Takıntı mahfedicek hayatımı.banada yardım:(

bende de vardı bi ara bu takıntı durumu hatta tv de doktorlar proğramını izlerken aynı hastalıklar sanki bende de çıkıcak diye sorun ederdim meğer işsizlikten miş o hallerim :) benim şimdi geçti seninde geçer kendini oyala başka şeylerle meşgul et kafanı.
bende evdeyim uğraşıcak hiç bir işim yok.düşüne düşüne böyle oluyorum zaten.tşk ederim

Canim ayni hastalık takintisi bendede var ne yazikki hatta hastanelik oluyorum senin gibi nette arastiriyoeum ve ağlayarak hhastaneye gidiyorum tahlillerimi yaptiriyorum hic bisey cikmiyo psikiyatriste gidiyorum bu yüzden panik atak var bende hatta iki gün önce kemik kanseriyim diye gittim hastaneye gecen hafta beynimde tumör var zannedip norolojiye gittim düşün sana tavsiyem netten araştırma doktorlar zaten çok kiziyor geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun.inş seninkide geçer bir an önce.ben doktora gitmeye bile korkuyorum.varsa bişey duymak istemiyorum.off nie böyle oldum bilmiyorum.hepimize şifa versin ALLAH İNŞ

Arkadaşlar dün gece hiç uyuyamadım korkudan.ama ben psikiytar a gitmek istemiyorum.Allah a sığındım.gece dua ettim kendime bu korkularımdan kurtuluyım die.biraz iyi geldi.düşünmemeye çalışıorum.düşündükçe deliricekmişim gibi geliyor.hayatımda yaaşadığım bazı korkular üzüntüler oldu.bu hastalığı onlar tetikledi sanırım.baş etmeye çalışıyorum.yazdığınız için tşk ederim.okuyunca iyi geldi yazdıklarınız.

Bu arada cvp ları geç yazdığım için kusura bakmayın.telden yazılmıyor kk ya.donuo telim sğrekli.o yüzden bilg dan yazıyorum şuan.

netten boğaz ağrısına bakıyodum lenf kanseri boğa kanseri belirtilerinin hepsi bende var.of ya kansermi oldum die yarım saaattir düşünüyorum.çokta korkuyorum:KK43:

En ufak soğuk algınlığında yaşadıklarınızı nete yazdığınızda belirtilerin kanserle aynı olduğunu görürsünüz.

Ya da bir sağlık programını dinlediğinizde ölümcül bir hastalığın seyri muhakkak sizin yaşadıklarınıza benzer.

Çünkü her hastalık bağışıklık sistemine zarar verir ve bağışıklık sistemi zarar gördüğünde olacaklar bellidir.

Sadece şiddeti değişir yaşananların.

Anksiyeteye benziyor tarifiniz ama buradan teşhis koyamayız.

O nedenle bu denli hassassanız ve doktora gitmeyi geciktirecekseniz bari nette bu yönde araştırma yapmayın.

Çünkü bu şekilde probleminiz tedavi edilmediği gibi daha da içinden çıkılmaz hale gelir.

Ayrıca unutmayın, ciddi sorunlarda doktora gitmeyi erteleyen herkesin yolu ileride çok daha ağır şartlarda muhakkak hastaneye düşer.

Ilahi ne diyim :) ben kendimi takintili bilirdim de psikiyatristnle görüş bence

En ufak soğuk algınlığında yaşadıklarınızı nete yazdığınızda belirtilerin kanserle aynı olduğunu görürsünüz.

Ya da bir sağlık programını dinlediğinizde ölümcül bir hastalığın seyri muhakkak sizin yaşadıklarınıza benzer.

Çünkü her hastalık bağışıklık sistemine zarar verir ve bağışıklık sistemi zarar gördüğünde olacaklar bellidir.

Sadece şiddeti değişir yaşananların.

Anksiyeteye benziyor tarifiniz ama buradan teşhis koyamayız.

O nedenle bu denli hassassanız ve doktora gitmeyi geciktirecekseniz bari nette bu yönde araştırma yapmayın.

Çünkü bu şekilde probleminiz tedavi edilmediği gibi daha da içinden çıkılmaz hale gelir.

Ayrıca unutmayın, ciddi sorunlarda doktora gitmeyi erteleyen herkesin yolu ileride çok daha ağır şartlarda muhakkak hastaneye düşer.
evet haklısınız.nete bakmıycam artık.araştırmada yapmıycam.bu düşünceler insanı hayattan soğutuyor.düşünmemeye çalışıyorum.inş kurulurum bir an önce

Hastalık hastalığı gibi bir şey olabilir, ben de muzdariptim. Birinden bir hastalık duysam o hastalığın belirtilerini yaşamaya başlıyordum, hastalığı internetten araştırıp bakarsam belirtiler iyice artıyordu. İnsan kendi kendine vücudunda ağrılar vb. şeyler meydana getirebiliyor.

İyi geceler arkadaşlar.çok sıkıntılıyım yardımınıza çok ihtiyacım var.ne zaman hastalansan bir yerim ağrısa çok fena kafaya takıyorum.alerjîm vardı o geçti.sonra boğaz ağrısı başladı bu seferde.netten boğaz ağrısına bakıyodum lenf kanseri boğa kanseri belirtilerinin hepsi bende var.of ya kansermi oldum die yarım saaattir düşünüyorum.çokta korkuyorum:KK43:

Cnm bu hipokondriyazis psikolojik rahatsizlik belirtisi halk dilinde hastalik hastasi.. Allah sifa versin psikologa gtmeni oneririm

Hastalık hastalığı gibi bir şey olabilir, ben de muzdariptim. Birinden bir hastalık duysam o hastalığın belirtilerini yaşamaya başlıyordum, hastalığı internetten araştırıp bakarsam belirtiler iyice artıyordu. İnsan kendi kendine vücudunda ağrılar vb. şeyler meydana getirebiliyor.
seninki nasıl geçti peki?düzeldinmi ?

İyi geceler arkadaşlar.çok sıkıntılıyım yardımınıza çok ihtiyacım var.ne zaman hastalansan bir yerim ağrısa çok fena kafaya takıyorum.alerjîm vardı o geçti.sonra boğaz ağrısı başladı bu seferde.netten boğaz ağrısına bakıyodum lenf kanseri boğa kanseri belirtilerinin hepsi bende var.of ya kansermi oldum die yarım saaattir düşünüyorum.çokta korkuyorum:KK43:
Birgece oturuyorum.tek basima.karaciger rahatsizligindan bahsetmisti o gun tv.de.bende taktim bunu.asiri takintiliyim sizin gibi.bende de karaciger rahatsizligi var...dr.kirmizi noktalar olur demisti..kasintili...koluma baktim bir tane varrrr..kiyamet koptu.kalbim kutttttttttt...agliyorum.ondak.sonra bir tane daha cikti..iyice bayilacak gibi oldumm.on dak.sonra yaninda bir tane daha..esimi aradimm,cabuk gel oluyorumm.hahahhahaah..esim gelene kadaruzerime uzun kollu giyindim ki kolumu gormiyeyimmmm...ve esime anlattim..esim guldu.bende hic koluma bakmadimm..kendi kendime dedim ki bunuben dusundumm de olduu.cunku onceden yoktu veo anda olustuu.iki saat falan hic bakmadimm.actim kolumdaki lekelerin hepsi gitmis....hahhaha...
Bende basim agrisa tumor,disimagrisa dis kanseri,gozum agrisakor oluyorummm.ofofffff.hastalik omur kisaltmaz.olecegimiz gun belliii.yasa hayatini cnmm.diyene bakinnnnn demeyin.hahhahaha

Birgece oturuyorum.tek basima.karaciger rahatsizligindan bahsetmisti o gun tv.de.bende taktim bunu.asiri takintiliyim sizin gibi.bende de karaciger rahatsizligi var...dr.kirmizi noktalar olur demisti..kasintili...koluma baktim bir tane varrrr..kiyamet koptu.kalbim kutttttttttt...agliyorum.ondak.sonra bir tane daha cikti..iyice bayilacak gibi oldumm.on dak.sonra yaninda bir tane daha..esimi aradimm,cabuk gel oluyorumm.hahahhahaah..esim gelene kadaruzerime uzun kollu giyindim ki kolumu gormiyeyimmmm...ve esime anlattim..esim guldu.bende hic koluma bakmadimm..kendi kendime dedim ki bunuben dusundumm de olduu.cunku onceden yoktu veo anda olustuu.iki saat falan hic bakmadimm.actim kolumdaki lekelerin hepsi gitmis....hahhaha...
Bende basim agrisa tumor,disimagrisa dis kanseri,gozum agrisakor oluyorummm.ofofffff.hastalik omur kisaltmaz.olecegimiz gun belliii.yasa hayatini cnmm.diyene bakinnnnn demeyin.hahhahaha
ne güzel yazmışsınız.hayatı yaşayabilsem keşke.inş bende sallamam rahat olurum.tek isteğim bu

X