• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takino'nun çeyizleri =)

kızlar annemin bugün çalışmamasını fırsat bilerek kısa bir eminönü gezisi yaptık bunlarda ordan bayılarak aldığım çeyizimin yeni parçaları umarım bunlarıda beğenirsiniz :17::17:

Eki Görüntüle 541283 gül kek kalıbım
Eki Görüntüle 541285 maşam
Eki Görüntüle 541284 fırçam
Eki Görüntüle 541287 spatulam
Eki Görüntüle 541276 allı pullu vitrin takımım
Eki Görüntüle 541275
Eki Görüntüle 541277 damacana örtüm
Eki Görüntüle 541278 poşet torbam
Eki Görüntüle 541279 ekmek torbam
Eki Görüntüle 541280 günlük kullanım için aldığım yatak örtüm çok beğendim yaa kalpli kalpli:16::16:
Eki Görüntüle 541281
Eki Görüntüle 541282 budaa günlük tepsim annemin hediyesi :9::9:

mutfağın bi an gözümde canlandı ekmek torban poşetliğin falan cıvıl cıvıl diğerleri de ayrı güzel güle güle kullan inş :16:

canım çok teşekkür ederim bende cıvıl cıvıl bir evim olsun istiyorum :21:
inşallah en kısa zamanda bunların yerleşmiş halini de ekleyeceğim :6::6:

canım çok teşekkür ederim bende cıvıl cıvıl bir evim olsun istiyorum :21:
inşallah en kısa zamanda bunların yerleşmiş halini de ekleyeceğim :6::6:

inş her şey gönlünce olsun canım sabırsızlıkla bekliyorum yakın zamanda geliyor mu peki :34:

Takinocum hepsi birbirinden güzel maşallah :nazar: özellikle kupalarına ve keramike setine bayıldım :16:
Mutlu huzurlu günlerde kullan inşallah tatlım

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım :16:

benim daha hiç bir şeyim belli değil canım ben önceden hazırlık yapıyorum kendime göre :10:

valla canım kısmet kısmet diyorlar ya gerçektende öyle ben sözlendim benden 2 3 ay sonra 2 tane arkadaşım sözlendi ikiside benden önce evlenecekler :1::1:
sen bile benden önce evlenebilirsin hayırlısı canım hazırlık yapmak lazım gerçektende ben yaklaşık 2 senedir alıyorum aldıkçada eksik çıkıyor al al bitmiyor yani :26::26:

Annenin aldığı tepsi çok şirinnn :)) Güle gülle kullan :)

evet çok güzel gerçekten göreme hatırası gibi kenarında göreme yazıyor ama fotoda gözükmemiş sanırım
belki balayımız için bir işarettir :23::23:

valla canım kısmet kısmet diyorlar ya gerçektende öyle ben sözlendim benden 2 3 ay sonra 2 tane arkadaşım sözlendi ikiside benden önce evlenecekler :1::1:
sen bile benden önce evlenebilirsin hayırlısı canım hazırlık yapmak lazım gerçektende ben yaklaşık 2 senedir alıyorum aldıkçada eksik çıkıyor al al bitmiyor yani :26::26:

öyle tabi canım bir şeyin olması değil hayırlı olması önemli yoksa olmuş olmamış önemli değil

Allah herkesin gönlüne göre versin hepimiz çok mutlu olalım inş :16:

bende kırmızı hastasıyım :23::23:
ben eminönünden aldım canım gayet uygun orda

bence eminönüne mutlaka gitmelisin ev aletlerinden süs eşyalarına bornoz vitrin takımı havlu dantel oya boya ne varsa çeyiz için eminönünde bulabilirsin hemde yarı fiyatına üstelik pazarlık bile yapıyorlar :1::1:
kına içinde çok çeşitli malzemeler gördüm :23::23:

kızlarrr internetten aldığım çeyizimin yeni gözdeleri :nazar::nazar:

$877MX036B (1).jpg
$877V159RESM1.jpg
$3599_buyuk_zoom.jpg
$makethumb.jpg
$pasabahce-hasir-bol-cam-kase1200341.jpg

Canim hayirli olsunn

1. Sayfadaki cam demlige

4. Sayfadaki mumlu nihaleye

Vee 8. Sayfadaki kalpli cay kasiklarina bayildim ozellikle :-)

canım yeni çeyizlerin çok tatlı o gelin damat kaşığını bende beyendim ama almadım belki daha sonra alırım pasta servis setide çok tatlı hepsini güle güle kullan

Back