takintilarim :'(

tesekkur ederim. bilmiyorum belki cocukluktan.. annem babam bosandi annem.baskasiyla evlendi sonra o evlendiği vefat etti annem bidaha evlendi babam evlendi cok ortalarda kaldim ben.. belki bunlar beni boyle yaptı bilmiyorum..
Yani çok uzakta aramaya gerek yokmuş bu dedikleriniz sebep oldu belki.Bir uzmana görünseniz psikolog gibi.Zorlanmadan atlatabileceğinize inanıyorum çünkü böyle giderse korktuğunuz başınıza gelecek.

Canım çok dolmuşsun sen.Senin eşin ne yapıyor ki bu denli doldun.

Valla benimki farklı takıntılı dünya hep onun istediği gibi dönecek. Evlilik onun sözü geçtikçe güzel yürüyecek.
Söz dinlemeyince vay sen ne biçim eş. Tamam anlasamiyoruz ayrılalım deyince vay sen işte busun birakmiyorum hadi bakalım.
Böyle kıskançlık adına dangozca sorunlar çıkarsa bir yerde elimde kalırdı. Tv izleme adamın yanından yürüme bakma ohooo valla böyle dışardan konuşması kolay. Çeken bilir. O yuzden ben adama üzüldüm en çok asıl çaresiz o. Sevmese bu kadar da dayanmaz ama sevdiğinden eziyet görmek çok zor.

‘O kadar psikoloğa gittim fayda etmedi’ bu tarz şeyleri kesinlikle kabul etmiyorum. Kaç seans gittiniz söyler misiniz lütfen? Yılmadan, bıkmadan seanslarınıza devam edeceksiniz, olmadı mı terapistinizi değiştireceksiniz, kendiniz gidip kitaplar alıp okuyacaksınız ve bunu halledeceksiniz. Çünkü bunu yenenler var, bir şeyi tek bir kişi bile başarmışsa herkes yapabilir.

Ne deyim inşallah sizin hayatınız daki kişide bunşekilde size yaptıklarından pişman olur üzülür ve düzelmek için çagreler arar..
Olmazsa da boşanır ellerini üstünüzden çekeer.
Şu araya pişmanlıkla bir erkek bile yazmış olsa idi fikrim değişmez tedavini yarım bırakma gerekirse dr dr gez Kndini odalara kapat vs. ama düzelt evliliğini kurtar derdim.
Olmuyorsa hemen boşan senin gbi pskopatı kim çeker yahu demek kolay.
Emin ol kimse kimsenin çektiğini bilemez.
Bu davranışların altında ne tramvaların yaşandığını da bilemeyiz.
“ sizin bir cümleniz , yazdığınız birşey bile bnm hayatınımı değiştirebilir” diyor konu sahibi..
Bı kadar da yardım dilenen birisine agır konuşmanın gereği Yok tabi ki !!

Niye ama? Bunu tetikleyen ne? Adaam manyak yakışıklı, kendinizi mi yetersiz buluyorsunuz?

Hayır dünyada son kalan erkek oymuş gibi davranış sergiliyorsunuz. Son erkek, başka kadınların varlığından haberdar olmasın.

Bencede eşiniz boşanmalı psikolojada giümişsiniz ama çözüm olmamış tedavi edilemiyor demek ki öeya siz istemiyorsunuz. Boşanmak en doğrusu gibi

Çocuk olunca geçer hepsi.
Tabi önce tedavi olun , sonra çocuk yapın ,bakın bakalım vakit kalıyormu kıskanmaya,takip etmeye vs vs
Amaan ne çocuğu sakın ha. Böyle sorunlu çiftlerle evliliklerde çocuk asla yapılmamalı. Yanlış bir tavsiye bence

Zorla aldattıracaksın kendini
Şahsi düşüncem zorlama
Burda sihirli değnek yok senin elinde
Kendine telkin et saçmalıyorum diye

beni anlayan biri Allah razi olsun..

Allah yardımcın olsun canım.

Sen kendi kıskançlığını yönetemiyorken biz sana nasıl yardım edebiliriz ki? Bu senin içinde olan bir şey, yaşayan sensin kaybetmek istemiyorsan farkına varıp yol alırsın

Neden yanı niye ? Bir tane benim başımda vardı usandım bıktım. Dışarı çıksam benden çok etrafta biri bana bakıyormu diye göz kesiyordu nefret ettim hiç bir yere tek başıma gidemiyorum biri bakacak diye dışarda yemek yerken gözümü yemekten ayırsam etrafa deli gibi bakar kıskanılmak değil hastLık bu. Vazgeçin lütfen vallahi adam kaçacak yer bulamıyordur kendine yazık

simdi bu yaziyi kocaniz yazsa ben de bir kadin olarak cevap versem ya da kocaniz yolda yururken yanindan gecsem yanlis numara olarak kocanizi arasam kocanizi elinizden almaya mi calisiyor olacagim?

Hic iyi degil bu kiskanclik! Bende kiskaniyodum 1 sene sürdü sonra güvenmeye basladim esimi sıkmıyorum eskisi gibi artik tam tersi döndü esim beni kiskanmaya basladi kiyafetlerime kadar yine de takmadim ne giydiysem onu giyiyorum, o da 1 seneye sürdü sonra bana güvenmeye basladi.. esinizi sıkmayin bogdukca kacacak delik arar

Psikolağa ne kadar süre gittiniz de işe yaramadığına karar verdiniz?

Çalışmıyosunuz tüm gün tek başına kalıp akşam eşiniz gelince hepten ona sarıyosunuzdur. İşe girin ya da gün içinde kendinizi yoracak oyalayacak bi aktivite edinin akşama yorulmuş olursunuz en azından :)

Amaan ne çocuğu sakın ha. Böyle sorunlu çiftlerle evliliklerde çocuk asla yapılmamalı. Yanlış bir tavsiye bence
Tavsiye değil ,olacak olanı söylüyorum..
Çok sever kadınlarımız ,sorunlu evliliğe birde çocuk eklemeyi..hani kurtarıcı gözü ile bakarlar sonra herşey daha beter olur..eninde sonunda yapacak,bari yapsında zamanı çocuk doldursun.

Zaten farkındaysanız önce tedavi olun yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…