- 17 Ocak 2019
- 167
- 565
- 41
Yani çok uzakta aramaya gerek yokmuş bu dedikleriniz sebep oldu belki.Bir uzmana görünseniz psikolog gibi.Zorlanmadan atlatabileceğinize inanıyorum çünkü böyle giderse korktuğunuz başınıza gelecek.tesekkur ederim. bilmiyorum belki cocukluktan.. annem babam bosandi annem.baskasiyla evlendi sonra o evlendiği vefat etti annem bidaha evlendi babam evlendi cok ortalarda kaldim ben.. belki bunlar beni boyle yaptı bilmiyorum..
Canım çok dolmuşsun sen.Senin eşin ne yapıyor ki bu denli doldun.
Ne deyim inşallah sizin hayatınız daki kişide bunşekilde size yaptıklarından pişman olur üzülür ve düzelmek için çagreler arar..Hayatımdaki kişiye de bu şekilde davranan tüm kişilere de patlıyorum.
Her şeyin farkında madem tedavi olacak ve düzelmeye niyeti yoksa kimsenin ömrüne sebep olmayacak böyle insanlar.
Bir adam yapmış olunca boşan bu psikopatı çekme deniyor ama kadın olunca ne ılımlı olunuyor maşallah. Ayrımcı değilim.
Anlamıyorum böyle insanları.
Sevdiğine zulmün adını aşk koymuşlar.
Adam ne noktaya gelmiş faydası olsa çoktan olurdu. Mutlu edemeyen bari özgür bıraksın çeksin ellerini yahu.. Yazıktır!
Niye ama? Bunu tetikleyen ne? Adaam manyak yakışıklı, kendinizi mi yetersiz buluyorsunuz?hepiniz dediklerinizde haklisiniz bu bende onceden yoktu evlendikten sonra oldu ve asla baska hicbirseye karsi kiskancligim yok. ilk senede icinde kadin spker olan haber dahi asla asla izlettirmezdim o kadae kötüydüm simdi yinr bi kac dizi izliyor eskisi kadae degilim ama hala daha var eskisi kadar belli etmiyorum ama tam anlamiyla kurulamadim. agir yorum yapanlar kimse basina gelmeden bilemez.. buda bi hastalik..
Amaan ne çocuğu sakın ha. Böyle sorunlu çiftlerle evliliklerde çocuk asla yapılmamalı. Yanlış bir tavsiye benceÇocuk olunca geçer hepsi.
Tabi önce tedavi olun , sonra çocuk yapın ,bakın bakalım vakit kalıyormu kıskanmaya,takip etmeye vs vs
beni anlayan biri Allah razi olsun..Ne deyim inşallah sizin hayatınız daki kişide bunşekilde size yaptıklarından pişman olur üzülür ve düzelmek için çagreler arar..
Olmazsa da boşanır ellerini üstünüzden çekeer.
Şu araya pişmanlıkla bir erkek bile yazmış olsa idi fikrim değişmez tedavini yarım bırakma gerekirse dr dr gez Kndini odalara kapat vs. ama düzelt evliliğini kurtar derdim.
Olmuyorsa hemen boşan senin gbi pskopatı kim çeker yahu demek kolay.
Emin ol kimse kimsenin çektiğini bilemez.
Bu davranışların altında ne tramvaların yaşandığını da bilemeyiz.
“ sizin bir cümleniz , yazdığınız birşey bile bnm hayatınımı değiştirebilir” diyor konu sahibi..
Bı kadar da yardım dilenen birisine agır konuşmanın gereği Yok tabi ki !!
Allah yardımcın olsun canım.Valla benimki farklı takıntılı dünya hep onun istediği gibi dönecek. Evlilik onun sözü geçtikçe güzel yürüyecek.
Söz dinlemeyince vay sen ne biçim eş. Tamam anlasamiyoruz ayrılalım deyince vay sen işte busun birakmiyorum hadi bakalım.
Böyle kıskançlık adına dangozca sorunlar çıkarsa bir yerde elimde kalırdı. Tv izleme adamın yanından yürüme bakma ohooo valla böyle dışardan konuşması kolay. Çeken bilir. O yuzden ben adama üzüldüm en çok asıl çaresiz o. Sevmese bu kadar da dayanmaz ama sevdiğinden eziyet görmek çok zor.
Hic iyi degil bu kiskanclik! Bende kiskaniyodum 1 sene sürdü sonra güvenmeye basladim esimi sıkmıyorum eskisi gibi artik tam tersi döndü esim beni kiskanmaya basladi kiyafetlerime kadar yine de takmadim ne giydiysem onu giyiyorum, o da 1 seneye sürdü sonra bana güvenmeye basladi.. esinizi sıkmayin bogdukca kacacak delik ararherkeze hayirli geceler.. cok sıkıntıdayim 2 yillik evliyim ama kocami asiri derece kıskanıyorum bunun takinti oldugunun farkındayim pskologoda kac kere gittim yinede duzelemiyorum tv izlese deliriyorum asla izlemesin diyorum bi kadinin yakınından gecse cok kotu oluyorum nolur kırıcı cevap vermeyin yenmek istiyorum cunku yenmezsem kocam bosanmak istedigini soyledi ciddi ciddi aileler toplandi bosaniyodu benden cok boguldum dayanamiyorum dedi. baska hicbir sıkıntımiz yok ama bu takintim benide mahvediyo kocamida nolur sizin tecrubelerinize ihtiyacim var evliligim bitecek kocami cok seviyorum belki birinizin yazdigi birsey hayatimi değiştirecek bilinmez
hayir calismiyorum dogru diyosunuzÇalışıyor musunuz? Bi uğraşınız olmadığı zaman böyle takıntılardan kurtulmak zor olur
Tavsiye değil ,olacak olanı söylüyorum..Amaan ne çocuğu sakın ha. Böyle sorunlu çiftlerle evliliklerde çocuk asla yapılmamalı. Yanlış bir tavsiye bence
Zaten farkındaysanız önce tedavi olun yazmışım.yok lütfen çocuğu onermeyin çünkü konu sahibi ciddi sekilde hasta bu sefer bütün kıskançlığını çocuğuna yoneltenler oluyor hatta o derece ki bir belgesel izlemistim uzun zaman oldu adini hatırlasam yazardim boyle kadinlar bebek dogduktan sonra kocasının çocuğu sevmesini kiskanip hatta kiz cocugu olursa is daha vahimlesiyor kocasindan kiskanip cocuga dusman olan kiziyla rekabet eden anneler olabiliyormus o yuzden acilen tedavi olmali