Takıntı mahfedicek hayatımı.banada yardım:(

Bu birazcik bende de var. Aynen benim de bogazim agriyo nette bi arattim yok lenfoma yok girtlak kanseri Allah korusun belirtiler cogu zaman hrkeste olabilcek seyler cunku. Benim de gitmedigjm dr hastane kalmadi. Yok bseyin diyolar. En son bi kac ay once kbb ye gittim adama dedim iste bogazimda bisey var aciyo yutkununca falan ultrason kan tahlili vs yapildi bisey cikmadi hatta bogazimda bisey yok ☺☺☺olan sadece paraciklarima oldu ☺ nette okuma hastalikla ilgili seyler ben artik oyle yapiyorum.

Geçen sene ufak bir soğuk algınlığı geçmek bilmeyince check up a gittim ben. Ordaki doktor demişti. Hiç bir zaman belirtileri yazıp internette araştırma. En ufak hastalığı bile kanser olarak yorumlarlar doktora gel demişti.
Öyle doğru ki.
Geçenlerde sırtım ağrıdı bakayım dedim akciğer kanseri dedi.
Ondan önce ayağımda üşüme titreme vardı baktım ms belirtisi dedi.
İnternet felaket tellalı gibi adeta. Hangi belirtiye baksan en kötüsüne yoruyor.
Ve bu tip moral bozuklukları, endişeler asıl bizi hasta ediyor. Psikolojin en önemlisi. Hastalık hastalığı cidden hastalık çağırıyor.
Doktora git görün en azından kendini yemezsin böyle daha kötü.
Ve tavsiyem hiç bir şey için internette araştırma, moralin bozulur, doktoruna git.

İyi geceler arkadaşlar.çok sıkıntılıyım yardımınıza çok ihtiyacım var.ne zaman hastalansan bir yerim ağrısa çok fena kafaya takıyorum.alerjîm vardı o geçti.sonra boğaz ağrısı başladı bu seferde.netten boğaz ağrısına bakıyodum lenf kanseri boğa kanseri belirtilerinin hepsi bende var.of ya kansermi oldum die yarım saaattir düşünüyorum.çokta korkuyorum:KK43:
'kendini dinlemek' diyolar buna, bi de dusunup taktikca psikolojik olarak o belirtileri veriyo insan bazen :KK53: bi kadin hamile oldugunu sandigindan, aylarca adet gormemis misal..

yani bu düşüncem mantıklı deil dimi?ben farkındayım bunun ama ya bide hastaysam die düşünmeden edemiyorum.psikiyatr danda korkuyorum
En iyisi netten hicbirzaman araştırma yapma.Hersey cok agir yaziyor çünkü normal insani bile 2.dk kanser yapıyor.

nette her hastalığın en kötüsü yazar.heleki görsellere bakarsan vay haline.bende tükürük bezi iltihaplanması var,ara ara nükseder kendileri,ilk bu hastalığı duyduğumda çok araştırdım.direk tükürük bezi kanseri yazısını okudum.görsellere baktım resmen psikolojimi bozdu o resimler.kendini dinleme.hastalık hastası yazsan google o bile bi hastalık.illaki hastalık arama canım kendine.

Okb canım aynen bende taktımmı takıyorum, özellikle de yaşanan kötü şeyleri tekrar tekrar düşünüp duruyorum ama artık daha iyiyim, geçen yıl depresyona girmiştim psikiyatrist psikolog ilaç derken atlattım ilacı falan da bıraktım daha iyiyim arada elbette oluyor kurtulamadım bende ama inan sürekli düşündükçe daha düşünesin geliyor , araştırdıkça araştırasın geliyor, insanın boş vaktinde özellikle daha çok oluyor gibi geliyor bana.. Ben artık kötü şeyler aklıma geldikçe kendimi durdurmaya çalışıyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum baktım olmuyor elime çimdik filan atıyorum bu da doğru bişey değil gerçi..

Kendimi bildim bileli azcık da olsa çok da olsa obsesiğim en iyi araştırıp durmamak, kendine hatırlatıp durmamak, sen hastalıklara takıntı yapmışsın ya mesela, araştırınca kötü şeyleri gördükçe daha da stresleniyosundur, çok hastaysan ve hastalığın geçmiyosa doktora gitmeni öneririm ama mide bulantısı boğaz ağrısı nelerin belirtisi gibi araştırma , ve de psikiyatriste başvurmanı öneririm, gerek varsa seni psikoloğa da yönlendirir , unutma sende bitecek bu takıntılar, kendine engel olmassan günde 50 hap yutsan da kafana takıp durursun.

Arkadaşlar yazıp yrdımcı olmaya çalışan herkese çok tşk ederim.bugün KBB doktoruna gittim.faranjitmiş.ilaç falan verdi.ciddi bişey olmadığı için rahatladım.sonra eve geldim göğsümde(meme olarak) hafif ağrı gibi bişey vardı sabah.uyurken falan üstüne yatmış yada ters br hareket yapmış olabilirm .ama şimdide onu taktım.sürekli elimle kontrol ediorum kist falan varmı acaba die.anladımki bu işin sonu yok.artık kafama takmama kararı adım.yün alıp örgü falan örücem.kndimi aşka şeylerle oyalıycam.aslna şu an içi içimi yiiyiyo göğsüm yüzünden ama bu sefer yeniliycem bu korkumun üstüne gidicem.

"vahiba, post: 39377922, member: 181604"]Arkadaşlar yazıp yrdımcı olmaya çalışan herkese çok tşk ederim.bugün KBB doktoruna gittim.faranjitmiş.ilaç falan verdi.ciddi bişey olmadığı için rahatladım.sonra eve geldim göğsümde(meme olarak) hafif ağrı gibi bişey vardı sabah.uyurken falan üstüne yatmış yada ters br hareket yapmış olabilirm .ama şimdide onu taktım.sürekli elimle kontrol ediorum kist falan varmı acaba die.anladımki bu işin sonu yok.artık kafama takmama kararı adım.yün alıp örgü falan örücem.kndimi aşka şeylerle oyalıycam.aslna şu an içi içimi yiiyiyo göğsüm yüzünden ama bu sefer yeniliycem bu korkumun üstüne gidicem.[/QUOTE]
Mutlaka psikaytriste git geçmez kendimden biliyorum hatta hangi sehirdesin yardimcida olabilirim

Madem sorunun temel kaynağını biliyorsunuz.
Neden küçük de olsa bir iş bulup çalışmıyorsunuz?
Malesef babam izin vermio çalışmama.babamın kriterlerinde bir iş olursa ancak izin verir.oda çok zor nerden bulucam öyle işi?tecrübemde yok

"vahiba, post: 39377922, member: 181604"]Arkadaşlar yazıp yrdımcı olmaya çalışan herkese çok tşk ederim.bugün KBB doktoruna gittim.faranjitmiş.ilaç falan verdi.ciddi bişey olmadığı için rahatladım.sonra eve geldim göğsümde(meme olarak) hafif ağrı gibi bişey vardı sabah.uyurken falan üstüne yatmış yada ters br hareket yapmış olabilirm .ama şimdide onu taktım.sürekli elimle kontrol ediorum kist falan varmı acaba die.anladımki bu işin sonu yok.artık kafama takmama kararı adım.yün alıp örgü falan örücem.kndimi aşka şeylerle oyalıycam.aslna şu an içi içimi yiiyiyo göğsüm yüzünden ama bu sefer yeniliycem bu korkumun üstüne gidicem.
Mutlaka psikaytriste git geçmez kendimden biliyorum hatta hangi sehirdesin yardimcida olabilirim[/QUOTE]
5 gündür iyiyim şükür.düşünmemeye çalışıyorum.psikiyatrise gitmek istemiyorum.ilaç kullanmakta istemiorum.yan etkilerinden çok korkuyorum

X