takintilarim :'(

ayy bende cok istiyorum oyle olmayı bazen dediginz gibi rahat oluyorum o anlarda normal dusunebiliyorum ama bazen oyle bi oluyorumki dusunme yetkimi kaybediyorum sanki
Sosyal hayatın var mı okul is falan evde durdukca daha beter oluyor bu duygu gerçekten senin kafanda dediğim gibi bende senin gibiydim bi diziyi izlediği için evden gitmiştim şimdi umrumda değil üç noktada birsey olmadığı sürece eşlerin kendilerine ait özel alanları olmalı.
Mesela kendinden ödün vererek başla için içini yesede bırak baksın tvde ki kadına böyle böyle umursamayacaksin düşünsene seni seçmiş seni Seviyor diyelim ki birini beğendi seni aldattı (bu çok uc noktada bir örnek ama ) ne olacak hayatın sonu mu ?
Eşini hayatının merkezine koyma eğer birine art niyetle baksa bile o kaybeder üstelik sürekli bakiyosun baktın ben gördüm dersen Afedersin eşşek aklına karpuz kabuğu sokarsin empati kur .
Sürekli sana baskı yapsa esin nasıl olsa guvenmiyo der bakarsın demi sen böyle yaparak eşine dışarıyi ilginç hale getiriyorsun kendinden bu takıntı dan ödün ver lütfen biraz içinde tut surat asma küsme dile getirme ileride senden bosanir başka kadınla görürsen daha da hastalıklı hale gelirsin .

ben bunu kendimi övmek aman bak ben bunu yaptim demek icinde yazmadim asla cunku inanin kendime kiyafet dahi almiyorum o derece maddi zorluk cekiyoruz su anda ama kendime bi soz verdim hersey olur gecer ama ruh sağlığım iyi olmali ben mutlu olmaliyim ki evime esime cocuklarima da mutluluk vereyim bu herşeyden onemli konu sahibinin de yapmasi gereken bu israrla tedavisine devam etmek ve iyi olmal mutlu olmak icin bir adim atabilmek gerisi zaten geliyor

Birkaç kişi daha yazmış; lütfen öncelikle güvenilir bir psikiyatriste gidin, sonra gerekirse psikiyatristinizin yönlendirmesi ile psikoloğa gidin. Bir de birkaç kere psikoloğa gittim diye de olmaz, düzenli gitmeniz gerekmiyor mu? Psikoloğunuz böyle bir şey söylemedi mi?

Yeni evli sevgili olsan gene bi nebze anlarimda:) cocuklardan sonra bile bu kadari gercekten cok fazla..

Sizinkisi çok ilginç bir takıntı gerçekten.Temizlik takıntılıları gibi artık alıştığımız bir huy değil.Ama takıntıların ortak özellikleri bir tetikleyicisi olmasıdır.Sizde de mutlaka pimi çeken birşey oldu.Bu eşinizden tamamen bağımsız olabilir.Kıskanma ile bile alakalı olmayabilir.Piminizi neyin çektiğini bulup patlamadan önce kurtulmalısınız.Geçmiş olsun.

destek olan herkeze cok tesekkur ederim. bu konuyu açmamdaki amac kocamin gercekten ne kadar bunaldigini anlamakti. kac kisi neler yazmis neler bu kadar kisinin dediklerini dinlemeyip kendi kafama gore gidersem zaten hiçbirseyimde hayir gelmez. buraya bu konuyu actim evet. kim kendini kötülemek asagilamak isterki? ben suan bunu yaptiysam kendimede bir ders vermek amacli yaptim..

tesekkur ederim. bilmiyorum belki cocukluktan.. annem babam bosandi annem.baskasiyla evlendi sonra o evlendiği vefat etti annem bidaha evlendi babam evlendi cok ortalarda kaldim ben.. belki bunlar beni boyle yaptı bilmiyorum..

Allah yardım etsin eşine de sana.
Senin içinde çok zor bir durum sürekli bunları düşünerek ömür geçmez .
Kendini frenlemeye çalış, tedaviyi tekrar dene , eşini kaybettikten sonra çok pişman olursun...

Eşinizi bunaltarak kendinizden daha çok soğutuyorsunuz. Ki boşanmak istediğine göre soğumuş bile..

Eşini kıskanmak bir nebze tamam ama aşırısı can yakar. Yanyanayken huzur duymadığı insanla aynı evde yaşamak zûl gelir insana..

Hiç unutmam eski bir erkek iş arkadaşım yeni evlenmişti. Yanyana çalışıyorduk.. Ama eşi o kadar kıskançmış ki işyeriyle ilgili detay verirken benim için aynı birimde olduğu halde başka katta çalışıyor demiş.
Bir gün o telefonda konuşurken ben de başkasıyla konuşuyordum. Ortam sessizdi benim sesimi duyunca gayet sert "karı mı var orada?!" dediğini duydum. Ama duyduğumu belli etmedim. Hakaret resmen..
Düşün eşinin gözündeki eş profilini. Adam sanki çalışmaya değil kadınlarla takılmaya gelmiş gibi. Ki burada diğer kadınlara yapılan hakarete değinmiyorum bile.

Eşinizle yanyana yürürken başkasına bakmamasını ne derece engelleyebilirsiniz ki? Ayrıca neden engellensin? Ben bile bakarım güzel görünce.
Tatillerde kaç defa önümüzden geçen fiziği güzel kadın için "hımm güzel kadınmış" demişimdir. Birbirimize bakıp güleriz.
Eşime "gördüğünü biliyorum ben de takdir edecek kadar kendime güveniyorum" mesajı veririm..

cokk guzel anlatmissiniz cok dogru. benm artik biraz onu hirakip kendime zaman ayirmam gerekiyo ben galiba hayatimin merkezi yaptim kocami ondan kendi basima bisi yapamiyorum.. aktiviteye ihtiyacim var yenilige ihtiyacim var sanirim.. simdi ilk olarak ehliyetimi alicam sonra gidip kuaforde guzel bi boya bakim ysptiricam sonra yuzme kursuna yazılicam.. yrni bir sayfa acmak istiyorum..

Özgüven eksikliği sanırım problem...

Kendinizi herkesten değerli güzel bakımlı görmeye çalışın... Kendinize özen gösterip bakımlı çekici bir bayan oldugunuzu gördüğünüz an karşı taraf bu değişimi fark edip roller değişmiş bile olabilir...

Bu yorum çok ağır olmuş ama !!
Zaten hasta olduğunun farkında..
Hayatınızda ki kişiyi örnek göstererek, size yapmıs olduğunu olumsuzlukları bayana patlayarak öcünüzü almış olmuyorsunuz.

Hayatımdaki kişiye de bu şekilde davranan tüm kişilere de patlıyorum.
Her şeyin farkında madem tedavi olacak ve düzelmeye niyeti yoksa kimsenin ömrüne sebep olmayacak böyle insanlar.
Bir adam yapmış olunca boşan bu psikopatı çekme deniyor ama kadın olunca ne ılımlı olunuyor maşallah. Ayrımcı değilim.
Anlamıyorum böyle insanları.
Sevdiğine zulmün adını aşk koymuşlar.
Adam ne noktaya gelmiş faydası olsa çoktan olurdu. Mutlu edemeyen bari özgür bıraksın çeksin ellerini yahu.. Yazıktır!

Canım çok dolmuşsun sen.Senin eşin ne yapıyor ki bu denli doldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…