- Konu Sahibi missplayful
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bi arkadaşımın ablasında var panik atak onun anlattıklarıyla benzeşiyor şikayetlerin.. ama en çok yaşamış olduğun tecrübeyi merak ettim paylaşabileceğin bir şey mi :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napayim canim benimde karakterim korkak herhalde .... Hep birlikte ailesiyle kampa gitmek istediler. Ben kamp fln yapamam dedim nasil yaparim>>?? Boyle dag basi ormanlik gibi bir yer karanlikda olcak geceleri, yilani ciyan olur, hani kamp alani olsa neyse etrafta insanlar olsa korkmam ama dagin basi karanlik, tuvalet yok bisi yok.... Bizi orda kesseler kimsenin haberi olmaz. Acik acik soyledim bensiz gidin diye. Hep izledigim filmlerde oyle karanlik, kuytu yerlerde cinayet isleniyordu dedim, dalga gecip gulduler... Ben gitmem valla gitsinler . Ben sikayet etmek istemiyorum fakat bazen yapamaycagim seyleri teklif ediyolar.
sevgili imssplayfull,hassas bir dönemdesin..İnşallah sana şevkat gösteriyordur erkek arkadaşın...Orada aile olarak yalnızmısın?Nasıl gittin?Zor bir yaşam seçmişsin ,bence bunun etkileri...Depresyon yada obsesyon yönündne iyi bir psikiyatrise gitmelisin.Obsesyon için ilaçlar olur ve depresyonla beraber tedavi edilebiliyor,obsesyon azalıyor..Korkular azalıyor..Ama yan etki yapmayan ilaç bulman için birkaç deneme yapman gerekecek,sabırlı ol..
Bir de maneviyata yönel,namaz kıl,kuran oku,bilmiyorsan öğren,çok faydasını görürsün,manevi bir huzur duyarsın.;iş tembellik yapmamak..İnşirah suresini öğrenmeni ve sürekli okumanı tavsiye ederim sana...Tesbih çekebilirsin''la havle vela kuvvete illa billa hil aliyyul azym'' Ferahlatır..
Bir de ayrıntılı düşünme..Sadece gerekeni yap..
Doğru yaşamak ,Allah'a ve emirlerine inanmak,kul hakkına girmemek,haramlardan kaçınmak..spesifik olacak ama namaz kılmak(şeytan ve nefsin fısıltsı bitmiyor ama)...Doğru yaşarsan mezarlıklardan korkmana gerek kalmaz..Kıyametin nezaman kopacağı Kuran'da belirtilmemiş..küçük alemetler görülmüş büyükler kalmış..Zaten ölümümüz bizim kıyametimizdir..Eninde sonunda öleceğiz hepimiz..
Sevdiklerinle görüşmeyi,Türkiye'ye ziyaret yapmayı ihtimal etme..
Kaldığın evi beğenmemişsin demekki,kırsal olmayan bir yere taşınabilirsin..
Amerikalılar nasıldır bilmiyoruum ama.Bu dönemde erkek arkadaşına çok kapris yapma ki,adam bıkmasın,bilirsin erkekler pek zora gelemez...
Benim de eski sevdiğim kişi Amerika'ya gitti..Hangi şehirde'sin?Uygun olduğun vakit,oradan fotolar koyarsan paylaşım yapmış oluruz:)Sence bizimki orda yapabilri mi?greenkartla gitti?Vasıfsız işçi olarak gitmişti,2 kere gitti ve döndü,ama green kartını öldürmez,aklı hep orda,Amerika'da.Yine gider birgün..Görüşmüyoruz zaten şimdi..
bu arada senin kendi ailenle iletisim baginda bir kopuklugun yokdu degilmi?
Beni anlamana cok sevindim . Cok yakin eve mesela evde arka bahceye ciktinmi tum mezarlik ayaginin altinda ALLahim geceleri pencereden baksan goruyorsun cok cok yakin ev nerdeyse icinde diycem mezarligin. Nasil korkmuyorlar hayret. Icim gidiyor benim ne yapayim, boyle lime lime oluyor icim o mezarligi gorunce... Ama benim halimden anlamiyolar ben oyle bir yerde bedava verseler oturmam.
Sana nacizane bir tavsiyem var.Duaları deneyeyim diyerek okursn bir faydasını göremezsin.HERŞEY ALLAH'IN ELİNDE.O DİLEMEZSE YAPRAK DAHİ KIPIRDAMAZ.BENİ DE MUTLAKA KORUR.Bu şekilde kesin inanman lazım.Dünyanın sonunun ne zaman geleceğini Allahtan başka kimse bilemez.YÜCE ALLAH Peygamberimize dahi bildirmedi.ONLARİN HEPSI Senaryo.MANEVI ANLAMDA KENDINI IYI HISSettirecek ibadetler yap.Çok faydasını görürsün. ECELİMİZ GELINCE NE BIR AN ILERI NE BIR AN GERI ALINIR.
sevgili imssplayfull,hassas bir dönemdesin..İnşallah sana şevkat gösteriyordur erkek arkadaşın...Orada aile olarak yalnızmısın?Nasıl gittin?Zor bir yaşam seçmişsin ,bence bunun etkileri...Depresyon yada obsesyon yönündne iyi bir psikiyatrise gitmelisin.Obsesyon için ilaçlar olur ve depresyonla beraber tedavi edilebiliyor,obsesyon azalıyor..Korkular azalıyor..Ama yan etki yapmayan ilaç bulman için birkaç deneme yapman gerekecek,sabırlı ol..
Bir de maneviyata yönel,namaz kıl,kuran oku,bilmiyorsan öğren,çok faydasını görürsün,manevi bir huzur duyarsın.;iş tembellik yapmamak..İnşirah suresini öğrenmeni ve sürekli okumanı tavsiye ederim sana...Tesbih çekebilirsin''la havle vela kuvvete illa billa hil aliyyul azym'' Ferahlatır..
Bir de ayrıntılı düşünme..Sadece gerekeni yap..
Doğru yaşamak ,Allah'a ve emirlerine inanmak,kul hakkına girmemek,haramlardan kaçınmak..[spesifik olacak ama namaz kılmak(şeytan ve nefsin fısıltsı bitmiyor ama)]...Doğru yaşarsan mezarlıklardan korkmana gerek kalmaz..Kıyametin nezaman kopacağı Kuran'da belirtilmemiş..küçük alemetler görülmüş büyükler kalmış..Zaten ölümümüz bizim kıyametimizdir..Eninde sonunda öleceğiz hepimiz..mezarlıklar sevdiklerimizi üzmemek için,dünyalık hırslarımızdan arınmak için bir hatırlatmadır aslında..Belki de bazen huzur verir..Acımasız,kötü insanların da oraya gireceğini düşündüğümüzde sence de huzur vermiyor mu?
Sevdiklerinle görüşmeyi,Türkiye'ye ziyaret yapmayı ihtimal etme..
Kaldığın evi beğenmemişsin demekki,kırsal olmayan bir yere taşınabilirsin..
Amerikalılar nasıldır bilmiyoruum ama.Bu dönemde erkek arkadaşına çok kapris yapma ki,adam bıkmasın,bilirsin erkekler pek zora gelemez...
Benim de eski sevdiğim kişi Amerika'ya gitti..Hangi şehirde'sin?Uygun olduğun vakit,oradan fotolar koyarsan paylaşım yapmış oluruz:)Sence bizimki orda yapabilri mi?greenkartla gitti?Vasıfsız işçi olarak gitmişti,2 kere gitti ve döndü,ama green kartını öldürmez,aklı hep orda,Amerika'da.Yine gider birgün..Görüşmüyoruz zaten şimdi..