takintilarim :'(

eğer fake değilseniz gidin bir kliniğe yatın ve tedavi olun ciddiyim.bir de türkçe kursuna gidin gözüm kanadı okurken.

ayy bende cok istiyorum oyle olmayı bazen dediginz gibi rahat oluyorum o anlarda normal dusunebiliyorum ama bazen oyle bi oluyorumki dusunme yetkimi kaybediyorum sanki

Bunu engellemek yalnızca sizin elinizde. Takıntılarınıza piskolojik destek bile fayda etmediyse burada yazılan hiçbir şeyde fayda etmez. Bende, o da, diğeride kocalarımızı seviyor ve kıskanıyoruz. Ama bu kadar sıkıya kimse gelemez. Aynı şekilde size davrandığını düşünün? Onu sevdiğiniz halde hayatından tamamen çıkması mı daha mutlu eder sizi yoksa kendinize çeki düzen vermeniz mi? Mecbursunuz bir şekilde.

sevişme sahnelerinde ya da seksi karakter varsa ben de gıcık olurum yaaa gözünü falan kapatırım :))

konu sahibi kendi özgüveniniz düşmüş bunu yükseltmenin yolunu bulun. işiniz yoksa çalışın kilonuz varsa verin bakım yapın vs

Benim de böyle bi tanıdığım var tv ye baktırmaz beraber bişey izlerken ekranda kadın göründüğünde adam hemen kafayı eğer bakamaz çünkü baksa burnundan getirir. Yanından bi kız geçse günlerce sen ona baktın kavgası yapar hatta bi kere çantasını toplayıp gitmeye kalkmıştı araba sürerken yanından kız geçti diye adama akıllı telefon kullandırmaz internete giremesin diye falan o derece. Yani kardeşim ben de ilk zamanlar kıskanırdım esimi ama bunun ceyregi kadar bile degil. Artık saldım çayıra bi de bunu mu kafama takayım. Rahat birak kendini bisey yapacak olan zincirlesen gene yapar karakteri bozuksa her türlü yapar zaten bu kadar niye sıkıyosun kendini niye yıpratıyosun

Bu durup dururken olmaz bence eşiniz bir şey yaptı ve siz ondan sonra böyle oldunuz.

cok sagolun cok dogru dediniz aslinda.. bitek ona degil banada eziyet bu durum

annemde bu sekilde diyor sen boyle degilsin inanamiyorum sana diyor ozguvenin bitmis kndini ezik hissediyosn diyo aslnda doğru yuzme kursuna yazilmayi dusunuyorum belki iyi gelirbana

Çocuk olunca geçer hepsi.
Tabi önce tedavi olun , sonra çocuk yapın ,bakın bakalım vakit kalıyormu kıskanmaya,takip etmeye vs vs

Daha önceki hayatınızda yada ilişkilerinizde bir güvensizlik yaşadınız mı? eşinize güveninizi sarsacak bir durum yoksa? çocukluk dönemine aile yaştınzda alakalıda olabilir yada sizde sorun kendinize güveninizi mi yok kendinizi beğenmiyorsunuz çünkü herhangi bir sebep yokken böyle davranmak çok zor sebebini en iyi siz bilirsiniz eğer siz mücedele etmeseniz psikologların size bir yardımı olamaz

Sebebi ne peki ? Yani eşiniz tv de bir kadın gördüğünde ne düşünüyorsunuz ? Sizi boşayıp gidip onunla evleneceğini mi ? Bakması neden bukadar rahatsız ediyor. Aynı şekilde siz tv de erkek görünce kanalı mı değiştiriyorsunuz ?

Bu yorum çok ağır olmuş ama !!
Zaten hasta olduğunun farkında..
Hayatınızda ki kişiyi örnek göstererek, size yapmıs olduğunu olumsuzlukları bayana patlayarak öcünüzü almış olmuyorsunuz.

Çocuk olunca geçer hepsi.
Tabi önce tedavi olun , sonra çocuk yapın ,bakın bakalım vakit kalıyormu kıskanmaya,takip etmeye vs vs
yok lütfen çocuğu onermeyin çünkü konu sahibi ciddi sekilde hasta bu sefer bütün kıskançlığını çocuğuna yoneltenler oluyor hatta o derece ki bir belgesel izlemistim uzun zaman oldu adini hatırlasam yazardim boyle kadinlar bebek dogduktan sonra kocasının çocuğu sevmesini kiskanip hatta kiz cocugu olursa is daha vahimlesiyor kocasindan kiskanip cocuga dusman olan kiziyla rekabet eden anneler olabiliyormus o yuzden acilen tedavi olmali

Bu yorum çok ağır olmuş ama !!
Zaten hasta olduğunun farkında..
Hayatınızda ki kişiyi örnek göstererek, size yapmıs olduğunu olumsuzlukları bayana patlayarak öcünüzü almış olmuyorsunuz.
evet ağır olmuş ama hakli aslinda şöyle ki düşünün haber izlemeniz imkansız sokakta rahat yürümeniz imkansiz her an tetikte olan biri var yaninda o kadar boğucu o kadar rahatsiz edici ki tahammul edilebilir değil asla inşallah ciddi bir tedavi görür yoksa eşi bosanmak istemekte cok hakli malesef gercek bu

Mantıkli düsünün yeter...
Adam zaten sizin kocanız kıskançlık hissini içinizde bastirin.Buyuk kocaman bir nefes alin ve başka tarafa bakin böyle yapmazsaniz kiskancak bir kocaniz kalmiycani kendinize hatirlatin.Eşinizin buna itmiycek bir hareketi yoksa boş yere ne onu ne kendinizi bitirmeyin.Öz güveninizi kendinizi begenip begenmediginizi de bir gözden geçirin.Elinizdeki yuvanizdan saçma bi kiskançlik yuzunden kaybetmeyin

Evet bnde okudum bayanın yazdıklarını.
Eşine yaşattıklarını boşanma derecelerine geldiklerini.
Konuyu açan arkadaş zaten kendisi yazmış bunları.
Sizler şuan konu sahibinin eşinin yerine kendinizi koyup yorum yapıyorsunuz.
Bir de konu sahibinin yerine koysanız da öyle yorum yapsanız.

tamam kendimi onun yerine koyup birde yorum yapayim o halde bu ciddi bir rahatsizlik farkinda psikologa gittim ama faydasi olmadi deyip bu bir hastalik demekle yetiniyor hayir olmaz bunu kabul etmek cok saçma ugrasicaksin yorulucaksin sen bir insani boğuyorsun hayatini kisitliyorsum sonra da ama bu bir hastalik psikologa gittim faydasi yok deyip oturuyorsun simdi kendi durumumu anlatayim birde siz yorumlayin cok cok zorlu bir 3 sene gecirdim oyle ki ofke kontrolüm kalmamisti gozum karariyordu en ufak birseyde baktim durum esime cocuklarima yansiyor annem ve esimde dedi sen boyle degildin acilen terapist arastirmaya basladim haftalarca aradim ikna oldugum bir terapistle basladik 4 ay oldu ve ben inanilmaz derecede ilerledim bir sorun varsa çabalamak şart yorumum bu kadar umarim empati yaptigimi hissedersiniz

Evet şuan ki empatiniz çok güzel.konu sahibi arkadaşa cesaret vermek adına yaşadıklarını başınızdan geçenleri özetlemişsiniz.
İnşallah konu sahibi de sizin gbi Yılmadan, çok çabalayarak Doğru tedavisini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…