takintilarim :'(

Coğu kişinin dediği gibi, tedavi olmak lazım.
Yoksa çok zor olur.

Bazen disardayken kafede filan yemek yediyimizde kizlarin eşime baktigini goruyorum. ( Esim cok yakisikli bir erkek ) Eşim zerre bakmaz. Hatta ben eşime gulerek anlatirim baktiklarini.
Bu kadar kiskanc olmak gorduyunuz gibi sadece evliliyinizi bitirir.

Ilacli olsun bence tedavi,demekki psikolog yeterli gelmiyor beynin yapisi bozulmuş daha dogrusu beyindeki hormonlarin isleyisinde bir sorun var demekki bence siz iyi bir psikiyatr a gidin. Hem ilac hem psikolog 2si bi arada olsun yani

Yani sizin yazdıklarınıza nasıl da özgüvenli kadınlar yorum yapmışlar öyle maşallah ;hiç biri hiç kıskanmamış hep kıskanılmışlar :))

Kırıcı yorum yapmayın demenize rağmen sizi algılayamayanların ,empati kuramayın yorumlarına aldırmayın ne olur.

Evet hepimiz zaman zaman kıskanıyoruz bazen güven sarsıcı yaşadıklarımızdan dolayı bu eylem iç güdüsel gelişiyor bazen gerçekten elimizde olmayan sebeplerden ;çocukluk dönemi kalıntıları olarak temel sebepleri muhakkak vardır.

Kendinizi hastalıklı bi insan gibi düşünmeyin hastayım ben demeyin çünkü burada psikiyatri servisine yatırdı bazıları sizi.Yorumunuzda bir yerde yazdığınız tam da o sebeple sanki;çocukluk döneminde yaşadığınız aile karmaşası arada kalma sevgi aidiyet duyguları yoksunluğundan eşinizin sizi sevmesinden vazgeçme korkunuz var.

Tüm kadınlar iç sesle konuştuğunda hiç biri kendinden cok daha güzel bi kadını görüp ona iç geçirmesini istemez .Yaşınız itibari ile de biraz daha çocuk ruhlusunuz eşiniz duygularının kontrolünü bu şekilde sağlayacağınıza inanmışsınız .Oysa sizin yanınızda değilken buna asla engel olamıyorsunuz.(işe gitme vs)Siz yokken dışarıda canlı olarak zaten tüm kadınları görüyor bunun bi sonunun olmadığını idrak edeceksiniz zamanla.

Kıskançlık duygusu tamamen törpülenemez en azından ona belli etmeden onu bunaltmadan içinizde yaşayın biraz.Mesela onu kıskandıkça kendinİze daha cok bakım yapın daha cok güzel giyinin daha tatlı daha zarif daha kibar konusun mesela onunla.Her zaman ki halinizden faklı farklı bi kadın gibi.Sanki cok sexy şuh kadın gibi jest ve mimikleriniz biraz daha farklı kullanarak.Eşiniz dikkatini çekecek kadar.Yani size uzun uzun baksın bi farklı gelin ona .O duygu kendinizi daha iyi hissettirecek.(Bu anlatmak istediğim bi kaç cümle ile anlatabileceğim bi şey değil soytarı gibi olup rol yapın demiyorum :)Yine aynı siz olacaksınız ama tavrınız edanız farklı olacak )

Kendinizinde bi kadın olduğunu unutmayın ;kadın daha cok kıskanılası bi varlıktır bi kadının erkeği kıskanması erkeğin kadını kıskanmasından maalesef itici duruyor . Siz onu kıskanarak ve ona belli ederek cazibenizi yitiyorsunuz bunları düşünün .

Cok masum geldi yazınız ve burada sizi üzecek yorum yapanlara bile cok masum cevaplar verişiniz size uzun uzun yazmama sebep oldu .Belki biriniz yazdığı birsey hayatımı değiştirecek yazmışsın çaresizliğini yürekten hissettim umarım bi nebze dokunabilmişimdir sana .

Benim eşim sarışın mavi gözlü, güzel bir yüzü var. Çok yakışıklı bir erkek. Bir ortama girince hemen dikkat çeker. Kızlar devamlı eşime bakıyor. Bunu eşime söylediğimde kim baktı farketmedim bile diyor, bize ne bosver diyor. Kızlara bakmıyor. Ben de eskiden çok kiskanirdim, hala biraz kiskaniyorum ama sizin kadar değil. Iki çocuğumuz var güveniyorum eşime, bir hatasını görmedim şimdiye kadar.Allahtan korkarım yapmam öyle birşey bana güven diyor . Size tavsiyem şöyle düşünün ben hep bu şekilde azalttim kiskancligimi. Eşim beni beğendi beni seçti benimle evlendi. O kadar kız arasından beni beğenip benimle evlendi, Ben ona aitim o bana ait. Kocama bakanlar avcunu yaladı. O beni sevdi beğendi ve evlendi bitti. Devamlı bunu söyleyin kendinize rahatlicaksiniz zamanla. Nikah sende, sevgisi sende, diğer kızlar dış kapının dış mandalı, en fazla eşine uzaktan baktıklarıyla iç geçirdikleriyle kalırlar. Koca senin koca. Kocana güven canım, birbirinize sımsıkı baglanın. Kimse sizi yıkamasın!!!

Son düzenleme:
nasil iyi geldiniz bana anlatamam. evet caresizligimden kotu cevaplara bile dayanacak gucum yok beni o kadar iyi anlamissinizki Allah sizinde önünüze mukemmel iyilikler cikartsin. yazinizi okurken gozlerim yaşardı. Allahim dedim tamam bu kotu bir hastalik bendeki ama beni anlayan biri cikti sonunda. ne desem bilemiyorum size yazdiklarinizdan cok etkilendim cok rahatladim Allah maddi manevi şifayı kimin eline kimin diline koyar bilinmez. bende bu yuzden buraya yazmistimki belki bir kisinjn bir kelimesi beni duzeltir diye. ama cogu kisi biz ne dicez sana sen hastasin gibi konusmus. olsun ne diyeyim benim gönlüm temiz allahta karsima temiz insanlar cikartiyo sizin gibi. cok tesekkur ederim..

cok tesellur ederim. gercekten birilerine danışıp akil almak cok ise yariyor. dediginiz gibi esime yuvama sımsıkı sarilicam kendimdeki bu sorunu cozucem. siz ve sizin gibi destek olanlar sayesinde tekrar umut doldum ve tekrar ayaga kalkmaya cesaretlendim... allah razi olsun karşınıza iyilikler cikartsin..

Amin canım. Allah cümlemizden razı olsun. Eşin seni beğenmese sevmese seninle bir ömür geçirmeyi istemese seninle evlenmezdi, o kadar kız arasından seni seçmiş. Kendinize ve eşinize güzel mutlu bir hayat verin. Güvenin eşinize. Mutluluklar dilerim canım

Bir iş bulun kendinize odak noktanızı değiştirin ben eski ilişkimde çok fazla böyleydim ama güvenmememde onun etkisi çoktu, nitekim bitti işte. eşinizin de davranışlarında problem olabilir. Bu sorunu anca beraber çözersiniz ve sizin de acilen meşgale bulmanız lazım

Bende kıskancım ama sizinki bayağı abartı gibi geldi bana.. Kendinize gelin.. Kocanız o sizin sonuçta sizi seçmiş daha ne olsun aranızda iyiyse bence ABARTI duygularınızı bastırın .. birbirinizi üzmemek adına..

Eşiniz malınız değil ki o da bir insan o sizi böyle daraltsa ne yapardınız ? Empati kurun biraz.Ikiniz ayrı bireylersiniz herkesin yaşam alanı farklı biraz saygı duyun nefes alsın adam

Sizi bi guzel aldatsin 1 aya biseyciginiz kalmaz..

Yapmayin bunu kendinize dünyanın merkezinde sadece esiniz yok kendinizi dusunun biraz baska islere yonelin

Sevgili konu sahibi bu böyle gitmez. Kocanıza bi şeyleri yasaklayarak kadınlara bakmasını veya sizi aldatmasını engelleyemezsiniz. Yanınızdan mini etekli seksi güzel nice kadınlar geçecek. Sürekli tetikte mi olacaksınız. Böyle yaşanır mı?
Yasak her zaman caziptir ki kocanız bulunmaz hint kumaşı mı?
Neyse bence sizin için en iyi çözüm psikolojik destek. Ayrıca 2-3 kere psikoloğa gitmekle düzelemezsiniz. Psikoloji bu kadar basit değil :) Kendinize yeniden işinin ehli bir psikolog bulun. O sizi yönlendirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…