Meraba arkadaşlar yine ben.
Ben okb hastasıyım kişilik bozukluğum takıntılarım var dışarı çıkmak istemiyorum çünkü bütün insanlar benim hakkımda konuşuyomuş, bana bakıyomuş gibi hissediyorum tehdit edilme ve tecavüz edilme korkum var. Yolda bi erkek görsem bekliyorum önümden yürüsün diye, insanlardan nefret ediyorum sanki hepsi bi kötülük peşindeymiş, bana zarar vericeklermiş gibi.
Çevremdekilere zarar vermekten çok korkuyorum panik atağım var toplum içinde konuşamıyorum kendimi ezik aşağılanmış gibi hissediyorum.
Bunların haricinde takıntılarım örnek olarak durup dururken 100'e kadar saymam gerektiğini düşünüyorum ve oturup sayıyorum mesela geçen gün dışarı çıktım asansörden indim birden aklıma geldi yukarı tekrar çıkıp kapıya dokunucam dedim yarı yoldan döndüm gittim kapıya dokundum tekrar indim aşşağı. Çok iğrenç bişey bu yapmassam dişlerim sıkışıyo resmen
Birisinin bi yanağından öpsem illaki diğerindende öpmem gerek.
Akşama kadar evde oturuyorum devamlı bilgisayar başındayım çünkü içimden hiç bişey yapmak gelmiyo şimdi bana çık dışarı arkadaşlarınla gez, sinemaya git vs. gibi şeyler söylyceksiniz ama bunların hiç birini yapmak istemiyorum zaten 1 tane bile arkadaşım yok yerimden kıpırdamak dahi istemiyorum devamlı uyumak istiyorum gitar kursuna başlycam çok istiyorum ama bi yandanda gitmek istemiyorum. Rüyayla gerçeği karıştırıyorum mesela geçen uyandım anneme' oh sonunda en sevdiğim yemeği yapmışsın' dedim gittim baktım yemek yok daha sonra rüyamda gördüğümü anladım.
Bunlar için 15 günde bi psikologa gidiyorum durumumun ciddi olduğunu ama iyileşiceğimi söledi. En kötüsüde tehdit edilme korkusu. Küçüklüğümde sapık bi adam vardı devamlı şeyini gösterirdi psikolojimi bozdu benim şuan hala ailemize girmeye çalışıyo babamla konuşmaya çalışıyo anneanneme her gittiğimde o pisliği görmek zorunda kalıyorum. Rüyalarıma giriyo artık belkide bu yüzden tehdit edilme, tecavüz edilme korkum var bilmiyorum. Aşırı sinirli biriyim sinirlendiğimde annem bile korkar benden gözüm karadır her şeyi yapabilirim o anda. Sinirlendiğimde nefes alamıcak duruma geliyorum o an benim zıttıma gitseler öldürebilirim. Bunların hepsi bi araya toplanınca çekilmez bi insan oluyorum. Ben eskiden çok neşeliydim eğlenceliydim çevrem çoktu eve girmezdim şimdi neden böle oldum ben anlamıyorum. Hafta sonları kuzenim gelir yanıma onla eğleniriz film izleriz başkada kimse yok.![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Ben okb hastasıyım kişilik bozukluğum takıntılarım var dışarı çıkmak istemiyorum çünkü bütün insanlar benim hakkımda konuşuyomuş, bana bakıyomuş gibi hissediyorum tehdit edilme ve tecavüz edilme korkum var. Yolda bi erkek görsem bekliyorum önümden yürüsün diye, insanlardan nefret ediyorum sanki hepsi bi kötülük peşindeymiş, bana zarar vericeklermiş gibi.
Çevremdekilere zarar vermekten çok korkuyorum panik atağım var toplum içinde konuşamıyorum kendimi ezik aşağılanmış gibi hissediyorum.
Bunların haricinde takıntılarım örnek olarak durup dururken 100'e kadar saymam gerektiğini düşünüyorum ve oturup sayıyorum mesela geçen gün dışarı çıktım asansörden indim birden aklıma geldi yukarı tekrar çıkıp kapıya dokunucam dedim yarı yoldan döndüm gittim kapıya dokundum tekrar indim aşşağı. Çok iğrenç bişey bu yapmassam dişlerim sıkışıyo resmen
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Akşama kadar evde oturuyorum devamlı bilgisayar başındayım çünkü içimden hiç bişey yapmak gelmiyo şimdi bana çık dışarı arkadaşlarınla gez, sinemaya git vs. gibi şeyler söylyceksiniz ama bunların hiç birini yapmak istemiyorum zaten 1 tane bile arkadaşım yok yerimden kıpırdamak dahi istemiyorum devamlı uyumak istiyorum gitar kursuna başlycam çok istiyorum ama bi yandanda gitmek istemiyorum. Rüyayla gerçeği karıştırıyorum mesela geçen uyandım anneme' oh sonunda en sevdiğim yemeği yapmışsın' dedim gittim baktım yemek yok daha sonra rüyamda gördüğümü anladım.
Bunlar için 15 günde bi psikologa gidiyorum durumumun ciddi olduğunu ama iyileşiceğimi söledi. En kötüsüde tehdit edilme korkusu. Küçüklüğümde sapık bi adam vardı devamlı şeyini gösterirdi psikolojimi bozdu benim şuan hala ailemize girmeye çalışıyo babamla konuşmaya çalışıyo anneanneme her gittiğimde o pisliği görmek zorunda kalıyorum. Rüyalarıma giriyo artık belkide bu yüzden tehdit edilme, tecavüz edilme korkum var bilmiyorum. Aşırı sinirli biriyim sinirlendiğimde annem bile korkar benden gözüm karadır her şeyi yapabilirim o anda. Sinirlendiğimde nefes alamıcak duruma geliyorum o an benim zıttıma gitseler öldürebilirim. Bunların hepsi bi araya toplanınca çekilmez bi insan oluyorum. Ben eskiden çok neşeliydim eğlenceliydim çevrem çoktu eve girmezdim şimdi neden böle oldum ben anlamıyorum. Hafta sonları kuzenim gelir yanıma onla eğleniriz film izleriz başkada kimse yok.
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)