seninki nasıl geçti peki?düzeldinmi ?
Şu an yok ama bazen gidip geri geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninki nasıl geçti peki?düzeldinmi ?
'kendini dinlemek' diyolar buna, bi de dusunup taktikca psikolojik olarak o belirtileri veriyo insan bazen bi kadin hamile oldugunu sandigindan, aylarca adet gormemis misal..İyi geceler arkadaşlar.çok sıkıntılıyım yardımınıza çok ihtiyacım var.ne zaman hastalansan bir yerim ağrısa çok fena kafaya takıyorum.alerjîm vardı o geçti.sonra boğaz ağrısı başladı bu seferde.netten boğaz ağrısına bakıyodum lenf kanseri boğa kanseri belirtilerinin hepsi bende var.of ya kansermi oldum die yarım saaattir düşünüyorum.çokta korkuyorum
En iyisi netten hicbirzaman araştırma yapma.Hersey cok agir yaziyor çünkü normal insani bile 2.dk kanser yapıyor.yani bu düşüncem mantıklı deil dimi?ben farkındayım bunun ama ya bide hastaysam die düşünmeden edemiyorum.psikiyatr danda korkuyorum
Malesef babam izin vermio çalışmama.babamın kriterlerinde bir iş olursa ancak izin verir.oda çok zor nerden bulucam öyle işi?tecrübemde yokMadem sorunun temel kaynağını biliyorsunuz.
Neden küçük de olsa bir iş bulup çalışmıyorsunuz?
Mutlaka psikaytriste git geçmez kendimden biliyorum hatta hangi sehirdesin yardimcida olabilirim[/QUOTE]"vahiba, post: 39377922, member: 181604"]Arkadaşlar yazıp yrdımcı olmaya çalışan herkese çok tşk ederim.bugün KBB doktoruna gittim.faranjitmiş.ilaç falan verdi.ciddi bişey olmadığı için rahatladım.sonra eve geldim göğsümde(meme olarak) hafif ağrı gibi bişey vardı sabah.uyurken falan üstüne yatmış yada ters br hareket yapmış olabilirm .ama şimdide onu taktım.sürekli elimle kontrol ediorum kist falan varmı acaba die.anladımki bu işin sonu yok.artık kafama takmama kararı adım.yün alıp örgü falan örücem.kndimi aşka şeylerle oyalıycam.aslna şu an içi içimi yiiyiyo göğsüm yüzünden ama bu sefer yeniliycem bu korkumun üstüne gidicem.