- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi missplayful
Ben olsam bende gitmezdim! Sen ozaman detayına kadar anlatma bence.. Zadece o tür yerlerden hoşlanmadığını söylesen ? Seninki yabancıydi hatırladığım kadarıyla değilmi? Onlar öyle yerlere takılmayı pek severler, onun yerine bazen insan gercekleri söylememesi daha hayirli oluyor. Onlar dalga gecer ve senin çok komplekssi olduğunu düşünüp duracak.. Bir daha bir tür böceklere karsı alerjin olduğunu söylesen ozaman onlar düşecek laf bulamazlar. Mezarlıklardan korkma! Yabancı mezarlığı bizim turk mezarlığı kadar korkunç degilki:s hata biz sık sık oraya ziyarete gideriz.. Çünkü okadar güzel süslüyor, özel eşyalar, siirler, resimler koyuyorlarki.. Çok saçma gelecek ama insansana huzur bile veriyor. İlk baslarda insan ürkeye bilir ama daha sonra alisir. Benim çalıştığım yer mezarlikla nerdeyse yan yana.. Sıcak havada bahçeye çıktığımda bir seyler bile yiyor hata sigaramı bile pufluyorum.. Turk mezarlığında asla yamamazdim.. Çünkü daha korkunç..
Yılanlardan bende çok korkarım ama her saniyede kafanda yılan...yılan dersen takıntı haline gelir...
Sanki senmi Zadece yılan, böceklerden korkuyorsun.. Bende çok korkarım mesella hata tiksinirim.. Biz takıntı haline getirsek bunları oohhh.. İsimiz var!!
Sevgiline bu yüzden paylaşacak birşeyin kalmaz.. Adam senden iyice bıkacak.. Yabancılar bizim gibi okadar ankayisdanda, nazdanda anlamazlar..:) aslında ben bu yabancı sevgili hakında senin gibi... Arkadaslardan tasfiye istecekdim.. Ama başka bir severe sorarım galiba artık.
Suslude olsa puslude olsa, beynim bas bas orasi mezarlik diye bagriniyor!