takıntı mı yaptım gerçek aşk bu mu yoksa :(

2-Kocaman adam ağlar mı karşımda?

Kızoş sen yaşadıklarını hırs yapma, aldığın derse yorumla. Otur yat kalk şükür et. Hırs yapacağına, nerde hayat yaptım demek ki bu yaptıklarımda bir hata vardı diye düşün. Tekrarlama.

Dini , imanı olan vicdanlı adam namazı kendi için kılar. Kendi nefsini köreltmek için, seninle beraber olmak istemez ve seni eve atmaya da çalışmaz. Bunları söyleyen bir yandan da ben çok dindarımı kullanan adamsa, sende güvenini kazanmak, boyamak için kullanır. Günahtan korkar.

ve evet erkekler çok rahat ağlar. Karşıdakini kandırmak için anında ağlayan çok kadın, erkek var. Hüngür hüngür böğüre böğüre ağlarlar. Kandırılmışsın ama sanırım herkese kolay inanıyorsun.

Son düzenleme:
Sizi kandırmak için muhafazakar görünmüş. Sizi yatağa atmış yeni avlar peşine düşmüş. Birinci yakalanmada elindekinden olmamak için ağlamış sızlamış, 2. Ci yakalanmada amannn bunla mı uğraşıcam diyerek getçek yüzünü göstermiş. Adam sizi ne sevmiş ne de değer vermiş. Hala barışma ümidi ile yaşamayın. Gencecik yaşta bir şerefsizin peşinde heba olmayın

Allah aşkına değer mi nasıl biri olduğu belli namaz işin bahanesi namaz kılan adam nasıl oluyorsa clublarda geziyor aklım almıyor

Ikinizde muhafazakarmissiniz ve gercek ask bu muhafaza etmeli diye dusunuyorsunuz ama bence salin, bu aski muhafaza etmeyin.

Son düzenleme:
Dindar diyorsunuz, kuran okuyor vs vs yargilamiyorum ama clupta isi ne peki? Bi kere burdan falso vermis. Cunku alacagini almis, ben en azindan 7,8 ay tanismadan hemen guvenilmemesi ve iliski yasanilmamasi taraftariyim ama saygi duyuyorum diger dusuncede olanlara da.

Siz belli ki safsiniz, karsiniza seytanin biri gelmis. Zararin neresinden donersen kardir derler ya. Bu ask degil, ask insana zarar vermez, ask insani uzmez, ask iyilestirir parcalamaz, yikmaz. Tam tersi sifadir. Ama bu adam tamamen takinti, asla ne sevgi ne ask. Ilkler yasandigi icin belki biraz daha aklinda kalir bu adam sonradan adini dahi hatirlamazsin. Onune cok daha iyisi cikacaktir inan ve seni zehirleyen bu adamdan uzak dur sakin yalanlarina inanma.

ylı bakınca üs
benım ona olan guvenım 0 tabıkı bunuda dile getiriyorum. arkadaslarıyle clube gitmek istedi dedim gidebilirsin bu saatten sonra ne

bakın bende normal olduğumu kabul etmıyorum ben clube her allahın gunu giden biri değilim clubteki insanlar bana zaten çok güvenilir gelmez o gün onun orda alkol içmemesi kendini beyfendi olarak tanıtması çok hoşuma gitmişti ona güveneceğimi sanmıştım sonrasında bunları yaşacağımı nerden bilebilirdim

ylı bakınca üs
benım ona olan guvenım 0 tabıkı bunuda dile getiriyorum. arkadaslarıyle clube gitmek istedi dedim gidebilirsin bu saatten sonra ne

bakın bende normal olduğumu kabul etmıyorum benım z
Dindara bak dindara... Sabah camide akşam kulüpte gece başka kadınla. senle de zina yapıyor.

Dindarlara ayıp ettim, bu dini kullanan bir şerefsiz.

Gerçekten hala seni aldatan adamı mı unutamıyosun
Valla mı?
herşeyin ilkini onunla yaşadığım için çok pişmanlık yaşıyorum ve tüm olanlara rağmen hiç bir şekilde iletişime geçmemesi herşeyi yok sayması cok zoruma gidiyor gönlümü bile almaya çalışmadı 1. ayrılışımızda benım ıcın bursaya gelmişti şimdi 3 ay oldu tek kelime yok ağrıma gidiyor yaptıklarını sindiremiyorum..

evet beni aldattığı kızlara karşıda mufazakar kımlıgını kullanmış kızlar oyle söylemişti ben sadece herşeyin ilkini onunla yaşadığım için onu cok fazla büyütüyorum kendımı bu konuyla alakalı yerli yersiz sucluyorum geri gelse zaten affetmem ama o kadar incitti ki gururumu ayaklar altına aldı ki pişman olacağı günü sabırsızlıkla beklıyorum

Cluba gidenler niye güvenilir gelmez? Sen de gitmişsin işte? Eğlenmeyi de seviyormuşsun? Alkol içmemenin bir ahlaklılık kıstası olmadığını da öğrenmişsindir umarım ama hiç sanmıyorum.

Orda ikili hayat yaşamadan istedikleri gibi eğlenen ve içkisini içen insanlar sizden daha ahlaklıdır. En azından kendilerini kandırıp yalan söylemiyorlar.

hanfendi gerçekten söylediklerimin arasından buna mı takıldınız aşağıda bir hanımefendiye de evlenip boşanmış erkekler güvenılır gelmezmıs oyle yazmıs banada clube gelen erkekler guvenılır gelmez ne var bunda ben yaşadıklarımı bir kenara bırakıp bunu mu dert ediyim şimdi

bu arada evlenip ayrıldığını bana ilişkimizin başında değil çok sonrasında söyledi karısının hep psikolojik sorunlarının olduğunu anlatırdı her bulusmamızda karsının adı mutlaka geçerdi sürekli kadını kötülerdi kadını bıraz ugraşlarım sonucunda bulmuştum takıbe almıştım ufakta olsa fenomenlıgı var kadının. hıc onun anlattığı gıbı bırı değildi gayet bakımlı nerde ne konusmasını bilen bir kadındı bu kadın bunları buna nasıl yasatmıs nıye cogu zaman düşünüyordum. unutmayı çok istiyorum çevrem benden bıktı adını duymaya bile tahammülleri yok ben konuda cok fazla ısrarcıyım kabullenmekte zorluk çekiyorum mükemmel bir ilişkiydi çünkü

Adam namuslu ve muhafazakar görünen bir pislik. Zaten bu tarz şeyler hep onlardan çıkar. Siz de bir alemsiniz aşık olduğunuz şeylere bakın dindar olması AHAHAHAHA. Bakire olmana çok sevinmiş skskdksld ajahahahah ah kıyamam. Adam sizi kaç kere aldatmış yazıklar olsun ona da size de. Birlikte olabilirsiniz bunu unutun artık benim de tek gecelik ilişkilerim oldu hepsini kafaya mı takayım? Bu adam sizi hep aldatacak bu arada anlayın dindar adam CLUBE GİTMEZ

Ya hepsi hikaye Allah bilir kadını aldatmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…