• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı konusu

Ben iki ihtimal düşündüm. Ya konu sahibi fazla hassas ve alınganlık yapıyor ya da gerçekten rahatsız edici bir durum var. Rahatsız edecek bir durum varsa ve bu durum olağan değilse ama olağan gibi gösterilmeye çalışılıyorsa, kayınbiraderin yanında da aynı samimiyet sürüyor mu? O da biliyor mu bu samimiyeti? Bilmiyorsa bildirin. Bunu şikayet gibi yapmayın.
Ya samimiyet normal düzeyde olur. Bu anlattıkları çok tuhaf geldi bana. Eltinin niyeti kötü ve çok kurnaz çünkü anlamış karşıdaki kişi kafaya takan biri. Bu yüzden de onu delirmek istiyor ve kocası deseniz umursamıyor o kadar da. Bence hiç kafaya takmamali böyle insanları. Bir de ne kadar dillendirse bu olayı , kocası onun hakkında zavallı diye düşünecek. Bence kimseye bu izlenim verilmemeli.

Bu "ah yavrum" hitabı hic güzel degil. Kotu niyet olmasa bile rahatsız edici. Bu davranışları takıyor gibi gözükmesi bence de iyi fikir değil. Umursamıyor gibi yapmalı. Ama kayınbiraderinin yanında nasıl dialoglar geliştirdikleri takip edilmeli? O kadın kıskandırma amaclı yeni şeyler yaparsa, bunlar yokmuş gibi davranıp içine atmak yerine gülerek takmaz edayla kayınbiraderin yanında da konuşulmalı bence

Kızlar hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için cidden moral verdiniz yazdiklariniz da çok mantıklı şimdi diyorum ki kendime kenarda köşede üzülüp hasta olacağıma daha çok gülüp mutlu olup karşı tarafı ben rahatsız etseydim ama işte o anlarda farklı psikolojilerdeydim, kendime çok fazla değer verdiğimi de söyleyemem, ama bu durumu da değiştireceğim, eşime birdaha bu konuları açmayacağım her ay 3 5 kere aynı şeyleri konuşuruz gözünde nasıl bir konumdayım siz düşünün, o da benim gözümde pek iyi bir konumda değil gereksiz samimiyet kurduğunu düşünüyorum eltimle, bakalım toparlamaya çalışacağım

Back