Takıntılı eş🥹

Niye öyle dediniz merak ettim benim eşim de güney doğulu. 10 kardeşler. Ben de egeliyim. Bilmiyorum uzakta yaşıyoruz ondan mı yaslari baya büyük ondan mı kardeşleri ile hiç sorun yaşamadım eşimden küçük olan görümcem hariç

Off bu kafaya takma mevzusunda sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Hele biraz da özgür bir yapınız varsa öyle sinir olursunuz ki eşinizin başkalarının düşüncelerini bu kadar önemsemesine. Benim bir çözümüm yok maalesef galiba boşvermemiz gerekiyor yoksa en ufak şey içimizde büyümeye kafamızı meşgul etmeye başlıyor.

Şanslısınız o zaman ne diyeyim :) Adetleri normalde çok zordur, ailenin her bir üyesiyle ayrı ayrı ilgilenmek zorunda kalmak daha doğrusu. Maşallah diyelim

Şanslısınız o zaman ne diyeyim :) Adetleri normalde çok zordur, ailenin her bir üyesiyle ayrı ayrı ilgilenmek zorunda kalmak daha doğrusu. Maşallah diyelim
Şimdi siz öyle deyince ben de geçmişi hatırladım. Ben on senelik evliyim. Eşin memleketine de benim memleketime de uzağız. Evliliğimi başlarında evet sanırım bir çok talepleri oldu fakat ben takmadım onlar trip attiklarini da hatırlıyorum eşimi doldurmaya çalıştıklarini da hatırlıyorum. Ne eşimin ne de benim böyle şeylere takan bir yapımız yok onlar da sonradan alıştılar. Böyle şeyleri takıp üzülmek kişilikle alakalı. Konu sahibini de tavsiyem kimin ne yaptığının ne düşündüğünü çok da şey etmesin

Kesinlikle. Evli değilim ama gördüğüm kadarıyla kişi ne kadar takarsa o kadar darlıyorlar. Konu sahibi takmasa uğraşlarımız boşuna, bizi takan yok deyip uğraşmayı bırakırlar

İnanın onları hiç önemsemiyorum ama eşimin üzülmesine üzülüyorum sadece.
Ya boşver kocaman adam üzülmesin. Kocan bile olsa onun ruhsal durumunu, salak saçma üzüntüsünü üzerine alma. Her koyun kendi bacağından asılır. Üzülmesin kör mü görmüyor mu olanları.

Ne gerek var değil mi?

Allah vicdan,merhamet versin

Görümcenizin ablanızın numarasını silmek için bulduğu bahane çok komik geldi bana.

Sorun sizde degilse cözümü de sizde degil. Anormal davranan onun ailesi, onlari kontrol altinda tutmak onun göreviydi sizin degil. Herkes kendi delisinden sorumlu. Üzüldügüne üzülüyorsunuz, ama o siz onlarla ugrasirken size o kadar üzüldü mü? Yoksa aman bana kimse dokunmasinda modundamiydi. Siz hicbirsey yapamazsiniz. Birakin ailevi meselerini kendi cözsün. Hepimiz bir yerden sonra büyümek zorundayiz

Haklısınız,teşekkür ederim

İnanın hiç önemli değil,hatta diğer yaptıkları arasında bu noktada zerre sayılabilir.Anlaşılabilmek için ufak bir örnek verdim
Yani ne desem bilemedim, çok normal olmayan davranışlar gerçekten. Kimseyle muhatap olmamak en güzeli ama bu da çok mümkün değil gibi, size sabır diliyorum, böyle insanlar hastalık doğurur ancak.

Eşine niye üzülüyorsun ki, asıl kendine üzül bu delilere katlanmak zorunda iyi oduğun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…