Takilmamaya çalışıyorum ,ama ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Huvese sen yıllarca düzgün bi iş aradın iş beğenmedin sürekli konu açtın.Şimdi kafana göre bi iş bulmuşsun ne takıyorsun bu adamı.Sende ona samimiyetsiz davran orası iş yeri sonuçta.Konuşmak istiyorum filan da deme keşke o adamdan önce sen gidip şikayet etseydin madem kaba davranıyor.İster baksın ister gülsün şu saatten sonra umursama tavırlarına bu kadar anlam yükleme

Ay çok üzücü böyle konu sahibi gibi uğraşı olmayıp bir adamda takılı kalıp her hareketini gözlemleyen tipler .sonra erkekler neden adım atmıyor böyle böyle koşuyorlar peşinden .
Unut o adamı ergen değilsin

Bayan değil kadın. Sen belanı arıyorsun ben kesin kanaat geldim.

Adamı hala seviyorsun ve bir umut kırıntısı arıyorsun. Ayrıca bayan değil kadın

Iste ömrü billah deme sebebim oydu yani kendince adami degistirme cabasinda ama adam sallamiyor bile. Konu sahibi de her hareketini kendince yorumluyor ona anlam yüklüyor. Is arkadasi olarak göremiyor duygulari sebebiyle. Halbuki adamin umru degil

böyle hasta biriyle iyi ki olmamış diye şükredip önüne bakmalısın. hala onun davranışlarını önemseyip analiz etmeyi bırakmalısın bence. baksana ne kadar dengesiz vs.. hatta terbiyesiz.
ne yaparsa yapsın, herkesin ne mal oldugunu bildiğin birini neden hala takıyorsun bu kadar? aşman lazım, kendini boş yere yıpratıyorsun.

Önemsemeyin / cidden yok sayın ./Resmi davranıp ilginizi işinize ve sevdıgınız şeylere en önemlisi kendınıze verin

Gecmiste actiginiz konulara da bir baktim da, siz hakkaten kafayi takmissiniz adama. Sacma sacma seyler olmus, adam en sonunda sizi insan kaynaklarina sikayet etmis. İlerleyen donemlerde ya isinizden olursunuz ya da karakolluk olursunuz, burdan bakinca hic iyi saglikli kararlar aliyormussunuz gibi durmuyor. Bi kendinize gelin artik, pskilojik destek almanizda fayda var

İyi de ben bu konuyu daha önce daha ayrıntılı bir şekilde okudum, yeni bir gelişme de yazılmamış, hatta e posta konuşmaları anlatılmamış burada sadece. Siz hayatınızı bu konuyu düşünerek mi yaşıyorsunuz, bir gram zaman geçmedi mi bu yazdıklarınız üzerinden ya da şöyle sorayım bu konu kaç yıl önce yaşandı da tam olarak siz ara ara konusunu açıyorsunuz? Şöyle baktı, kaşını hafif kaldırdı, eliyle bir hareket yaptı bölümleri es geçilmiş yalnız, en etkileyici bölümleri onlardı daha önce açtığınızda.

konuşmaların yarısı adam mı demiş yoksa senin içinden söylenmelerin mi gerçekten anlamadım. keşke noktalama işaretleri ile daha anlaşılır yazsaydın.
anladığım kadraıyla yorumlayabilirim ancak.
adam senden karşı cinsi geçtim insan olarak da hoşlanmıyor.
tavrı hoş değil evet, ama senin de daha fazla onunla muhattap olup konuşalım vs dememen gerekirdi.
şikayet bile edilmişsin.
daha fazla yüz göz olma bu insanla. iş için iki cümle edip geç.

İşinden ayrılma adamla da iş tanımın içerisinde konuş. İş yerinde kolay kolay kimse kimseden özür dilemez hele ki adam kendini hakkı görüyorr ve sizden üst titleda. Olabilir siz açıldınız diye illa size olumlu yanıt vermek zorunda değil.

Yok bi de taciz edildim deseymiş. Ayy bu adam manyak ve ben bu konuya güldüm özürr sanki ilkokuldasınız, böyle gelişimini bitirmemiş bireyleri bırakın iş şartları iyiymiş muhatap olmayın

Sen bence bu adamdan hala hoşlanıyorsun hüvese. Bu çok bariz. Onu bu kadar ciddiye alıp buraya yazman bile bu konuya ne kadar kafa yorduğunu ve ondan hoşlandığını kanıtlıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…