• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı konusu

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Kızlar 2 senelik evliyim, evliliğimin ilk zamanları eltim ve görümcem tarafından saçma sapan laflara maruz kaldım, eltim eşimin onu kıskandığını, ona bilezik alacağını, ona çok kibar davrandığını vs sürekli ama sürekli bana anlattı, görümcem de eşim için sürekli eltime düşkün olduğunu, ona çok kibar davrandığını, aralarının bu kadar iyi olmasına çok şaşırdığını filan anlattı hep, eşimin de eltimle zaman zaman çok samimi olduğunu gördüm kısaca bu konu bende bir takıntıya sebep oldu sürekli bu konuda eşimle kavga ediyoruz saygı sevgi hiçbirşey kalmadı resmen, özellikle adet dönemlerim de bu konularla ilgili daha hassas oluyorum sinirlerim çok harap oldu, nasıl aşabilirim bu takıntıları yardımcı olabilecek var mı doktora gittim ilaç da kullandım olmuyor olmuyor olmuyor

Samimi derken nasıl mesela? Eltinin bunu söyleme sebebi ne olabilir, bence iyi anlaştıklarını vurgulamış, eşine güveniyorsan yardım al derim obsesif olmak çok zor.

Samimi derken nasıl mesela? Eltinin bunu söyleme sebebi ne olabilir, bence iyi anlaştıklarını vurgulamış, eşine güveniyorsan yardım al derim obsesif olmak çok zor.

Ama sürekli eşimden bahsediyor hiç kendi kocasından bahsetmiyor desem yeridir yani, kendimi çok değişik hissediyorum eşimden bile uzaklaştım, mesela beni eşim çok kıskanmaz ama eltimi kıskanmış bunlari hazmedemiyorum insan evdeki gelini mı yoksa kendi karısını mı daha çok kıskanır

Ama sürekli eşimden bahsediyor hiç kendi kocasından bahsetmiyor desem yeridir yani, kendimi çok değişik hissediyorum eşimden bile uzaklaştım, mesela beni eşim çok kıskanmaz ama eltimi kıskanmış bunlari hazmedemiyorum insan evdeki gelini mı yoksa kendi karısını mı daha çok kıskanır
Bunu dile getiren bi elti sence iyi niyetli olabilir mi? Bence seni vuracağı yeri bilip huzurunu bozmaya çalışıyor. Abisinin eşine korumacı yaklaşıp kıskandı damgası yemiş bence adam. Yardım al derim ve ya onların yanında inadına mutluluğunu göster ki üstüne gelecek açık bulamasınlar. Her şey senin elinde

Ah keşke elimde olsa :( 2 doktora gittim ilaç kullandım yoga vs yapıyorum ama olmuyor bu düşünceler travma etkisi yaptı bende galiba nasıl aşacağım bilemiyorum eşime de çok kızgınım, elimde olmadan ondan da uzaklaştım cinsellik vs yaşamak istemiyorum sürekli ağlamak istiyorum

Siz eşinizde eltinize yönelik herhangi olağan dışı bir yaklaşım, alaka vs gördünüz mü?

Siz eşinizde eltinize yönelik herhangi olağan dışı bir yaklaşım, alaka vs gördünüz mü?

Evet, ilk evlendigimiz zamanlar gezmeye giderken onu da götürmek istiyordu, kontör atıyordu ona, ah yavrum vs gibi hitapları oluyor, ve evlendikten sonra evlerine ilk gittiğimde onunla çok samimi gördüm sürekli onunla konuşup şakalaşıyordu ve ben yokmuşum gibi davrandı, o zaman hasta oldum orda kendimi yalnız ve üzgün hissettim doktor panik atak teşhisi koydu halbuki o zamana kadar hayat dolu ve mutlu bir insandım o zamandan sonra hep depresif ve ağlamaklı bir insan oldum

Evet, ilk evlendigimiz zamanlar gezmeye giderken onu da götürmek istiyordu, kontör atıyordu ona, ah yavrum vs gibi hitapları oluyor, ve evlendikten sonra evlerine ilk gittiğimde onunla çok samimi gördüm sürekli onunla konuşup şakalaşıyordu ve ben yokmuşum gibi davrandı, o zaman hasta oldum orda kendimi yalnız ve üzgün hissettim doktor panik atak teşhisi koydu halbuki o zamana kadar hayat dolu ve mutlu bir insandım o zamandan sonra hep depresif ve ağlamaklı bir insan oldum
Eltin kaç senelik evli aralarında kaç yaş farkı var? Yavrum demesi değişikmiş

Kocanız ne diyor bu konuda peki ? Bunlar gerçekten yaşandi mi, eşiniz onaylıyor mu kıskandığıni,değer verdiğini

Valla bu hayatta neler neler oluyor

10 senelik evli, aralarında 10 yaş var eşim büyük
Abi kardeş ilişkisi olabilir küçük gelin gelmiş o zaman sahiplenmiş belli ki. Bende olsam takardım bu tarz şeyleri ama haklısın güvenin kırılmış bi kere eşine içini aç tepkisini ölç aşarsın umarım

Eşimle 3500 kere konuştuk, diyor ki kıskanmak değil şu sebeple filan kendince açıklama yapıyor sana neden öyle anlatmış bilmiyorum diyor şaşırıyor, neden öyle davrandın dediğimde yeni evliydik acemilik yaşadım sana çok düşkün davranırsam garip olur gibi geldi filan diyor ama bilemiyorum affedemiyorum resmen takıntı oldu kimseyle de paylaşamıyorum kendi içimde yaşıyorum bunları hep

Eşimle 3500 kere konuştuk, diyor ki kıskanmak değil şu sebeple filan kendince açıklama yapıyor sana neden öyle anlatmış bilmiyorum diyor şaşırıyor, neden öyle davrandın dediğimde yeni evliydik acemilik yaşadım sana çok düşkün davranırsam garip olur gibi geldi filan diyor ama bilemiyorum affedemiyorum resmen takıntı oldu kimseyle de paylaşamıyorum kendi içimde yaşıyorum bunları hep
Tuhaf ne alaka insan karısına iyi davranır, alakası yok. Açık bir şekilde rahatsız oluyorum deyin. Ikinizde o kişiyle görüşmeyin eğer denk gelirseniz bir şekilde eşiniz kesinlikle doğru düzgün muhatap olmasın. Yani kısacası uzak durun. Görüşmeyin.

Zaten ayrı şehirlerdeyiz, ama geçmişi unutamıyorum dediğim gibi takıntı oldu neden diye soruyorum sürekli, nasıl aşarım bilemiyorum doktor ilaç hiçbirşey işe yaramadı eşimi affedemiyorum ikinci planda gibi hissettim kendimi aşamıyorum bunu da, çok üzgünüm gerçekten

Zaten ayrı şehirlerdeyiz, ama geçmişi unutamıyorum dediğim gibi takıntı oldu neden diye soruyorum sürekli, nasıl aşarım bilemiyorum doktor ilaç hiçbirşey işe yaramadı eşimi affedemiyorum ikinci planda gibi hissettim kendimi aşamıyorum bunu da, çok üzgünüm gerçekten
Çok iyi anlıyorum sizi. Ama bu hayatta hiç kimse sizin kötü hissetmenize değmez. Siz önce kendinize değer verin. Bence bu konuyu artık açmayın eşinize. Gülün, mutlu olun , yenj hobiler edinin ve kendinize hem sağlık açısından hem dış görünüş olarak çok iyi bakın ve bırakın eşiniz sizi kıskansin. Asla ama asla hickimse sizin elinizden mutluluğunuzu almasın,sakın izin vermeyin. Kendinizi bilgi açısından geliştirin. Ama dediğim gibi artık bu konuyu eşinize de açmayın kendinize hiç hiç dert etmeyin. Ben de sizin gibi yaptım bir ara ve sağlık sorunlarım çıktı. Şuan düşünüyorum da hiçbir erkek, kadın benden değerli değil.

Çok iyi anlıyorum sizi. Ama bu hayatta hiç kimse sizin kötü hissetmenize değmez. Siz önce kendinize değer verin. Bence bu konuyu artık açmayın eşinize. Gülün, mutlu olun , yenj hobiler edinin ve kendinize hem sağlık açısından hem dış görünüş olarak çok iyi bakın ve bırakın eşiniz sizi kıskansin. Asla ama asla hickimse sizin elinizden mutluluğunuzu almasın,sakın izin vermeyin. Kendinizi bilgi açısından geliştirin. Ama dediğim gibi artık bu konuyu eşinize de açmayın kendinize hiç hiç dert etmeyin. Ben de sizin gibi yaptım bir ara ve sağlık sorunlarım çıktı. Şuan düşünüyorum da hiçbir erkek, kadın benden değerli değil.

Teşekkür ederim önerilerin için bunları yapacağım, kendimi zorlayacağım hiç değilse, eskiden neşeli bir insandım o hallerimi özlüyorum ama içimden gülmek bile gelmiyor hiç:( eltime de çok kirginim sürekli böyle şeyler anlatarak kafamı karıştırdı duygularımı alt üst etti herkes kendi eşine ve evine odaklanabilse keşke...

Çok hatalı buldum sizi. Neden bu kadar üzüntü duyacağınız bir konuda kendiniz üzülürken çevrenizin rahat ve huzurlu kalmasına musade ettiniz? Siz rahat ve mutlu şekilde duyduğunuz anda, eltinizin eşinizin yanında gülerek "kontür bitiyormuş galiba, biz gönderiyoruz" vs deyip, topu karşı tarafa atsaydınız. Eşinize eltinizin yanında daha sıcak davranıp rahatsızlık duyup duymadığını kontrol etseydiniz. Bu konuyu daha fazla sorun etmeyin kendinize. Kısaca canınız sıkılacak durumlar oluşuyorsa herkesin ortasında o olayları bilinir kılın.

Teşekkür ederim önerilerin için bunları yapacağım, kendimi zorlayacağım hiç değilse, eskiden neşeli bir insandım o hallerimi özlüyorum ama içimden gülmek bile gelmiyor hiç:KK43: eltime de çok kirginim sürekli böyle şeyler anlatarak kafamı karıştırdı duygularımı alt üst etti herkes kendi eşine ve evine odaklanabilse keşke...
Benim annem hep der ki biri seni uzebildigini görürse anlarsa her zaman seni üzmek için her şeyi yapar. Asla kimseye aldırış etme,bu dünyada hiçbir şey sağlığından değerli değil. Üzüntüden her türlü hastalık çıkar ama o gün sen sadece sevindirmis olursun kötü niyetli insanları. Sağlıklıgin yoksa tüm dünya senin olsa bile boştur. Ben annemi dinliyorum ve uyguluyorum. Siz de bu sözleri unutmayın. Düşünün üzülen sadece ben , hasta olursam yine üzülen sadece ben olacam ve o gün sadece bu insanları mutlu etmiş olurum. Öyle güçlü olun ki öyle kendine değer veren sizi kaybeden insanlar üzülsün veya sizi mutsuz görmek isteyen. Kocanız sizden değerli değil veya eltiniz.

Ben iki ihtimal düşündüm. Ya konu sahibi fazla hassas ve alınganlık yapıyor ya da gerçekten rahatsız edici bir durum var. Rahatsız edecek bir durum varsa ve bu durum olağan değilse ama olağan gibi gösterilmeye çalışılıyorsa, kayınbiraderin yanında da aynı samimiyet sürüyor mu? O da biliyor mu bu samimiyeti? Bilmiyorsa bildirin. Bunu şikayet gibi yapmayın.

Back