- 8 Temmuz 2018
- 42
- 4
- 6
- Konu Sahibi mavilisiyah
-
Ev almıştık birazını ayırmıştık onlada araba aldık ama sadece peşinatlara yetti üstüne kredi çekip ödedik evi arabayı da aynı şekilde çok şükürDüğünde takılan takıları ne yapmak neye yatırım yapmak daha mantıklı sizce?
Ev almak, araba almak, iş kurmak ya da faize yatırmak gibi ?
Sizler ne yaptınız????
Çok afedersiniz ev alın önerileri gelmiş de acaba o kadar çok takı oluyor mu?Herkesin ailesi farklı tabi ki de ortalama olarak
Ben hayatta çok zorluk gördüm hayat asla şansa bırakılacak bir konu değil onu anladım. İnsanın ne olursa olsun muhakkak kendini garantiye alması gerekiyor. Evliyken boşanabiliyorsunuz, çalışıyorken işsiz kalabiliyorsunuz, kaza geçirebiliyorsunuz vs. Ben EV alırdım. İlla yaşadığım şehirde olsun diye de düşünmezdim ucuza ve eli yüzü düzgün nerde bulursam belli sınırlar dahilinde ev araştırırdım. Ama paranın tamamına değil. Şöyle orta halli bir ev paranın tamamını vermeyeceğim şekilde bir ev bulurdum.Bir kısmına ev alırdım kiraya verirdim diğer kısmını bankaya vadeliye yatırırdım kirayı da vadelinin üzerine eklerdim ki ev alırken kullandığım eksilen para yerine kendiliğinden konulsun. Çünkü ileride aldığınız evin duvarlarını yiyemiyorsunuz maalesef. Kendinize ait bir evin yanı sıra kenarda nakit para olması avantaj sağlar her zaman.Düğünde takılan takıları ne yapmak neye yatırım yapmak daha mantıklı sizce?
Ev almak, araba almak, iş kurmak ya da faize yatırmak gibi ?
Sizler ne yaptınız????
herkes kendi akrabalarınınkini alacaksa evlilik diye bir sey olmaz ki. Altınlar ikinizin ve ikiniz beraber karar vermelisiniz nasıl harcayacagınız konusundaHeh tam benlik bir konu. Benim eş adayım takılarla düğünde yapılan masrafların borcunun bir kısmını ödemeyi düşünüyor. Ailesinden hiç bir yardım almadığı için. Şimdi düğünü o yaptığı evi o düzdüğü için benim akrabalarımın falan taktığı takıları da ona vermem gerekir mi ? Yoksa herkes kendi akrabalarının taktığı ile istediğini yapabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?