Takılarımı kim çaldı?

Esin muhtemelen ailesine birsey diyemiyecektir yaptiklari cok ayip yeni evli cifte destek olunur bizde de oldu ama diyip aldilar ben yine alabimdigimi aldim borcumuz oldgu icin esime kalsa asla almazdi ama sizinki izinsiz aliyor birde sukadar altin yaziyor kesinlikle araniza mesafe koyun yuzgoz olmayin cunku esler ailesine hatalı bile olsa söyleyemez sinirimizle kaliriz elinden geldigi kadar takmamaya calis ne kadar zor olsada.

Kesinlikle söylemek istediğimi anladığınız için teşekkür ederim. Söyleyip alsalar yine kızarsın böyle böyle yaptılsr bana dersin. Ama böyle mide bulandırıcı olmaz. Kim yaptı bilmiyorum ama burda bi hırsızlık var burda bi salak yerine koymak kandırmak var. Birde kağıda şu kadar diye yazmışlar.

Haklısınız böyle insanlara ne desek ne yapsak boş utanacak olan bunu yapmaz zaten

Uğraşmayın evet. Bu onların ayıbı, muhtemelen utanmazlar ama siz sınırlarınızı koyun. O altınlarda fazlasıyla çıkıyor onlardan merak etmeyin .kimsenin yanına kar kalmıyor...
İnşallah herkes hakettiğini bulur bi yanlışlık varsa da ortaya çıkar

Canim bi benzerini ben yasadim bi ay kadar önce tabi bizimki daha karisikti. Sonuc olarak gittik esim tartisti ailesiyle paramizin hepsini olmasada bi miktarini aldik ve şimdi mesafeliyiz küslük koymadk istemedim araya maddiyat icin ama mesafe koydum. Benim kv o kadar cok aglayip sizladi ki dogal olarak esimde affetti. Yani sizdede durum boyle olacak muhtemelen sen karisma uzak durmaya calis sonra evlatlari barisir senin adin kötü gelin kalir bu sefer hep esini doldurma cabalarina girerler huzurun kacar. Kavga etme ama mesafe koy bence. Eski konularima bak istersen orda vardi benim yasadigim durumda. Benzer seyler oldugu icin sana tecrubelerimden yararlanarak verdim bu fikri

Kv benim taktıklarım var içinden onları aldım geri kalanını size bıraktım der bence

Zaten artık zorlasamda olmaz canım selam selam. Eşime bıraktım gerçekten yarın ne yapacağına kendisi karar verir dediğin gibi çok dahil olmamaya çalışıcam. Sanada çok geçmiş olsun. İnsan evladı için yaşar destek olmadığı gibi birde köstek koymak nedir gerçekten aklım neynim almıyor

Gerçekten emin olduktan sonra bence eşiniz konuşsun. Kendi ailesi sonuçta rahat konuşur. Hem siz de gerilmemiş olursunuz.
Evet sizler sayesinde bende en doğru kararın bu olduğunu anladım. Fevri olmakla yüz göz olmakla ben kaybedicem gibi duruyo. Ama kesinlikle üstü kapansında istemiyorum bildiğimizi bilsinler en azından bunuda eşim halletsin.

Bende esime takilandan 1 tl bile gormedim o ay bize 5bin kart borcu geldi dugun ustu esim harcadi elalemden borc aldik ama Allah yanlarina birakmadi 2 ay sonra araclari takla atti 8 bin masraf yaptilar yinede ana babadir canlarina gelmesin ama kul hakkida yemesinler yazik gunah

Allah kaza bela vermesin ama kimsenin ettiğide yanına kalmasın

Bakin ben esimi kilolarca altina degismem
Ama kabul etmeniz gereken birsey varki kimse ailesini bir kac ceyrek icin silmez.
O secenegi sunarsaniz uzulursunuz bana gore yapmaniz gereken sey zamana yayip hayatinizi onlardan uzak tutmak ve sakin ama hakettikleri sekilde davranmak
Ofkeyle kalkan zararla oturur
Esiniz kolay kolay hatayi kabul etmez ama zamanla size tamamen yaklasir iliskiniz duzene girer durumu anlar.
Net cizgiler, aileler soz konusu ise kolay cizilmez.

Haklısınız sanırım. İyiki eşim yurtdışına gitti bu sürede yoksa ilk sinirle neler yapar neler söylerdim bilmiyorum. Şimdi sizinde telkinlerinizle daha mantıklı düşünebiliyorum. Eğer gerçekten yaptılsrsa bu eşimi yeterince sarsacak zaten birde ben ona cephe alırsam işler iyice sarpa saracak

Belki dusundugunuzden bambaska bir durumdur lutfen taki icin huzurunuzu kacirmayin zamanla anlasilir hakkiniz kalmaz ama simdi esinizi uzmeyi sakin olmak iyidir.

Bizimkiler hepsini aldi.ne katil olacaksin iki ceyrek icin.kocanla aranda bu konuyu uzatirsan yikilir yuvan ben yasadim bunlari.degmez uzulmene

Siz mesafenizi koyun ama müdahil olmayın Bence eşiniz halletsin.durduk yere eşinizle aranızı bozmayın netice de ailesi atamaz.ama aile ortamında bu konuyu bi şekilde gündeme getirin bi yere mi verdiniz eksik çıktı desin eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…