• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takino'nun çeyizleri =)

evet aynı şeyi düşünmüşüz benimkiler bir olsun bakalım beğenecek misin bende bekliyorum heyecanla :8:

$kase.jpg $14042012323.jpg $kavanozlarım.png
her boy aldığım kavanozlarım (minik olanlarından da aldım baharatlarımı koymak için)
6 adet kasem ve 12 adet su bardaklarım

sıra geldi buz dolabı süslerime bunları çok beğenerek aldım
$13042012315.jpg $14042012317.jpg $14042012320.jpg
bunlarda elma portakal çilek ve limon şeklinde yapılmış süs mumlarım :16:

$şişem.jpg $paşabahçe bardk.jpg $14042012324.jpg
süt şişem
paşabahçe bardağım
uğur böceği mutfak havlusu askılarım

Güle güle kullan canım inşallah çeyizlerin çok güzel, mutluluk eksik olmasın hayatınızdan :)

çok güzel çeyizlerin var tatlım güle güle kullan inşallah :))

canım ceyızlerın cok gusel Allah güsel mutlu bı sekılde kullanmyı nasıp etsin insallah:)

canım güle güle kullan hepsini:) yalnız bir önerim olacak hepsini ilk sayfada toplasan daha güzel olur sanki:)

$27042012367.jpg $30042012376.jpg $30042012377.jpg

bunlarda son aldıklarım kızlar :126:

fondü setim
buzdolabı için resim tutacaklarım
ve birine sürahi birine su bardağı koymak için aldığım pisili nihalelerim

kızlar bütün fotoları ilk sayfada nasıl topluyorduk:23:

kızlar merhabaa

bütün resimleri ilk sayfada toplamak istiyorum
mesaj düzenleme panelinden detaylı düzenleme bölümüne tıklıyorum
daha sonra eklentileri seçmek istiyorum ama aşağıdaki uyarı geliyor nasıl yapmam gerekiyor acil yardım eder misiniz :50:

takino, bu sayfaya erişim yetkiniz bulunmamaktadır. Bunun sebepleri aşağıdaki maddelerden bir veya birkaçı olabilir !

1.Üye grubunuzun bu sayfa için erişim yetkisi olmayabilir. Örneğin başkasının mesajınız düzenlemeye çalışıyor olabilirsiniz !
2.Onay mekanizması olan bir bölüme mesaj göndermeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Estetik bölümünde açılan bir konu yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır.
3.Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 12 saat içinde onaylayacaktır. LÜTFEN ACELE ETMEYİN !
4.Üye değil iseniz Ücretsiz üyelik için tıklayınız…

mesajı iki kere göndermişim:9:

Son düzenleme:
Back