Takıntılarım..

6 yılmı okadar uzunmu sürücek :44:

Durumun çok zor valla. İnsan en çok kendiyle başa çıkamıyor benimde takıntılarım var tabi senin boyutlarda değil ama inan bazen kendimden bıkıyorum. En iyisi profesyonel yardım almak birde anne, kızkardeş, çocukluk arkadaşı gibi yakın bulduğun kişilerle konuş rahatlarsın... Allah yardımcın olsun... kendine güven, umudunu kaybetme...

Allah yardımcın olsun . Öncelikle şunu söyleyeyim seni çok iyi anlıyorum . Benim de bazı takıntılarım var. sen açık yüreklilikle paylaşmışsın. bence bir psikoloğa görün. ben yapamıyorum çünkü takıntılarım ciddi ciddi saçma şeyler. Bir yazsam kesin deli bu derler. Hakkımızda hyırlısı olsun...

Ayağınla ritim tuttarak uyuyorum demişsin ya bende ayagımı hep titreterek uyurum,ama ben hasta olduğumu hiç düşünmedim sakın dalga geçtiğimi düşünme gerçekten bu bir hastalık mı acaba? bende bazen nadir de olda her önüme gelen nesneleri sayıyorum bana bir zararı varmı diye düşünüyorum şuanda bilmem yok heralde,kendimden şüphe ediyorum şuanda acaba bende hasta olabilir miyim ya?

Bunlar seni rahatsız eden takıntılarsa tabikide bi psikologa git canım. Evet bu bi hastalık malesef.

Valla arkadaşlarımda benle dalga geçiyolar 'gerizekalılık enfeksi kapmışsın' diye
Psikologa gidiyorum zaten canım kendi kendime koymadım bu teşhisi :)

Aynen bende olur olmadık yerde sayı saymaya başlayınca saçlarımı yolasım geliyo kendimden bıkıyorum dediğin gibi.
Sağol canım umudumu hiç kaybetmedim bu konuda :)

benimde bir tanıdığım sürekli saçıyla oynuyor koparıyor tel tel saçını elleyip elini kokluyor ama yaptığının farkında olmadığını söylüyor biriyle konuşurken toplum içinde de yapıyor budamı hastalık?

Benimde çevremde aynı şekilde kirpiklerini koparan, saç tellerini koparan insanlar var gerçekten o kirpikler koptuktan sonra görünüm çok kötü oluyo.
Evet buda bi hastalık diye biliyorum. Bende iyice psikolog kesildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…