Takılarımı kim çaldı?

Simdi göz+nüzle görmediyseniz bence birsey demeyin. Cünkü esin ailesini savunabilir bu durumda. Ama yeri geldiginde ortamda söylersin hakkima girenlerin hakkimi yiyenlerin kayip altinlarin sorumlularina hakkimi helal etmeyecegim insallah bin beterini bulurlar falan dersin. Genel olarak konusursun bunun gibi birseyler. Belki o zaman insafa gelirler xD

Tam benim kv ve gorumcesi gibiler. Benim zaten takim cok azdi ama kv bi isler cevirdi gunahi boynuna taki toreninde bana taktirmadi disarda isim yazdirip topladi kendi takti getirip bana yani kim ne verdi bilmiyoruz bile bi tongaya dusurdu bi kismini da kendi aldi ve soylemedi ben haram ediyorum ben sknti yasarken o keyfini surdu

Benim kv kp de düğünde maddi bi yardimlari olmadi eşimle kredi cekip aldik herseyi.dugundeki takilarinda hepsini vermediler bize kv ye elden getirip verenler olmuş 10 15 tane kadin açıkca söyledi iyi oldu onlari bende geri götürüp çocuklarına takarim die.valla hic bise diemedim elimizde kalana sukrettim sadece.
sizde bunun icin gidip kavga etmeyin bence eşinizle boşuna araniz acilmasin olan olmuş artik

Eşim dün gece döndü kızlar bugün akşam üstü tekrar saydı kendisi önce neden yapsınlar niye yapsınlar dedi bende ben onlar yaptı demiyorum ancak elimizden zorlada almış olsalar onlara emanetti elimizden zorla alan iki kişiyi biliriz biz kim aldı almadı asla emin olamayız dedim. O da hafta içi ben tek gidip konuşucam böyle böyle 1,5 yıldır ilk kez izledik verdiğiniz kağıt ve miktarla uyuşmuyo ne oldu nereye gitti bu eksik olanlar dicem dedi. Artık nasıl bi tepki gelir bilemiyorum

Huzurunuzu 13 altın için bozmaya değer mi? Oturun eşiniz ile konuşun hırsızlik yapmışlar gibi gözüküyor ama inşallah bir açıklamasi vardır. İnşallah senin söylediğin gibidir deyin. Yazık kimse annesinin kardeşinin hırsız olmasını istemez. Doğru olsa bile kabul etmek istemeyecektir. Ama söylediğiniz gibi başkalarını suclayacaklar ise, madem sahip cikamayacaklar ne diye altınları alıyorlar diyin. Zararımızı odesinler diyin. Tabi bunları eşiniz ile konuşun. Gidip onlar ile yuzgoz olmayın diyeceğim ama ilişkiniz ne boyutta bu insanlar ile bilemiyorum.

Aynı şeyi yaşadım. Düğün heyecanına mı geldi ne oldu bilmiyorum, normalde asla vermezdim. Salonda da değil, eve geldiğimiz zaman kv bozuntusu keseyi istedi, ben de verdim.

Ertesi gün de çeyrekler ve paralarla düğün salonunu ödeyecektik. Takıları almaya gittik ama benim hesabıma göre epey bir eksikti hem paralar hem takılar.

Konusunu açmadım, Allah biliyor. Başka hırsızlıkları da oldu. Düğünden sonra kaç kişi, takınızı hediyenizi kvye bıraktık dedi. Eşim sorunca da analık hakkı, ne var bunda dedi. Düğündekileri söylesem ne diyecekti acaba...

bu kavgayı birazda üstelersen ne var alan annem babam sana hesapmı vercez bile der ,
bu ömür boyu yaa içinde kalacak hiçbirşey yapmayacaksın zamanla alışacaksın yada boşanacaksın

dugun gunu hepsi oyle yapiyor bizde o anda farketmeyip veriyoruz.benim esim de kalkti her bi bekar ablasina birer ceyrek verdi neymis onlarda cok hakki varmis.bende salak gibi kabul ettim.simdi dusunuyorum nasi kabul etmisim onlarda sagolsun karsiligini cok guzel veriyorlar beni delirterek

İşte orada bir salaklık hasıl oluyor demek ki insana. Tam eve giriyorduk, artık yorgunluktan mı afallamıştım bilmiyorum. Kolumdaki bilezikleri de istedi hatta, ben de uğraşamam çıkarmakla dedim

Desene ne kesesi ne bileziği, sana niye veriyormuşum be kadın diye

Sonradan dank etti kafama, 6 yıldır da asla unutmuyorum o sahneyi. Neden diyemedim diye kendime kızıyorum senelerdir.

bence çirkinleşmeye gerek yok.
çünkü eşin arkanda durmayacak belli. bir de utanıyordur tabi ailesinin yaptığından.
ama eşinle detaylı konuş bakalım ne diyecek.

Elimizden zorla ısrarla takıları alıp gitmeleri hala gözümün önünden gitmiyo. Bide bunun üstüne bu kadar çok eksik. İnsanın aklına başka bir şey gelmiyo bilmiyorum

valla kuzum sende saflık yapmışsın. ben kimseye vermedim vermem de. düğün sonrası da aldım kucağıma geldim evime. eve gelmeden evvel yemek yerken bile kucağımdaydı. isterlerse aç gözlü desinler umurumda değil.
çekimi neyi düğünden 3 5 gün önce yaptık biz.

Zorla nasıl aldılar ben onu anlamadım takılar sizin üzerinize takılmuyor mu? ya da keseye konmuyor mu? çok ağır bir itham sonuçta. Ayrıca evirip çevirip kim ne taktı diye eşinizle bakmanızda hiç doğru değil zaten orada az çok biliyorsunuzdur kaç kişi geldi taktı yani. Çalsalar anlaşılacağnıı bilmeyecekler mi sanki? tutup cd yi götürüp izlettirip çalmışsınız mı diyeceksiniz bir de neden çalsınlar? ortaya zaten çıkacak bir durum orada neden demediniz daha çok kişi gelmişti takmıştı diye?

Bir de siz yeni evlenmemişsiniz ki 1.5 sene olmuş şimdi nereden çıktı o kadar zaman sonra takı mevzusu ben onu anlamadım 1.5 senede ancak mı hesap sormaya kalkıyorsunuz zaten çekim sonrası almışsınız altınları hemen eee 1.5 senede neden konu olmadı da şimdi oluyor geçen zaman geçmiş gitmiş zaten artık.

Cd yi izledim daha fazla takı olması gerekiyor bir yere borç falan mı ödediniz anne derdim.Eşime de çok yansıtmazdım aranızı bozmasın bu durum.

Evliliğimizin ilk dönemleri bu konu ve annesinin başka davranışları yüzünden huzursuzluklar geçti. Nikah günümü sayelerinde iğrenç hatırladığım için görmek dahi istemedim. Ki evimizde bilgisayarda yoktu. İki hafta önce abimin nikahı oldu takılat görüntüde aynıydı kalabalık aynıydı hatta biizmki daha kalabalıktı belkide. Be çevremizden bi çok kişi nasıl arada bu kadar uçurum fark olur sizin ki nasıl o kadar az olur dedi. Küllenen ateş tekrardan alevlendi. Cd annemlerdeydi içi rahat etmeyen kız kardeşim oturup saymış bana söyledi. Kafamdan asşağı kaynar sular dölüldü eşime söyledim cdyi aldık tekrar saydık. Dün eşim yurt dışından dönünde sakin kafayla bi daha saydı eşim ve sonuç hep aynı... o dönemde eşim çok çnceden anne takıları biz alıcaz demişti ve anneside tamam demiş hiç sorun çıkarmamıştı. Fakat biz gelin odasına takılatla geçtğimiz anda görümcesiyle gelip birden bire üstemüzden kurdelaları çıkarmaya başladılar. Annemin taktığı bilezikleri okşayıp çok güzel diyip onlarıda çıkarmam istediler çıkarmadım hepimiz şoktaydık. Sonra bi dk dedim noluyo adet böyle dediler herşeyi yerine getirdinizde bi bu adet mi kaldı dedim. Neyse böyle bi süre tartışma sürdü hayır ben istemitorum vermicem dedim fakat eşim arada kalmkş gibi bi moda girip ses çıkarmadığı için poşeti kurdelaları alıp çekip gittiler. Sonra biz çekime gittik mecburen. Akşam döndüğümüzde ise çoktan açıp saymışlardı

Cd yi izledim daha fazla takı olması gerekiyor bir yere borç falan mı ödediniz anne derdim.Eşime de çok yansıtmazdım aranızı bozmasın bu durum.
Eşim döndü tekrar saydı o gün zorla aldılar ama biz emanet bile vermiş olsak sahip çıkmakla yükümlüler kendileri aldı veya almadı ortada bi eksik var hafta içi bigğn iş dönüşü gidip böyle böyle dicem dedi

Pardon da sizin düğün cd niz annende ne arıyor size teslim edilir cd zaten konunuzda eşimle baktık eviirp çevirip diyorsunuz sonra da eşimin haberi yok daha diyorsunuz anlamadım ben konuda zaten alıp geldiğiniz gibi gözünüze az gelmiş saymışsınız. 1.5 sene sonra farkına varmanızda ilginç.

Siz daha dönüşte almışsınız takıları o kadar kalabalığı da gördüğünüze göre daha izlemeden eksik olabilir demişsiniz zaten neden cd 1.5 sene sonra izleniyor ve kardeşinizin üzerine vazifemi ki tek tek kim ne takmış bakıyor da size söylüyor cd yi verir bakarsınız düğün cd sinin annede kalıp 1.5 yıl sonra izlenmesi garip değil mi?

konuda hepsi o zaman olmuş gibi anlatmışsınız. 1.5 sene sonra tutup da siz eksik verdiniz yok çaldınız diyemezsiniz ki o zaman baksaydınız madem ben az çok kimin ne taktığını ne olduğunu bilirim takılırken daha elime aldığımda az olduğunu bilirim az buz değil 20 küsür altın yoktu diyorsunuz ama cd yi 1.5 sene annenizde bırakıyorsunuz sizin izlemeniz gerekirken kardeşiniz izliyor sayıyor bilmem ne kardeşiniz sizdeki altın sayısını nereden biliyor da eksik diyor.

Eşimin haberi yok diye bir şey dediğimiz zannetmiyorum. Nerden çıkardınız çok merak ettim. Cd min annemde olmasında veya kardeşimin şüphelenip benim takılarımı sayabilmesinde ne gibi bi sıkıntı var? Sizin annenizle kardeşinizle aranızda nasıl bir mesefe soğukluk var bilemiyorum ama bizim ilişkimiz böyle değil. Sizin dediğiniz gibi zorla almadılar takıları ve bizim belli şüphelerden sonra kendi takılarımızı saymamızda suç tamam peki sizin teoriniz nedir merak ettim. Ne oldu peki? Takıları biz yokken sayıp içine kağıt yazmışlardı ve şu an kendi oğulları saydığında dahi videodakiyle tutmuyo ne olmuş olabilir? Ayrıca bu asabiliğinizin hassasiyetinizin sebebi nedir?

bende kiziyorum ama olan oldu.herkes oyle degil ama abimin dugunu oldu yengemin annesi butun altinlari aldi bizde kalsin biz veririz onlara dedi.bizde ses etmedik.cok sacma en mantiklisi gelin damatta kalmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…