düşünüyor muş En sonunda ben de dedim ki git tedavi ol tedavi ol dünyada milyonlarca insan var hangisinin gözünü kapatacaksın dedim ben dikkat çekici giyiniyormuşum ben bu yüzden çok mutsuzum evde makyaj malzemelerimi de attı .napcam bilmiyorum 🤷‍♀️ Kısaca kocası böyle olan varmı
Böyle tipler insanı kaygı bozukluğuna sürükler, sürekli tedirgin ve mutsuz olur insan. Yanlışı olunca eşler birbirini düzgünce uyarabilir elbette ama böyle sürekli şöyle yap böyle yapma şeklinde müdahale bana çok saygısızca ve çirkin geliyor.
Ne zamandır birliktesiniz, hep mi böyleydi? Tepki verince ne yaptı?

Böyle tipler insanı kaygı bozukluğuna sürükler, sürekli tedirgin ve mutsuz olur insan. Yanlışı olunca eşler birbirini düzgünce uyarabilir elbette ama böyle sürekli şöyle yap böyle yapma şeklinde müdahale bana çok saygısızca ve çirkin geliyor.
5 yıldır evliyim aslımda ben kapalıydım küçük yaşta kapanınca 10 yıl sonra açıldım kapalıyken makyaj falan yapmazdım açılınca bu yüzünüü gördüm en başta görsem evlenmezdim zaten kapalıyken dışarı çıkmam sorun değildi karışmazdı .şimdi tek markete göndermez.kapalıya kimse bakmadığı için gönderiyomuş açılınca herkes acıga bakıyormuş tedavi ol dedim en sonunda açarsan bakarlar açma sende diyor pantolon tişört neresi açık bilmiyorum bende

Saçımla uğraşıyordum sahilde erkeklere kur yapıyorsun dedin bana günlerce konuşmadım üzüldüm ağladım bunaldım artık ya imkanım olsa gideceğim artık .hayatındaki herşeyi hep bir karşı cinse bağlıyor

Kişi kendinden bilir işi

Makyaj malzemelerini atması, kısıtlayıcı davranması falan bunlar zaten kabul edilemez
Yerine göre uygun giyinen biriyseniz taviz vermeyin

Ama şu da bir gerçek ki afganlar suriler durmadan türk kadınları diye tiktok çekip çekip yayınlıyorlar. ha bizim giyinişimiz çarşaf olsa bile pis sapık ruhlu insanları engelleyecek mi hayır ama ben bir yere kadar anlayabiliyorum eşinizin rahatsızlığını. Kendi yaptığından ziyade erkeklerin zihniyetini bildiğinden de rahatsız oluyordur.

Geçen eşimle yürüyoruz, önden de bir genç kız gidiyordu işte klasik kızların giydiği crop ve altta bir tayt vardı. Kız da hafif balık etli olunca tayt bayağı vücut hattını gösterir şekildeydi. Kız normal yolunda yürüyor herkes de normal yani kimsede acayip bi davranış yok derken arabasıyla oradan geçen dayının biri kafası kopana kadar kıza baktı öndeki arabaya vuruyordu hatta kıza pis pis bakarken. O iğrenç bakışları beni o kadar tiksindirdi ki erkeklerden :/

Gözün üstünde olsun, bu kadar manyaklık derecesinde kıskanç adamlar karılarını çatıııır çatır aldatıyor, daha bunun şaştığını görmedim ben.

Gözün üstünde olsun, bu kadar manyaklık derecesinde kıskanç adamlar karılarını çatıııır çatır aldatıyor, daha bunun şaştığını görmedim ben.
Aldattı zaten sorsan niye aldattın diye şeytana uymuş gaflete uğramış bahtlarını zindan etmişim ben benim yüzümden aldatmış annemin yanındaydım ben 2 aylık çocuğuma bakmak için gitmiştim gitmeseymişim aldatmazmış

Böyle saygısız bir herif bana kötü ithamlarda bulunup, benligimi kaybettirmeye calisacak ve ben o evde onunla aynı havayı soluyacagim. Aslaaa..Eşyalarımı alır, lafımı sokarım ve mahkemede gorusuruz der çeker giderim.
Keşke o kadar kolay olsa o cesaretin binde biri yok bende cocgumun da var maddiyatszılık işte Herşey

Aldattı zaten sorsan niye aldattın diye şeytana uymuş gaflete uğramış bahtlarını zindan etmişim ben benim yüzümden aldatmış annemin yanındaydım ben 2 aylık çocuğuma bakmak için gitmiştim gitmeseymişim aldatmazmış
Zaten hiçbiri ben p*ştluğumdan yaptım, ilkel güdülerime yenik düştüm, iflah olmaz bir vajinas*lağım ondan yaptım demiyor ki.

Back