Peki tv izlediğinde ne hissediyorsunki yada yanından bi bayan geçtiğinde ne olabilir ,bide eşine güvenmiyormusunherkeze hayirli geceler.. cok sıkıntıdayim 2 yillik evliyim ama kocami asiri derece kıskanıyorum bunun takinti oldugunun farkındayim pskologoda kac kere gittim yinede duzelemiyorum tv izlese deliriyorum asla izlemesin diyorum bi kadinin yakınından gecse cok kotu oluyorum nolur kırıcı cevap vermeyin yenmek istiyorum cunku yenmezsem kocam bosanmak istedigini soyledi ciddi ciddi aileler toplandi bosaniyodu benden cok boguldum dayanamiyorum dedi. baska hicbir sıkıntımiz yok ama bu takintim benide mahvediyo kocamida nolur sizin tecrubelerinize ihtiyacim var evliligim bitecek kocami cok seviyorum belki birinizin yazdigi birsey hayatimi değiştirecek bilinmez
Hayatı zindan ediosunuz eşinizede kendinizede .Zaten binbir türlü inişi yokuşu var ömrün en yakınınıza böyle yaparsanız adam boğulur.Ne sevgi ne saygı kalır.Tedavi olun .Başka şeylerle uğraşın.Kendinize hobbler edinin.Ayrıcabu sevgi deil.Sevgi böyle olmaz.Sevgi saygıdan geçer.herkeze hayirli geceler.. cok sıkıntıdayim 2 yillik evliyim ama kocami asiri derece kıskanıyorum bunun takinti oldugunun farkındayim pskologoda kac kere gittim yinede duzelemiyorum tv izlese deliriyorum asla izlemesin diyorum bi kadinin yakınından gecse cok kotu oluyorum nolur kırıcı cevap vermeyin yenmek istiyorum cunku yenmezsem kocam bosanmak istedigini soyledi ciddi ciddi aileler toplandi bosaniyodu benden cok boguldum dayanamiyorum dedi. baska hicbir sıkıntımiz yok ama bu takintim benide mahvediyo kocamida nolur sizin tecrubelerinize ihtiyacim var evliligim bitecek kocami cok seviyorum belki birinizin yazdigi birsey hayatimi değiştirecek bilinmez
Ben de böyle düşündüm. Çok güzel yazmışsınız..Eger esiniz daha once sizin guveninizi sarsacak bi sey yapmamissa bu durumu ozguven eksikligine bagliyorum ben. Tvdeki kadinlarda ya da yoldan gecerken kiskandiginiz kadinlarda olup da sizde olmayan fiziksel ozellikler mi rahatsiz ediyor sizi? Eger oyleyse ufacik bir degisiklik bile ozguveninizi arttirmaya ve "esim beni begeniyor, onlari degil, kiskanmama gerek yok" seklinde dusunmenize yardimci olabilir.
Yok durum bununla da ilgili degilse acilen psikologa gidip tedaviye baslamaniz gerekiyor.
Unutmayin bosanirsaniz esiniz bu baskidan kurtuldugu icin rahatlamis hisseder ve tekrar bir araya gelmek istemez ancak siz o sizden uzaklastikca daha da takintili hale gelirsiniz ve unutmaniz zorlasir. O yuzden bir an evvel sorunu cozup mutlu olmaya bakin. Allah yardimciniz olsun.