Takintilarim beni hasta ediyor... beynimi kemiriyor,tirlatmaya az kaldi!

Missplayful her iki gunde bir konu aciyor diyeceksiniz farkindayim,fakat cok kotu durumdayim psikolojik olarak coktum. Takintilar, korkular, sacma dusunceleri benimsemeye basladim.
her hıyar var diyene uzla gidemeyiz canım kocaman kadınsın bana dediğin gbi kendin hallet sıkma milleti

Demek ki ben 1 sayfayi doldurmayacak kadar konu acarken utanip sikilmisim sen bagimlisi olmussun artik Amanede.65 konun olmus hadi hayirlisi. Insan yardim isterkende abartmaz arkadasim missileme yapacagina kendine ceki duzen ver. Sen artik yardim almak icin degil sadece olan seyleri burda insanlarla paylasmak icin konu aciyorsun. Sana bosan dediler,hala daha seviyorum esimi diyorsun. Biz ne yapabiliriz ki insanlarin yorumlarina kiymet vermiyorsan konu acma madem. Psikiyatriyede gitsen iyi olur zira ben gidiyorum iyi geldi.Sanada yarar bence.

Demek ki ben 1 sayfayi doldurmayacak kadar konu acarken utanip sikilmisim sen bagimlisi olmussun artik Amanede.65 konun olmus hadi hayirlisi. Insan yardim isterkende abartmaz arkadasim missileme yapacagina kendine ceki duzen ver. Sen artik yardim almak icin degil sadece olan seyleri burda insanlarla paylasmak icin konu aciyorsun. Sana bosan dediler,hala daha seviyorum esimi diyorsun. Biz ne yapabiliriz ki insanlarin yorumlarina kiymet vermiyorsan konu acma madem. Psikiyatriyede gitsen iyi olur zira ben gidiyorum iyi geldi.Sanada yarar bence.

ya var ya hıyar diye diye canım hıyar çekti

yazık bana ama :5:

Ben 14 yasindayim ve suana kadar kendi odamda yatmisligim yok ve bu durum artik benim psikolojimi bozmaya basladi odada benden baskasi varmis gibi hissediyorum yatagim hemen kapiyi goruyor kapidan hirsiz girecekmis gibi hissediyorum lutfen bana yardim edin annemle yatinca 10dk icinde uykuya daliyorum ama kendim tek olunca 1-2saat sonra anca uyuyorum yardimci olun lutfen :(

bu anlattıgın eylerın hepsi bende var...sen kesın başak sındır degısende yükselenın başaktır senın

başaklar hastalıktan çok korkarlar hastalık hastasıda olabılırız valla aynı zamanda ....

anlattıkların hepsi bende var tıpta anksiyete dıye geçıyor ....valla erkke arkadaşından iyi hepsini anlatmadn durabılmışsın

bıızm gıbıler kendını fazla saklayamazlarr dökülürüz hemen nötr ...

ee evde yanlız yaşyosun sanırım her gece ayaktamıısn peki ? iş güç nasıl yapıyosun canım ?

Ben yengec burcuyum ama bende cok korkuyorum herseyden.
Cok hassas duygusal. Sen yine kaynananin evine gidiyorsun ben düsünmek bile istemezdim o yasadigi yeri.
Mezarliktan cok korkuyorum. Tedavisi falan oldugunu sanmiyorum kac kere psikologa gittim bisey bulamadilar.
Bide düsündügüm seylerin gercek olmasindan korkuyorum cok. Hatta okadar ilerlediki bazen sacmasapan seyler düsünüp
kendimi korkutuyorum sonrada oturup agliyorum ya gercek olursa diye. Sevdigim insanlara bisey olacak diye korkuyorum.
ALLAHIM GÖSTERMESIN! Bu sebepten dolayi namaz bile kilamiyorum, abdest alirken aklima kötü bisey geldimi tekrar abdest aliyorum, namaz kilarkende ayni aklima bisey geldimi tekrar bozup tekrar kiliyorum. Bazen bir namaz vaktini kilana kadar öbür namaz vakti geliyor düsün yani kac saat namaz kilmaya calisiyorum. Sanirim benim durumum senden daha kötü.
Hayattan zevk almayi birak, biran önce yasayip öleyim diye bakiyorum. Sevdiklerimin yoklugunu görmeyeyim yeter :(
Hep süphe hep süphe..​

bu anlattıgın eylerın hepsi bende var...sen kesın başak sındır degısende yükselenın başaktır senın

başaklar hastalıktan çok korkarlar hastalık hastasıda olabılırız valla aynı zamanda ....

anlattıkların hepsi bende var tıpta anksiyete dıye geçıyor ....valla erkke arkadaşından iyi hepsini anlatmadn durabılmışsın

bıızm gıbıler kendını fazla saklayamazlarr dökülürüz hemen nötr ...

ee evde yanlız yaşyosun sanırım her gece ayaktamıısn peki ? iş güç nasıl yapıyosun canım ?

Nerden bildin Basak burcuyum! off biktim yaa kafayi siyircam biri bitiyor digeri basliyor... hayir birde supheler basladi simdi kimseye inanamamk surekli yalan pesinde kosmak... yukselenim boga! Inat desen o da var,

Nerden bildin Basak burcuyum! off biktim yaa kafayi siyircam biri bitiyor digeri basliyor... hayir birde supheler basladi simdi kimseye inanamamk surekli yalan pesinde kosmak... yukselenim boga! Inat desen o da var,

astroloklarla çalıştım bir dönem sunuculuk yaparken :)) en titiz bizim burcumuz çünkü ve pimpirikli şüphe zaten burcunun özellıgı senın hastalıktan sanma sen ..) bende kımseye ınanmıyorumkııııı çünkü bu yaşıma geldım kendım gibi birini göremedım ...kime baksan ıkı günde yalanı çıkıyorya .normaldir tatlım sıkma canını eskıden bende herkezee güvenırdı m kazık yıyıncede üzülürdüm kuzenım bana hep kızardı derdiki '' kızım ılla gözüne çöpmü batması lasım anlaman için derdi '' fazla iyi nıyetliydim ...şimdi ise ar niyet arıyorum herbişeyın altında :))) eeee darbeleri yiye yiye akıllanıyosun bence .....bogamı yükselenın benımde sevgılım boga :))) ama ben onun ınadını kırarım ben daha inatım :))))baştan anlaşma yaptım dı bak bende inatçıyım bana inat eddersen ben 2 misli yaparım o yüzden tartışırsak veya bir konuda ters düşersek sakınnnnnnnnnnn.sakın bana inat yapma içimde tutarsam kinlenirim dedim ....
yapmıyor sagolsun :1: takıntılarına bu kadar takılma özel msjına cevap veremedım ama yazıyorum şimdi canım

Back