Takintilarim beni hasta ediyor... beynimi kemiriyor,tirlatmaya az kaldi!

bi başım ağrısa kansermi oldum, göğsüm sızlasa ağrısa falan hemen kontrol ederim..
bi ara domuz gribi vardı biri yanımda hapşursa tamam kesin o domuz gribi banada bulaştırdı diye ağlardım..
bi hastalık duysam kesin bende de var diyorum...
ama tam tersi bende ölüm korkusu pek yok, keşke ölsem istiyorum
:ssz:

Ben her doktora gititgimde aglar bir vaziyetteydim. 3 kez goz doktoruna gittim, gozum patlaycak gibi oluyordu agrilardan duramiyordum. Ama hic gozumle alakali birsye cikmiyordu. Ben goz kanseri veya beynimle ilgili sorun var diye cok ikna etmistim kendimi. Strese bagli kronik migren cikti. Hatta gozume parazit yerlesmis olabilecegini bile dusunup aglamistim.Goz doktorunada rica etmistim parazit icin ayrica bakar ilgilenir mi diye...

Ciddi misin? Insallah oyledi hep bana yildizin dusuk diyolardi Hocalarada gittim Karabasanla arkadas olmustuk artik geldimi git artik ne oldugunu bilyiorum diyerek uzaklastirmaya calisiyordum. Ay birde tanidiklarimin kiligina giriyordu... Off yani hic baslamayayim burasi yer degil. Karabasan iste.

Bazi insanlar 2012 de takvim son bulunca buyuk bir felaket olacagini ve dunyanin sonunun gelecegini soyleyip duruyor internette gormussunuzdu, bazi bir kisimda cok insanin olecegini belli bir kismin kurtulacagini ve bundan sonraki yasamin daha kaliteli guzel olacagini savunuyor. Yeni bir cag baslangic gibi. O yuzden delirip yiyecek stoklayan, internetten hayatta kalma paketleri alan insanlar var, evinin altina siginak yapan.... Bende evhamliyim of sorma gitsin.Birde Area 51 diye bir yer varmis guya iste sadece zenginler ve onemli insanlari oraya toplicaklarmis sanirim Arizonada biryerde... Bazi insanlar orgutlenip gidip bulup yikalim orayi diyor, gruplaniyorlar.... guya bu yaklasan son icin gelistirilen hayat devam etsin diye duzenlenmis bir yermis.... Of off dusunmek istemyiorum. kafayi yiycem.

Yurt disinda amerikada yasiyorsun saniyorum . Orada her köse bu seyleri söyleyen insanlar mevcut. Benim kuzenimde orada yasiyor o da cok etkileniyor. Endileselerin var daha önceki konularinda anlatmistin. Bu endiselerin korku olarak ortaya cikiyor. Iyi olacagina inan iyi olsun. Amerikali bir halk kadar aptal bir halk görmedim . O kadar ülke gezdim gercekten ya ..............

Maya takviminin devamı bulundu gerçi ben maya takvimine inananlardan değilim

Ama sadece 2012 de dünya son bulacak diye hayata dair planlarınızı yapmıyor iseniz siz plan yapmaya başlayın derim

Bir de bu takıntıların önüne geçemiyor iseniz psikologa gidin en azından panik atak olmadan

Panik atak hastasiyim zaten, 3 kez gecirdim 2 yilda, 2 kez cok aglayip uzulmekten, 1 kez aniden yapilan sakadan... eSKI ESIM evin kapisini kirar gibi saka yapti ben uyurken ve kapiya gitigimde cevap vermedi panik atak gecirmistim hirsiz sandim. Panik atak gecirdim 3 kez hayatimda.

Yurt disinda amerikada yasiyorsun saniyorum . Orada her köse bu seyleri söyleyen insanlar mevcut. Benim kuzenimde orada yasiyor o da cok etkileniyor. Endileselerin var daha önceki konularinda anlatmistin. Bu endiselerin korku olarak ortaya cikiyor. Iyi olacagina inan iyi olsun. Amerikali bir halk kadar aptal bir halk görmedim . O kadar ülke gezdim gercekten ya ..............

Bir kuzu bile daha ZEKIDIR haklisin. Fakar cok korkak bir yapidayim hep boyleyim napayim, kalp krizi gecirip olurum diye Roller coaster trenlere binemiyorum.

Kaçmak yerine,üstüne gitmelisin..
Kaçmak o günü,o anı kurtarıyor..
İnsanlar nasıl yaşıyor? Onlara bişey oluyor mu?
Demek ki sana da bişey olmayacak..
Üstüne git arkadaşım..:29: Geçici durum bu,üzülme..

Ben her doktora gititgimde aglar bir vaziyetteydim. 3 kez goz doktoruna gittim, gozum patlaycak gibi oluyordu agrilardan duramiyordum. Ama hic gozumle alakali birsye cikmiyordu. Ben goz kanseri veya beynimle ilgili sorun var diye cok ikna etmistim kendimi. Strese bagli kronik migren cikti. Hatta gozume parazit yerlesmis olabilecegini bile dusunup aglamistim.Goz doktorunada rica etmistim parazit icin ayrica bakar ilgilenir mi diye...
kız :27: biz aynı düşünüyoruz he :52: bende göz kanserini düşündüğümde sanki gözümü yerinden çıkartıyorlardı...
kalp ağrısı yaşıyordum kaç aydır, doktora gittim birşey yok dedi geçti :52: neydeceğiz biz :31:

kız :27: biz aynı düşünüyoruz he :52: bende göz kanserini düşündüğümde sanki gözümü yerinden çıkartıyorlardı...
kalp ağrısı yaşıyordum kaç aydır, doktora gittim birşey yok dedi geçti :52: neydeceğiz biz :31:

Bilmiyorum cnm kelin ilaci olsa basina surermis bu hastalik gibi sanki normal degil bunlar.

gecmis olsun, mutlaka bir doktora git, tedavi edilemeyecek bir sey degil,uzman yardimiyla atlata bilirsin emin ol,kolay gelsin,allah yardimcin olsun

süpersiniz göz kanseri .

belki göz tansiyonunuz vardir genelde yorgunluktan da olabilir. Bir göz doktoruna görünün derim...........

bence de bir uzmandan yardım almalısınız. tüm bu korkuların temelinde ölüm korkusu var, zaten panik atak deneyiminiz de varmış. doktora görünün ,ilaç tedavisi falan yardımcı olur size belki.

Canim eger bu anlattiklarin hep kafandaysa, sürekli bòylesen kafayi yersin yaa :37:

Karabasan olayi banada oluyordu, yani ben inanarak kendi kendime dedim ki:
Ben Allahtan baskasindan korkmam, Butun kötulüklerden ona sığınırım.
Sonra nas, felak, ve Ayetel kürsi okudum. Ne zaman olsa bu dualari okudum
ve kurtuldum sükür.
Ve gercektende korkmuyorum da.
Dünyanın batacagini hepimiz biliyoruz ama ne aman olacagini
yalnizca ve yalnizca Allah bilir.
Yani öyle interneten okuduklarina takilma sakın.
Yok Maya takvimi bilmem ne fasa fiso.
Peygamberimiz( s.a.v.) bile bilmezken mayalar da kimmiş demi ama.

Mezarlıklara gelince, ölüden değil diriden korkacaksın.

Tarak meselesi ve digerleri normal nerdeyse herkete var!

benimde kapali ortamda nefes alma sorunum vardi gercekten ölecek gibi panik atak geciriyorsum. Derste mesela kendimi disari atmak istiyorum kosuyordum disari hemen. Siniftakilerde tirlak falan saniyordur. Sonra kendimi zorladim gercekten . Gözümü kapattim nefes almaya basladim ve zorla . Sonra gecti.

insanın takıntılarının olması çok zor.
kuzenim de sizin gibi çok takıntılı ve onun yaşı küçük.
doktora gitmenizi öneririm yoksa giderek daha çok eklenir takıntılarınızın arasına.

Canim eger bu anlattiklarin hep kafandaysa, sürekli bòylesen kafayi yersin yaa :37:

Karabasan olayi banada oluyordu, yani ben inanarak kendi kendime dedim ki:
Ben Allahtan baskasindan korkmam, Butun kötulüklerden ona sığınırım.
Sonra nas, felak, ve Ayetel kürsi okudum. Ne zaman olsa bu dualari okudum
ve kurtuldum sükür.
Ve gercektende korkmuyorum da.
Dünyanın batacagini hepimiz biliyoruz ama ne aman olacagini
yalnizca ve yalnizca Allah bilir.
Yani öyle interneten okuduklarina takilma sakın.
Yok Maya takvimi bilmem ne fasa fiso.
Peygamberimiz( s.a.v.) bile bilmezken mayalar da kimmiş demi ama.

Mezarlıklara gelince, ölüden değil diriden korkacaksın.

Tarak meselesi ve digerleri normal nerdeyse herkete var!

Bende kendimi bu dediklerinle avutmaya calsiiyorum:((( Ama surekli dilimde ayni laf yarina cikacagimi kimbilir gelecek seneye cikacak miyiz?

Bende korkağın tekiyim malesef ve en korktuğum şeyde yalnızlık bir ara delireceğim sandım ama baya baya yendim kendini telkinlemelisin ve bol bol dua okumalısın ve bilmelisin ki dua okuduğunda hiç bir şey olmaz..Ve tabii destek almanda fayda var :31:Benim için evde yalnız uyumak çok korkunç bir şey:31:

canım senı cok ıyı anlıyorum psıkolojın bozulmus senın ama bunun bı sebebı olmalı yanı yasadıgın bı kac olay veya yasadıgın ortamdan dolayı olmus olabılır ben bı zmanlar yasadıgım ortamdan dlayı yatakta yorganı heryerıme dolayıp mumya gıbı yatıyodum korkudan aceba herhangı bısey gelecekmıı dıye ama sımdı azaldı cok aza düştü korkular onun ıcın sende yasadıgın yerı ortamı degıstırmelısın kesınlıkle yoksa korkulardan kurtulamassın işin ılgınc yanı bı tıp konularda herkes cok anlayıssız oluyor gülüyor kımısı bence sen dedıklerımı bı uygula bı en azından bıraz olsun rahata erersın

Back